שלום,
הדירה שלנו כבר נמצאת בשלב שלפני טיח. החשמל כבר נעשה ומבקשים ממני שאתן אישור לחשמל כדי שיוכלו לעשות טיח. יש לי בעיה קטנה עם איזור הפלזמה. הבעיה נוגעת לכולנו כי עברתי גם בדירות אחרות ובכל הדירות כמעט המצב דומה.
לפני כמה חודשים שישבנו עם שרון דוד, הציגה לנו שרון את התוכנית לאיזור הפלזמה שמסומנת בתוכנית החשמל באות P. התוכנית נראיתה כך:
Uploaded with
ImageShack.us
שימו לב לכמה דברים:
1. שקיבלנו תוכנית פירוט לסימון הP בתוכנית חשמל.
2. בתוכנית השקעים מופיעים ב2 שורות.
3. בתוכנית יש 2 תעלות קישור בין הפלזמה לבין השקעים.
4. בתוכנית יש שקע בגובה הטלוויזיה.
5. בתוכנית יש ציון גובה מינימלי לשורה התחתונה של השקעים (40)
6. בתוכנית יש אביזר "גביס" בפירוש.
לפי התוכנית שהוצגה בפני אני הגעתי למסקנות מה אני רוצה לשנות ועל מה אני רוצה לשלם ולשדרג. אחרי חזרות רבות על אותה שאלה את שרון-" האם את בטוחה שזה מה שיעשו לנו"? "האם את בטוחה שיש לנו גביס"? "האם את בטוחה שיש 2 תעלות בין הפלזמה לשקעים"?
על כל השאלות האלו קיבלנו תשובה חיובית.
הייתי מאוד שמח שזה ככה כי התוכנית מאוד נראיתה לי.
בפועל הגעתי לדירה וראיתי את זה: (וכך היה גם בכל הדירות של השכנים שלי):
8 שקעים מכוערים בשורה אחת ארוכה. שום גביס ושום דבר שמזכיר אסטטיקה. אחרי יום גם עשו תעלה אחת בין הקופסה הרביעית לגובה הפלזמה.
אני נמצא כרגע בויכוח עם נביל ועם סמו על העניין הזה ואני שואל את עצמי, האם אף אחד חוץ מאיתנו לא ראה את התוכנית של הפלזמה שצירפתי בהודעה הזאת? האם אף אחד לא שם לב לשמיניית השקעים המכוערים ששמו לו באמצע הסלון? האם רק אני חושב שיש כאן בעיה ושקצת עבדו עליינו עם הקטע הזה?
יש לי הרגשה שאני לא לבד כאן כי לכל הדירות יש את השמינייה המכוערת וגם יש עוד מלא דברים שנעשו לא על פי הסגירה שלנו עם שרון ולא על פי התוכניות שהוצגו לנו כמו למשל שיש בכל דירה רק 2 ארונות חשמל בעוד שבתוכנית שהוצגה לנו על ידי שרון דוד היו 3 ארונות!!! וכמו כן דוד החשמל שהיה אמור להיות בתוכנית במסתור הכביסה הוזז לחדר המדרגות בפועל.
יכול להיות שרק אני שמתי לב לזה ורק לי זה מפריע? לקחתי החלטות לפי זה ושילמתי כסף לפי זה. לא יכול להיות שאתם לא.
תעשו מאמץ ותבדקו את הדברים אצלכם. אם גם אתם רוצים הסבר לעניין הזה אז תדרשו אותו מנביל או מסמו כדי שאני לא אהיה לבד.
תוכניות קיימות כדי שיתיחסו אליהם ולא כדי שישבו במשרד.
תודה
אייל