שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות

פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות 13 שנים 3 חודשים ago #23836

שלום
חברת בא לגור פה פירסמה כי ב 22.1, יום הבחירות, יתקים אירוע מכירה מיוחד , יינתנו כיסאות בר ב 25%.. ועוד.

הפלא ופלא-
בעיתון ידיעות השרון, היום 18.1, בעמוד 77, יש מודעה שפירסמה חברת מיליון כיסאות, ובו הצהירה על 20% על כל המוצרים, אך המחירים שפורסמו בהודעה נמוכים בהרבה יותר ממה שחברת "בא לגור פה" פירסמה וזאת לאחר כביכול שהורידה לנו 25%.

לדוגמא:
בעיתון פורסם כיסא בר דגם נאפולי ב 348 ש"ח, ואותו הכיסא פורסם בבא לגור פה ב 375..

בעיתון פורסם מחיר לכיסא בר דגם 1257 - במחיר 287 ש"ח ו"בא לגור פה" עשתה לנו טובה "הורידה" עוד במחיר ופירסמה ב 330שח.

אמנם אני לא גאון במתמטיקה,
אבל אם בא לגור פה מבטיחה 25% ומפרסמת מחירים יותר גבוהים ביחס ל 20% שפורסמו בעיתון ידיעות השרון (עמוד 77) אז מישהו כאן לא דובר אמת.. או שסתם טעה בפירסום (מגמתי?) :blush:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות 13 שנים 3 חודשים ago #23837

• יוסי
  • יוסי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
בלי קשר למה שאתה אומר, זה די ברור שיש לקחת את כל ימי המכירות של בא-לגור-פה בעירבון מוגבל.
אלף, אף אחד לא באמת בדק מה המחירים הרגילים שהם נותנים וכמה באמת שווה ההנחה שלהם, אם בכלל (הדוגמא שלך מוכיחה את זה בפועל).
זו גם לא ממש קבוצת רכישה. זו הנחה 'חד פעמית' לכל המוצרים שגם לא ממש חד פעמית, כי הרי גם אם אתקשר שבוע אחרי עדיין אקבל את אותו מחיר, ולראיה, באחד מימי המכירות לקחו ממני את הפרטים וחזרו אלי אחרי שבוע עם הצעה משופרת, למרות שכביכול, זה לאותו היום בלבד!!!
אז.... שלא יעבדו עליכם!

תגובה: פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות 13 שנים 3 חודשים ago #23840

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
מהיכרות שלי עם רואי, הוא עושה מאמצים רבים כדי להביא דילים איכותיים וערבים רציניים. והוא תמיד שמח לקבל פידבק.

במקרה הזה, יתכן שבוצע מחטף ע"י החנות, נחכה לתגובה שלו ונדע.

תגובה: פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות 13 שנים 3 חודשים ago #23843

• מירב
  • מירב's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
כמובן שלא יכולה להגיד לגבי כל ההצעות, אבל נסיוננו עם "בא לגור פה" מאוד חיובי. בשלוש מההצעות שדרכן רכשנו המחיר היה נמוך משמעותית מהמחיר הרגיל.
וזה אחרי שלפני המכירה כיתתי רגליים, השוותי מחירים, התמקחתי והתמקחתי שוב. עדיין ביום המכירות קיבלנו הנחה יפה מעבר ושירות מעולה.

תגובה: פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות 13 שנים 3 חודשים ago #23844

תודה לכל המגיבים..
כן, עושה רושם שהייתה פה בעייה של חוסר תיאום מול החנות..
אך כזו טעות בעיני היא מביכה.. אני עוקבת בפורום אחרי חוות הדעת והפרסומים של בא לגור פה, ואין ספק כי השירות והפרויקט שלהם עלא כיפק.
אני חושבת שזו טעות של החנות ולא של רואי.. כי המחירים המוזלים של בא לגור פה פורסמו טרם הפרסום בעיתון של יום שישי...

נקווה שטעות מעין זו לא תחזור :huh:

תגובה: פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות 13 שנים 3 חודשים ago #23845

• רואי
  • רואי's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
WOW איזה בלאגן וכל מיני ספקולציות, ועוד לקרוא לזה מוטעה/שקרי/מגמתי, על סמך מה?
מדובר בטעות תמימה והחלטה שגויה שלקחתי בפרסום פלייר שאינו "בשל".

הוכן עבורנו ע"י "מיליון כסאות" Flyer פרסומי לאירוע המכירה כאשר חלק קטן מהדברים טרם היה סגור, כדוגמת המחירים של אותם שני דגמים של כסאות בר עליהם אתם מדברים ויש עוד מוצרים נוספים. (כבר פנו אלי במהלך סוף השבוע בנושא, כולל בדף הפייסבוק שלנו בנושא)

הבהרה: אז ככה, האירוע מורכב מ2 סוגי הטבות (/הנחות)
ההטבה הראשונה: 30% הנחה על כל מערכות ריהוט הגן ו-25% הנחה על כל יתר המערכות.
למען הסר ספק, נכון להיום מוצעות בחנות 20% הנחה על כלל המוצרים ולמרות שזה לא מפורסם ניתן במקום על מספר מערכות גן הנחה של 30%. באירוע של "בא לגור פה" ההנחה היא גורפת על כל מערכות הגן שיש ל"מיליון כסאות" להציע

ההטבה השנייה: רשימה של מספר מוצרים עליהם תינתן הנחה גבוהה מזו שצוינה בהטבה הראשונה. הרשימה הזו, כמו גם המחירים של המוצרים טרם נסגרה ותפורסם רק מחר. (ניתן להתעלם כרגע מהמוצרים והמחירים שמופיעים לצידם), ואין שום קשר להנחה שצוינה מעלה. מוצרים אלו מוחרגים מחוץ להנחות בהטבה הראשונה.

הסיבה לעיכוב נעוצה בחלקה בכך ששרות המילואים אליו נקראתי התארך בהתראה קצרה ולא הספקנו להיערך בצורה הכי טובה וייתכן מאוד שלקחתי החלטה שגויה בהוצאת פרסום לא בשל.

אני יכול לומר שההנחות והמחירים שיקבלו חברי "בא לגור פה" ביום האירוע יהיו הטובים ביותר שיהיה ניתן לקבל.

בכל מקרה אני עומד מאחורי כל הפעילות שלי ושל "בא לגור פה". ההנחות הן אמיתיות, אנחנו שוקדים ימים ולילות בשביל להביא ערך מוסף יוצא דופן ללקוחותינו. ההצעות ברובן המכריע בלעדיות ובחלקן האחר אטרקטיביות במיוחד. כל טענה כזו או אחרת על אי תאימות בין מה שהוצע לבין מה שניתן, בפועל תבדק באופן הכי יסודי שניתן ובאופן האוביקטיבי ביותר, ככל שתוכלו לסמוך עלי בכך.
אני שולל מכל וכל כל טענה על מגמתיות כזו או אחרת, אם נעשתה טעות אזי היא נעשתה בתום לב מוחלט. ואני יכול להגיד לכולם שאני רודף אחר טובת הלקוח יום יום, וזמין לטפל בכל בעיה, אם היא קשורה למכירה או אפילו קשורה לבעיה שדייר נתקל מול חברת הבניה וספקיה.

יוסי, ברצוני לבדוק את טענתך ואשמח אם תוכל לשלוח אלי את פרטי המקרה והספק המדובר, שכן דבר כגון זה אסור אסור אסור מבחינתנו. אני שמח שהצליחו להוזיל עבורך את ההצעה, אך כל הספקים יודעים שהם אמורים להציע את ההצעה הטובה ביותר במסגרת אירוע המכירה בלבד ולכולם!
להוציא מיקרים מאוד מאוד חריגים בעלי סיבה מוצדקת. המייל שלי הוא This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

שבוע טוב לכולם!

תגובה: פרסום מוטעה (שקרי?) של "בא לגור פה" במליון כיסאות 13 שנים 3 חודשים ago #23852

• רואי
  • רואי's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
תשובה לגבי דגמי הכסאות המדוברים:
ראשית אומר שתמהיל המוצרים שבפרסום האירוע של ״בא לגור פה״ ומוצרים נוספים אשר יפורסמו בהמשך, נבחרו על פי בקשת חברי האתר ובתנאי שהם נמצאים במלאי. אלו שפורסמו בעיתונות נבחרו ע״י החנות ומדובר בדגמים ש״מיליון כסאות״ מעוניינים להיפטר ממלאי עודף ועל כן נשחטו במחיר, הרבה מעבר להנחות שננקבו בפרסום.
אני מקווה שברור לכולם מה ההבדל בין סל מוצרים אותו בחרו הלקוחות לבין סל מוצרים שהספק בחר עבור הלקוח.
רשימת המוצרים המלאה והמחירים לאירוע יפורסמו בדף הפייסבוק של ״בא לגור פה״ בהמשך היום:
www.facebook.com/balagurpo

דגם נאפולי - קיימים 2 סוגים של דגם נאפולי. אחד מדגם שנקרא ״נאפולי רגל מגלש״ (כסא בוכנה) והשני ״נאפולי״ (כסא 4 רגליים)
בפרסום בעיתונות פורסם הרגל מגלש ובפרסום של ״בא לגור פה״ הייתה כוונה לפרסם את הדגם בעל ה4 רגליים.
בטעות צורפה התמונה הלא נכונה, יתוקן. ההנחה על ה4 רגליים היא כ50%. הרגל מגלש יוצע ללקוחות ״בא לגור פה״ באותו המחיר כפי שמופיע בפרסום.

דגם 1257 - המחיר ללקוחות ״בא לגור פה״ יהיה זהה למחיר בפרסום. ושוב מדובר במוצר ממלאי עודף שהחנות מעוניינת להיפטר ממנו והורידה את המחיר לרצפה מבחינתם. לטענתם ברווחיות ״אפס״. המחיר שפורסם אצלנו שגוי ותודה שהפנתם את תשומת לבנו לכך.

שימו לב כי המוצרים שנבחרו בעיתונות לפרסום עם מחיר הם מוצרים שהחליטו לחסל את המלאי שלהם.
בפרסום של ״בא לגור פה״ חברי האתר בחרו בעצמם את המוצרים, בהינתן זמינותם במלאי מספק לדעתנו בעת הבדיקה.

ההנחות וההטבות ללקוחות ״בא לגור פה״ אמיתיות ואטרקטיביות במיוחד, ברובן בלעדיות. אמינות היא המעלה החשובה ביותר מבחינתנו. אנחנו נעמוד לרשותכם במהלך האירוע, תפנו אלינו בכל רגע שמשהו לא נראה לכם. אנחנו נשיג את המחירים הטובים ביותר וגם נתמקח עבורכם אם צריך. תפעילו אותנו!
כל מי שירשם לאירוע יקבל את הטלפון הניידי שלי, אם ישנה איזו שהיא בעיה, ולו הכי קטנה, תתקשרו מייד ואטפל. אל תחכו ותתבשלו עם עצמכם, אף אחד לא יוצא נשכר מכך.

רואי, ״בא לגור פה״