שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
מערכת החינוך וילדים

הנושא סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 5 חודשים ago #13552

• מיכל
  • מיכל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרוייקט VIEW השכונה הירוקה
קודם כל תודה למגיבות... המידע שלכן סייע לי מאד...

שנית, אני מבינה מדבריה של הילה שעדיף לשריין גן פרטי, אבל מה עושים עם 500 ש"ח דמי הרשמה שעלולים לרדת לטימיון??

וגם האם הגן הפרטי עדיף שיהיה בכפ"ס או ברעננה (עד שניכנס לדירה אנחנו מתגוררים ברעננה) בגלל הקטע החברתי של אחה"צ וכו' וגם הנושא של השתלבות בהמשך והחשש ממעבר נוסף של עוד גן בדרך?

דרך אגב, האם ילד שנכנס לגן ערייה בטרום טרום ימשיך באותו הגן את כל ה-3 שנים עד כיתה א'??

מיכל
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 5 חודשים ago #13554

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
אין גן עיריה שהוא שלוש שנים.
הגנים בנויים כטרום-טרום חובה עם טרום חובה או טרום חובה עם חובה.
אם ילד נכנס לגן כטרום-טרום חובה הוא יצטרך לעבור גן לפני טרום חובה או לפני חובה.
בכל מקרה, העדיפות של העיריה תהיה למקדימים ברישום. ההרשמה הרשמית כבר הסתיימה, אבל מי שיחכה ויירשם רק בעוד כמה חודשים מקטין משמעותית את הסיכוי לקבל גן בשכונה.
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
עריכה אחרונה: 15 שנים 5 חודשים ago על ידי guy-sh.

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 3 חודשים ago #14176

• סמנטה
  • סמנטה's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • שבירו בנין 10
תודה רבה! הבת שלי תהיה בת 2 ביולי ולכן הגנים של העיריה יהיה רלוונטי לנו ל2012. יחד עם זאת עם יש משהו שאני יכולה לעזור כרגע נא להודיע לי ואשמח

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 3 חודשים ago #14318

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
פניתי למנהלת מחלקת גני הילדים בעיריית כפר סבא בבקשה לעדכון בנושא גני הילדים לשנת הלימודים הקרובה.

מנהלת המחלקה השיבה לי כי גני יול"א טרום חובה וחובה יפתחו בשני המתחמים (80 ו - 60).

לגבי פיילוט יול"א (גנים שפעילים עד השעה 17:00 כדוגמת לוטוס השנה) - הנושא נדון בעיריה בימים אלו, ובימים הקרובים תצא על כך הודעה.

כן צויין שהשיבוצים לגנים ישלחו עד סוף החודש.

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 3 חודשים ago #14320

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
תודה על העדכון :)

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 3 חודשים ago #14324

• מיכל
  • מיכל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
  • פרוייקט VIEW השכונה הירוקה
תודה על העדכון !!!
חג שמח
מיכל

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 3 חודשים ago #14329

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
שלום לכולם.
מעולם לא הייתי שותף לדיונים על הגנים, בתי הספר וכדומה מכיוון שאותי בכלל הטרידו דברים אחרים כמו מציאת דירה המתאימה לי בשכונה.
לפני כשבוע עברנו מרמת-גן לגור בשכירות בכפ"ס הצעירה עד כניסה לדירה בשכונה הירוקה (שכנראה תיחתם עוד השבוע וכניסה עוד שנתיים).
עומר הבן שלי בן 4 והיינו חייבים למצוא לו פתרון הולם של גן בעקבות המעבר מרמת-גן ואני חייב לשתף אתכם מנסיוני אל מול עיריית רמת-גן וגבעתיים ואל מול עיריית כפ"ס.
ראשית עיריית רמת-גן מתפקדת בצורה שערורייתית והכל עובד בשיטת הפרוטקציה וההכרות האישית, מתחת לבית שלנו ברמת-גן יש גן שנחשב מעולה ואת עומר שיבצו בכלל לגן שנמצא במרחק 15 דקות ברגל. כשהבנו שאנחנו נלחמים בטחנות רוח ניסינו לבדוק אופציות בגבעתיים ושם בכלל אמרו לנו שכל הגנים מלאים והמליצו לנו על גן דתי. בקיצר החלטנו לעבור לכפ"ס כבר באמצע השנה (החלטה קשה מאד במיוחד לילד) והגענו לעיריית כפר-סבא והנה הפלא ופלא ראינו שאפשר גם אחרת- ראשית מתייחסים לך בכבוד, הצוות היה נהדר וממש ניסה לעזור לנו ולחשוב ביחד על פתרון הולם בזמן כה קצר. בסופו של דבר נמצא לנו פתרון מעולה ומשביע רצון.
מה שאני בא לספר לכם- עיריית כפר סבא מוכנה להקשיב והם באמת ותמים מנסים לעזור, אני ממש מרוצה ואני חושב שהם באמת מנסים לעזור ולבוא עם פתרונות ללא הבדלה של ויטמין 'P'.

וסתם שתדעו- הם אמרו לי שגני יול"א זה פיילוט שמאד מצליח והם מנסים לפתוח עוד ועוד גנים שכאלה, הכל תלוי במספר נרשמים.

גני היול"א בשנה הבאה - עד 16:30 ולא עד 17:00 15 שנים 2 חודשים ago #14496

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
www.local.co.il/kfar-saba/83654/article.htm

מדובר בגנים שהיו בפיילוט וכן בגנים החדשים שיפתחו -- כל הגנים בשכונה.

מישהו כבר קיבל שיבוצים? :dry:

תגובה: גני היול"א בשנה הבאה - עד 16:30 ולא עד 17:00 15 שנים 2 חודשים ago #14509

• דורית
  • דורית's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שבירו - בניין 7
אנחנו עוד לא קיבלנו שיבוץ וגם פנינו אליהם טלפונית ועדיין אין תשובות :(

תודה על ההפניה לכתבה החשובה ובעיקר:
"ההחלטה שנפלה לאחר למידת הפיילוט הינה הארכת יום הלימודים בגני היול''א עד השעה 16:30. תהליך זה הוא תהליך הדרגתי בו ייכנסו בהדרגה במהלך השנים הקרובות כל גני היול''א. בשנה''ל תשע''ב ילמדו עד השעה 16:30 בגנים בהם נערך הפיילוט ובגנים החדשים שייפתחו. .......למדנו שיש צורך עצום ומשמעותי בגני יול''א ארוכים מעבר לשעה 16:00 , אך אין דרישה מספקת לגנים עד השעה 17:00 אלא עד השעה 16:30"

מצד אחד משמח מאוד שהולכים להאריך את יול"א באופן כללי, אבל רק עד 16:30 ועוד כי אין דרישה ? גם חבל וגם מוזר.

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 2 חודשים ago #14522

מישהו יודע מה קורה עם גני טרום-טרום חובה?

אותי גם מפתיע נושא חוסר הביקוש עד שעה 17:00 וכן טרם קיבלנו שיבוץ.

מקווה שהנושא יתברר בקרוב.
אשמח לתשובה עם טרום-טרום חובה אם מישהו יודע וכן מיקום הגנים במתחם 80

שבת שלום

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 2 חודשים ago #14640

עידית תודה על העדכון,
ידוע לך על פי מה החליטו בעיריה שאין ביקוש ליולא עד 17:00? לא זכור לי בזמן ההרשמה ששאלו אותנו האם אנו מעדיפים עד 17:00 או עד 16:00... אין ספק ש 16:30 עדיף על 16:00 אבל היה עוזר לנו מאד אם הגן היה פועל עד 17:00. את חושבת שיש עוד סיכוי לשנות את ההחלטה?
תודה
סמדר

תגובה: סיכום פגישה עם מנהלת מחלקת גני ילדים בעיריית כפ"ס 15 שנים 2 חודשים ago #14642

• יובל
  • יובל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
למיטב ידיעתי נושא יול"א צריך לבוא כדרישה ברורה של ההורים, העירייה אינה מציעה את האופציה.
לכן, כל מי שרושם את ילדיו צריך לבקש/לדרוש יול"א ע"מ שיירשם במערכת כדרישה שכזאת.
רק העירייה יכולה להחליט אם מאוחר לשנות.
אימיילThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.