שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא שטחים ציבוריים של אקו בנין 1

תגובה: שטחים ציבוריים של אקו בנין 1 15 שנים 10 חודשים ago #10678

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
טוב,
פגשתי היום עוד משפחה חדשה בקומה 4 שהצטרפו לועד הוירטואלי שלנו, וגם הם בעד הזמנת בדק בית.
קבעתי עם איציק מתפארת בדק לבנין 1 , ל-6 לאוקטובר בעשר וחצי בבקר. לצערי לא יכל להקדים הבדק לחוה"מ סוכות.

מי יכול להצטרף אלי לבדיקה? אמור לארוך כשעה.

דרך אגב - אין לי דרך לדעת האם הבנין יהיה "מוכן" לשלב הבדק לתאריך הזה ולא הצלחתי לברר את זה מאולג, פטר אותי בזה שאמר שבכלל אסור לעשות בדק לפני קבלת הבנין והדירות. יש למישהו הצעה מה נעשה? נשאיר את תאריך הבדק או לדחות?

חג שמח לכולם, שרון
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שטחים ציבוריים של אקו בנין 1 15 שנים 10 חודשים ago #10756

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי לכולם,

כאמור הזמנתי בדק בית אצל "תפארת" ל6/10 אך נראה לי שאבטל אותו. ראשית, לא היו קופצים להצטרף אלי לבדיקה ואינני מעוניינת לעשות זאת לבד.
שנית, קיבלתי גם למייל האישי תגובה של שכן שלדעתו יש להמתין עם הבדיקה עד לאחר אכלוס הבניין והקמת וועד.
מניחה שלדניה סיבוס אחריות מלאה לתיקון השטחים הציבוריים גם לאחר חתימת הדיירים עליהם.
בכל מקרה, שיהיה חול מועד שמח לכולם, ושנפגש בחג הבא בסוכתינו.

תגובה: שטחים ציבוריים של אקו בנין 1 15 שנים 10 חודשים ago #10757

• Tal
  • Tal's Avatar
הבעיה שכל דייר עכשיו עסוק עם הדירה שלו, ולא חסר ליקויים את יודעת, צריך הרבה אוויר כדי להתעסק עם ליקויים נוספים....
אין ספק שכדאי שיהיה איתך עוד אחד ואפילו שניים, התקופה הזו קצת לחוצה לנו, אבל נראה יותר מאוחר.
מה שבטוח נעשה את זה..... ואני בטוחה גם שתהיה הענות מצד כל הדיירים.... לא מדובר בהרבה כסף..

תגובה: שטחים ציבוריים של אקו בנין 1 15 שנים 10 חודשים ago #10825

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי טל, שלחתי לך עתה רשימת קשר התחלתית של בנין 1 ממה שיש לי, משום מה המייל חזר, יכול להיות שכתובתך לא נכונה אצלי, תוכלי לכתוב לי אותה שוב בבקשה?
לילה טוב, שרון
  • עמוד:
  • 1
  • 2