שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה"

שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8619

שלום,
הדירה שלנו כבר נמצאת בשלב שלפני טיח. החשמל כבר נעשה ומבקשים ממני שאתן אישור לחשמל כדי שיוכלו לעשות טיח. יש לי בעיה קטנה עם איזור הפלזמה. הבעיה נוגעת לכולנו כי עברתי גם בדירות אחרות ובכל הדירות כמעט המצב דומה.
לפני כמה חודשים שישבנו עם שרון דוד, הציגה לנו שרון את התוכנית לאיזור הפלזמה שמסומנת בתוכנית החשמל באות P. התוכנית נראיתה כך:

Uploaded with ImageShack.us

שימו לב לכמה דברים:
1. שקיבלנו תוכנית פירוט לסימון הP בתוכנית חשמל.
2. בתוכנית השקעים מופיעים ב2 שורות.
3. בתוכנית יש 2 תעלות קישור בין הפלזמה לבין השקעים.
4. בתוכנית יש שקע בגובה הטלוויזיה.
5. בתוכנית יש ציון גובה מינימלי לשורה התחתונה של השקעים (40)
6. בתוכנית יש אביזר "גביס" בפירוש.

לפי התוכנית שהוצגה בפני אני הגעתי למסקנות מה אני רוצה לשנות ועל מה אני רוצה לשלם ולשדרג. אחרי חזרות רבות על אותה שאלה את שרון-" האם את בטוחה שזה מה שיעשו לנו"? "האם את בטוחה שיש לנו גביס"? "האם את בטוחה שיש 2 תעלות בין הפלזמה לשקעים"?
על כל השאלות האלו קיבלנו תשובה חיובית.
הייתי מאוד שמח שזה ככה כי התוכנית מאוד נראיתה לי.

בפועל הגעתי לדירה וראיתי את זה: (וכך היה גם בכל הדירות של השכנים שלי):

8 שקעים מכוערים בשורה אחת ארוכה. שום גביס ושום דבר שמזכיר אסטטיקה. אחרי יום גם עשו תעלה אחת בין הקופסה הרביעית לגובה הפלזמה.

אני נמצא כרגע בויכוח עם נביל ועם סמו על העניין הזה ואני שואל את עצמי, האם אף אחד חוץ מאיתנו לא ראה את התוכנית של הפלזמה שצירפתי בהודעה הזאת? האם אף אחד לא שם לב לשמיניית השקעים המכוערים ששמו לו באמצע הסלון? האם רק אני חושב שיש כאן בעיה ושקצת עבדו עליינו עם הקטע הזה?
יש לי הרגשה שאני לא לבד כאן כי לכל הדירות יש את השמינייה המכוערת וגם יש עוד מלא דברים שנעשו לא על פי הסגירה שלנו עם שרון ולא על פי התוכניות שהוצגו לנו כמו למשל שיש בכל דירה רק 2 ארונות חשמל בעוד שבתוכנית שהוצגה לנו על ידי שרון דוד היו 3 ארונות!!! וכמו כן דוד החשמל שהיה אמור להיות בתוכנית במסתור הכביסה הוזז לחדר המדרגות בפועל.
יכול להיות שרק אני שמתי לב לזה ורק לי זה מפריע? לקחתי החלטות לפי זה ושילמתי כסף לפי זה. לא יכול להיות שאתם לא.
תעשו מאמץ ותבדקו את הדברים אצלכם. אם גם אתם רוצים הסבר לעניין הזה אז תדרשו אותו מנביל או מסמו כדי שאני לא אהיה לבד. תוכניות קיימות כדי שיתיחסו אליהם ולא כדי שישבו במשרד.

תודה
אייל
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8621

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
12-d5a0b32f6f3f160d60de38556ec96f6e.JPG

איל תראה את הצילום שלי ויש לי מספר הערות:
1.מוזר לי שהם רוצים אישור על החשמל כי ממני הם לא ביקשו
2.אני יודע על ארון חשמל אחד.אתה בטוח שצריכים להיות 3 ארונות חשמל?
3.אצלי הדוד אמור להיות בכניסה לדירה מצד ימין(מאחורי ארון החשמל)אתה בטוח שאצלך הוא אמור היה להיות במסתור כביסה?למה זה רע אם זה יהיה בחדר מדרגות?
4.יכול להיות שהחשמל זה רק הכנה ושקעי הגוויס יהיו חיצוניים(במילים אחרות ההכנה לחשמל היא הכנה רגילה ורק במבחוץ אנחנו רואים שזה גוויס)?
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי eyal.

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8625

איל, תודה על התגובה,
1. מבקשים ממני אישור כי מה שאני מבקש כנראה עולה כסף והם רוצים לסגור את הנושא לפני הטיח. כמובן שזה יעלה להם ולא לי. לי יש ביד תוכנית.
2. באיזור הכניסה כיום בדירתך יש 2 ארונות חשמל אחד מתחת לשני. בתוכנית שאני קיבלתי היו 3 ארונות.
מצורפת תוכנית שקיבלתי במייל משרון:

Uploaded with ImageShack.us
לפי זה לקחתי החלטות ושילמתי על הגדלת ארון. כשבאתי לדירה ראיתי שיש רק 2 ארונות ושהזיזו את מיקום הארונות מהמיקום שיש בתוכנית. המיקום החדש לא מפריע לי אבל מפריע לי זה שלא אמרו לי שמזיזים ומפריע לי שאף אחד אחר בפורום לא שם לב שהזיזו לו את ארונות החשמל ואף אחד לא שם לב ששמו לו רק 2 ארונות במקום 3. איל- סתכל בתוכניות שיש לך- האם הוצגו בפניך 3 ארונות או רק 2? אם 3 אז למה קיבלת רק 2?
3. אין בעיה עם המיקום של הדוד בחדר המדרגות. יש בעיה שוב עם זה שלא אמרו לי על שינוי בתכנית ויש בעיה עם זה שאני היחיד ששם לב לזה. יש תחושה שהקבלן (ולא מעניין אותי כלקוח מי זה) פשוט עושה מה שבא לו בלי לדבר איתי על זה.
4. זה לא הכנה לגביס. זה מה שזה. נביל מנסה להגיד כל מיני תירוצים שהתוכנית לא מחייבת ושרשום רק מידה אחת (40) אז עשו את זה בשורה אחת ולא היה מקום בשרטוט לצייר את הכל בשורה אחת! איזה תשובה לא רצינית.

אז איל וכולם, תבדקו בבקשה מה קורה בשרטוטים שלכם ומה קורה בפועל. אני צריך את עזרתכם כדי לדעת שזה לא רק אצלי בדירה.

יום טוב
אייל

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8632

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
אני מרגיש שזו שזו שיחה בין איל לאיל..
ראיתי באמת שהשרטוט ששרון נתנה לי על ארון החשמל הוא בדיוק כמו שלך ובאמת חסר ארון.
לגבי שרטוט של הטלוויזיה-באיזה מסמך יש לך כזה?לי אין משהו דומה ורציתי לראות שאנו מדברים על אותו דבר(מה שאני העלתי זה שרטוט סופי של תוכניות החשמל ששרון דוד נתנה לי).
אני גם עשיתי את כל הבית גוויס וחשבתי שהגוויס יהיה על נ' חשמל אלו.
אם זה ככה אפשר להיפגש שם(נראה לי שעדיף פגישה במקום מאשר שיחות טלפוניות) עם נביל ואולי אפילו ליבנת כדי להתלונו בפני מי שצריך.
אם אתה רוצה תשלח לי מייל עם מס' הטלפון שלך ונדבר כדי לעשות משהו.

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8636

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
לצערי גם לי לא קראו לאישור החשמל וכבר עשו טיח בדירה שלי.
אני לא שמתי לב לעניין. האם אתם חושבים שעדיין ניתן לעשות משהו בנושא ?

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה 15 שנים 11 חודשים ago #8640

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
Lior כתב:
לצערי גם לי לא קראו לאישור החשמל וכבר עשו טיח בדירה שלי.
אני לא שמתי לב לעניין. האם אתם חושבים שעדיין ניתן לעשות משהו בנושא ?
אני מציע להיפגש בבניין (מצידי כבר מחר בוקר)לדבר עם נביל ו/או עם ליבנת שיעבירו מסר לשכטמן ו/או סמו שאם לא יעמדו בחוזים שקבענו איתם אז אנחנו או נתבע אותם או נארגן מרד דיירים קטן כי אנחנו שילמנו הרבה כסף והם חייבים לעמוד בחוזה.אין כזה דבר שנביל אומר שהתוכנית לא מחייבת והם לא יעשו מה שנקבע בתוכנית עם שרון דוד.
ליאור-אתה גם עשית גוויס בבית?

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8646

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
משיקולי תקציב לא עשיתי גוויס בבית

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8649

איל, אני כותב את שמי עם 2 יודים. אז זה שיחה בין אייל לאיל.
ליאור תודה גם לך על התגובה.
אני כבר שמח שעוררתי עוד אנשים להתעורר ולבדוק את מה שהולך אצלם בדירה ולבדוק מה יש להם בקלסר של התוכניות.
איל- מאיפה לך התוכנית חשמל שסרקת והעלית בשרשרת הזאת? אני את שלי הבאתי מתוכנית גדולה שביקשתי משרון דוד לצלם לי באחת מהפגישות שלנו בצור יצחק. באותה התוכנית היה גם מקרא לסימני החשמל וכל מיני מפרטים לפרטים בתוכנית חשמל כגון הסימון P בתוכניות הדירות.
איל- לפי מה אתה תיכננת את כל הגביסים בדירה ולפי מה תיכננת את השקעים שיש לך באיזור הפלזמה? לפי מה שסרקת והעלת לכאן אני מבין שיש לך "שקעים" בגובה 30 (מעניין כמה שקעים לא? וגם מעניין איזה שקעים לא?) ויש לך תעלה בקוטר 50. אין לך פירוט של הדברים על פיהם אישרת את תוכנית החשמל? כי אם לא יכול להיות שתקבל שקע אחד ועוד אחד של אנטנה. כי יותר מזה אי אפשר להבין מהתוכנית שהעלת לכאן. מי שירטט את תוכנית החשמל הזאת?
אין לכם בעיה עם ארון החשמל? אתם חתמתם על תוכנית עם 3 ארונות וקיבלתם רק 2. מה עושים עם זה?

ליאור- (וכולם) - אני כמובן לא שופט אף אחד אבל אין מצב כזה (כנראה שיש לנו עסק עם קבלן שמחייב את זה) שלא נמצאים בדירה בכל שלב בבניה. אתה אמרת שלא קראו לך לאשר את החשמל. לי קראו רק בגלל שאני הייתי שם ועשיתי להם צרות. אם לא הייתי שם ולא הייתי שם לב לכל פרט אז הם היו ממשיכים ועושים גם טיח עם כל הטעויות. לכן קראו לי לאשר את תוכנית החשמל. אנא בדוק את כל הטעויות של החשמל לפני שממשיכים הלאה.

איל, אני אשלח לך את מספר הטלפון שלי ואשמח להפגש בדירה. כתוב את המייל שלך שאוכל לשלוח.
המייל שלי הוא:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
אני חייב להגיע למצב שהאנשים שם יבינו שהם קוראים תוכניות לפני שהם מתחילים לעבוד.

אייל
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי שגית אייל וגיבסון.

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8650

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
הי אייל
אני דיברתי עם שרון ועשיתי גוויס בכל הדירה קצת אחרי שסגרתי עם שרון על כל התוכניות-התקשרתי למנהל עבודה(לפני נביל-שכחתי את שמו) שאלתי אם אפשר לעשות גוויס ואז כאשר היה עדיין אפשרי דיברתי עם שרון והיא תמחרה לי את הגוויס.
כאשר דיברנו עם שרון תיכננו את נקודות החשמל.העניין הוא באמת שאני לא זוכר על כמה נקודות חשמל דיברנו באיזור הפלסמה.
שרון שירטטה לי את תוכניות החשמל בדירה.
אני צריך לבדוק עם שרון דוד בקשר לכמות הגוויסים באזור הפלסמה.התוכנית היא באמת מתוכניות החשמל של הדירה-זו עם מקרא של סימני חשמל.
שלחתי לך למייל את הטלפון שלי-תתקשר.
ליאור-אם אתה רוצה שנדבר איתך תרשום את המייל.

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8651

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
היי אייל
עכשיו דיברתי עם שרון והיא אמרה לי שאמורים להיות לי 4 שקעי גוויס.

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה "פלזמה" 15 שנים 11 חודשים ago #8652

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
סליחה על הבורות אבל מה זה שקע גוויס?

תגובה:שקעים בסלון TOP1 הכנה לטלוויזיה 15 שנים 11 חודשים ago #8653

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
Ronit & Eitan כתב:
סליחה על הבורות אבל מה זה שקע גוויס?
שקע שהוא יפה יותר וחשוב יות שהוא ניתן לשינוי
white_switch.jpg
  • עמוד:
  • 1
  • 2