אנחנו יכולים לומר לכם שהיינו אצל העיקריים (דלקוב באור יהודה, בלס, אידאל וריביירה) ובסוף החלטנו על בלס.
הם עשו עלינו את הרושם הכי טוב מבחינת החומר, ומבחינה מקצועית.
א. הם הראו לי מנגנון גלילה של אידאל שלקחו, לטענתם, מלקוח מתוסכל (רשום עליו 'אידאל' ועשוי מפלסטיק) והשוו אל מנגנון גלילה שלהם, עשוי נירוסטה.
ב. יש להם פרופילים לדלתות הרבה יותר מודרניים מהאחרים. בכל החברות שהיינו ראינו פרופילים זהים (זהים גם לארון שיש לי כיום, שהוא בן 8). רק בבלס הפרופיל היה מודרני הרבה יותר (ואני מניח שזה עניין סובייקטיבי).
ג. ריביירה - קצרה היריעה מלהכיל. חפשו פה בפורום, תמצאו עשרות שרשורים של לקוחות מאוכזבים ושל מנכ"ל המנסה להדוף את הטענות. אחרי שקראתי כמה מאוכזבים - תודה, אבל לא אצלי. גם היינו אצלם לקבל הצעת מחיר. נתנו את המחיר הכי יקר מכולם. העיקר כל החנות מלאה בתמונות של סלבים שקונים שם.
ד. דלקוב, שנחשבים טובים, נתנו לי מחיר מפוצץ, והמוכרת אמרה ש"יש עוד על מה לדבר". אחרי שהשגתי מחיר טוב יותר היא התקשרה והתעצבנה למה סגרתי עם מישהו אחר כי היא אמרה שזה לא סופי. אמרתי לה שאני לא משחק משחקים כאלה של סופי-לא סופי. אני לא אסע עד אור יהודה כדי שיתנו לי מחיר לא-סופי. בלי קשר, הפרופילים שלה היו כמו כל השאר (למעט של בלס שדיברתי קודם).
בכל מקרה, טרם קיבלתי את הארון אז לא יכול להגיד מעבר לכך.