שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא עיצוב פנים במחיר אטרקטיבי

עיצוב פנים במחיר אטרקטיבי 15 שנים 6 חודשים ago #11525

• מעצב פנים
  • מעצב פנים's Avatar
שלום לכולם,

שמי טוביה פנפיל - מעצב פנים שיש לו חיבה לחללים קטנים עם פוטנציאל גדול.
אני מתמחה בחלוקה מחדש של דירות ובתים, תכנון ועיצוב דירות קבלן, וכן תכנון מטבחים וחדרי רחצה. שיטת התכנון שלי מבוססת על הדמיות תלת-מימד ולא רק על תכניות דו-ממדיות כך שניתן לקבל תחושה של החלל בתצורתו הסופית בשלב מוקדם של התכנון.

אשמח להתאים את הדירה לצרכים שלכם, להכין תכניות עבודה לביצוע עד לפרט האחרון, תכניות תאורה ונקודות חשמל, כתב כמויות, מפרט טכני, עזרה בבחירת חומרי גמר, צבעים, אביזרים, מטבח, ריצוף וחיפויים, כל מה שנדרש.

אשמח להיפגש לצורך היכרות והגשת הצעת מחיר מפורטת ואטרקטיבית חינם וללא כל התחייבות מצידכם.

ניתן להשיג אותי במייל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
או בטלפון: 054-3452869
ניתן להתרשם מעבודות שלי באתר: www.panfil.co.il
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: עיצוב פנים במחיר אטרקטיבי 15 שנים 6 חודשים ago #11527

• Carola
  • Carola's Avatar
אני חייבת להודות שחשבנו רבות בזמן האחרון על רכישת דירה, וכפר סבא בהחלט נראית כאופציה נהדרת.בנוסף ראינו מס' דירות מקסימות ביותר באזורים הירוקים של העיר שמאוד קסמו לנו,אבל הן נראו לנו קטנות למדי. האם זה באמת אפשרי לאכלס משפחה של 4 נפשות וכלב בדירת 4 חדרים בגודל של כ 85 מטר רבוע ולשמור על איכות חיים? אני מאוד מאמינה בחללים פונקציונליים ונעימים, אבל מה לעשות - אנחנו עוד לא יפנים :) בעיה נוספת עליה חשבתי בדירה שכזו היא איחסון כל החפצים- כגון בגדים עונתיים, [url=http://chefglobal.com://]כלי בית[/url] וכו'. האם אתה יכול להמליץ אולי על אתר בו ניתן לראות עיצובים לדגמא?

תגובה: 15 שנים 6 חודשים ago #11543

• tuvya
  • tuvya's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
עריכה אחרונה: 14 שנים 2 חודשים ago על ידי tuvya.

תגובה: עיצוב פנים במחיר אטרקטיבי 15 שנים 6 חודשים ago #11547

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אולי מספיק עם הפרסומות המעצבנות האלה?