שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים

הנושא אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!!

אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10154

היום הורידו את כל הרעפים של ארבעת הבינינים!!!!

בעלי השיג את הטלפון של גינדי כדי לדבר אישית עם אחד מבעלי החברה והם הפנו אותו לסיגל!!!! היא הבוסית!!!!!

עשו מדרכות ליד פרויקט קלאש משני צידי הכביש ולעבר שבירו ומשה סנה.... סביב אקו... נדה!!!!! חוץ מהמדרכה ממול!!!!

בהצלחה לכולנו
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10155

די, אורה לי, את מורידה לי את הלב לתחתונים ואת המצב רוח לרצפה...

דווקא הייתי היום הפרוייקט והתרשמתי שעובדים במרץ, גם על מדרכות.
אגב, הרעפים קשורים לדירות בקומות הגבוהות, ואלו גם ככה ימסרו מאוחר יותר, לא? מי אמר שמדובר בעיכוב?!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10159

תאמין לי- הלב שלי כבר הקומה -2....

המשפחה מפוצלת בין בתים שונים בכל הארץ, עוד שבוע מתחילים בית ספר ואין צפי בכלל ...
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10164

  • Tal
  • Tal's Avatar
העיקר שקיבלנו מהם היום שנה טובה:)
נראה לי שהם חשבו שנכנס עד החגים אז הם הכינו מראש את הברכות, כי שנה קודמת לא קיבלנו....
ניסיתי להתקשר היום לסיגל היא הייתה בחופש....
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10166

  • איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
  • Posts: 265
הי אורה-לי,
מהתגובות שלך בפורום אני יכול להבין שאת כועסת, עצבנית, מאוכזבת, מתוסכלת, מרגישה שאין עם מי לדבר, לא יודעת מתי תעברי לדירה החדשה וכו' וכו'. הכל מובן, והאמת שאני מרגיש בדיוק כמוך.
עושה רושם שאת רוצה להוציא קיטור – שזה בסדר. אני רק מקווה שאת מודעת לכך שזה לא עוזר ורק גורם לך לתסכול נוסף.
ע"פ חוזה המכר שלי אני צריך לקבל את הדירה ב- 31.8. זה כמובן לא יקרה. אני גר כרגע מחוץ לכפ"ס ושני הילדים הגדולים שלי מתחילים גן חובה בכפ"ס (גן סביון) בשבוע הבא. אני לא צריך להסביר לך את הלוגיסטיקה וחוסר הנוחות.
אין צורך לדבר עם הבוס בגינדי או עם סיגל או עם מנהל העבודה או מנהל הפרויקט - כל מה שהם אומרים לא שווה כלום. בסופו של דבר, עד שלא מוסרים לך את הדירה - לא מוסרים לך את הדירה.
כל יום יש משהו חדש. היום הורידו את הרעפים, מחר יבואו שוב מחברת החשמל לבדוק את חדר השנאים, מחרתיים מכבי האש יחליטו שצריך להחליף את כל דלתות המחסנים, עוד שבוע יהיה עוד משהו ועוד שבועיים יהיה משהו אחר. המרדף אחרי התשובות של: "מתי נקבל את הדירה?", "למה לא עובדים ביתר מרץ?", "מה עם טופס 4?", "מה עם זה?", "מה עם שם?" וכו' - הוא חסר תכלית, מעייף ומתסכל.

כשאני חתמתי על החוזה בסוף נובמבר 2009 כל ארבעת הבניינים עמדו והדירה שלי הייתה בנויה כולל קירות וריצוף. למרות זאת היה לי ברור שלא אקבל את הדירה ב- 31.8. לא בגלל שאני כל כך חכם, אלא כך אמרו לי אנשים אחרים בעלי ניסיון שכבר קנו דירה או שתיים. רוב הקבלנים לא מוסרים דירות בזמן. תאריך המסירה לא מחייב מבחינתם – אולי תאריך סוף הגרייס שכן לאחר כן הם צריכים לשלם קנס – גם תאריך זה לא מחייב (-תאריך יותר מחייב, הוא תאריך שלאחריו, ע"פ חוזה המכר אי מסירת הדירה מהווה הפרה של החוזה – יש לי סעיף כזה בחוזה ומדובר על 6 חודשים נוספים לאחר תקופת הגרייס, ז"א סוף מאי 2011). אז נכון שלא מדובר רק בעיקוב במסירה אלא גם בחוסר התקשורת מצד הקבלן/יזם. אז להגיד לך את האמת, אני לא חושב שיש מישהו אחד שיכול לומר לך מתי תקבלי את הדירה. כמו שאמרתי, לדעתי, אף אחד לא יודע ורוב הסיכויים שכל תשובה שתקבלי היום תשתנה מחר – וכך עד למסירה. דברים יכולים להתעכב (ומתעכבים) בגלל כל כך הרבה דברים שקצרה היריעה מלהכיל, ולכן אף אחד לא יודע ולכן אף אחד לא מתקשר איתך בעניין. נכון שתיאורטית, לקבלן יש אינטרס למסור את הדירות ולקבל את הכסף. למרות זאת אנחנו לא רואים אל כל התמונה. יכול להיות מאד מצב שבו הקבלן מעדיף לעצור את העבודה באקו שלב א' למרות שלא יקבל את הכסף, ולהפנות משאבים שלו לפרויקטים אחרים – אנחנו לא יודעים ואף אחד גם לא יגיד לך.

אני אישית מכוון לסוף תקופת הגרייס שלי שהיא סוף נובמבר. אני מאד מקווה שהדירות ימסרו לקראת סוף אוקטובר – לפני כן לא נראה לי – אני אשמח אם כן.

כל שאני יכול להציע לך הוא, שתפסיקי לחשוב ולהתעסק בזה יותר מדי ותפסיקי לרדוף אחרי תשובות ורמזים. תתרכזי באיך את מסתדרת עם האיחור במסירה מבחינה מעשית, ולא כל כך במתי תקבלי את הדירה. תכווני את מועד המסירה שלך לסוף תקופת הגרייס שלך – ותתכונני לכך שהמסירה תתעכב עוד מעבר לכך.

אני מקווה שאולי עזרתי לך לראות את הדברים בצורה קצת אחרת.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10168

  • אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
  • Posts: 802
כל מילה זהב !
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10170

איל
כל מה שכתבת מעולה!

כל אדם מגיב בצורה שונה לכל מאורע ומאורע.\

אני היתי מגיבה אחרת אם היתי לפחות מקבלת מחברת גינדי-זיתוני מידע כלשהו על מה שקורה.
כל הסיפור על כך שיש להם זכות לתק' גרייס- מקובל עליי... אבל אני חושבת שיש אחריות מוסרית כלפי אנשים שתלויים בהם .\

כשאני יודעת לקראת מה להערך אני נערכת, אך חוסר שקיפות, חוסר לקיחת אחריות,תשובות מבלבלות, שקרים, וחוסר התחשבות ממש ממש מרתיחים אותי ביסוד, כי אולי אני אדם ישר ולא מוכנה לקבל שלא כולם הולכים עם האמת.

כשביום שישי- יום שהדיירים מגיעים לפרויקט, אין מנהל עבודה ומנהל פרויקט- זה מכעיס אותי.

כשמנהלי החברה ממנה רכשתי את הדירה מפנים אותי לדבר עם המזכירה ולא מוכנים לתת את הפנים- זה מרתיח אותי!!!

כשנכנסים לתקופת הגרייס ולוקחים את זה כברור מאליו שאפילו לא טורחים ליידע את הרוכשים שיש עיכוב- זה מכעיס אותי.

אז אולי אני כועסת לחינם ולי לא יעזור כבר...\
אך אני יודעת שאפשר גם אחרת ועובדה ששבירו מוסרים את הדירות חודשיים לפני הזמן, כך שהגרייס הוא לו חובה- זו התנהלות לא נכונה של החברה- כי היה אפשר אחרת!!!וחבל!!!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10173

  • אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
  • Posts: 802
אבל הם בזיתוני בעצמם לא יודעים מתי תהיה המסירה.
מה את רוצה שיגידו לך? שיפרטו את הסיבות שאינן תלויות בהם?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10174

סיבות שאינן תלויות בהם???????

האם הם לא חברה שמתהדרת כחברת בניין גדולה ורצינית?????

האם חברה רצינית לא יודעת מה דרישות הערייה כדי לקבל טופס 4??
האם חברה רצינית לא יודעת אילו רעפים ואיך עליה לשים אותם?
האם חברה רצינית לא יודעת שצינורות ניקוז מהמרפסות לא צריכים להשפך בכניסה לבניין???

האם חברה רצינית אין לה לו"ז???
אבל תמיד האחראיות על האחרים!!!! ממש טיפוסי!!!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10176

  • איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
  • Posts: 265
רק שיהיה ברור: כשכתבתי "עיקוב" התכוונתי כמובן ל "עיכוב".
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10177

  • יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
  • Posts: 1843
גם העיקוב הוא חשוב B)
ליבי איתכם
שימרו על רוכבי האופניים
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1- עוד עיכוב!!!! 15 שנים 11 חודשים ago #10178

  • אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
  • Posts: 802
כבר נאמר: "כל עכבה לטובה" :)

ספירה לאחור
.
.
.
3
.
.
.
2
.
.
.
1
.
.
.
:angry:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד