הי,
כפי שחלק יודעים קנינו אצל שכטמן דירה. בתקופה הקרובה אנחנו אמורים לסגור את תוכנית השינויים שבתוכה צריך להגיש גם את דרישות החשמל מהקבלן.
אני מעוניין שבכל חדר בבית כולל הסלון (ולא כולל המטבח) יהיה גם שקע של רשת (ETHERNET)(RJ45)- (אני בכוונה לא אומר "
להוסיף שקע רשת") ובמקום מסויים בבית תהיה נקודת ריכוז הצנרת של כבלי הרשת ששם יישב מחשב (רק מחשב ללא מסך מקלדת עכבר) ראוטר ומודם בצורה מסודר בתוך ארון. לנקודת הריכוז יגיע גם צינור מלוח החשמל הדירתי כדי לקשר את הרשת לכבלים ולטלפון.
הבעיה היא שארונות החשמל נמצאים ליד דלת הכניסה ושם אני לא רוצה לשים ארון של מכשירים וגם יכול להיות שהמחשב יעשה רעש של מאווררים ואני לא רוצה שחלל הבית יסבול מזה.
להוסיף שקע רשת עולה כמו נקודה רגילה. ולהמיר שקע טלפון ברשת אי אפשר על פי שרון דויד "אדריכלית" השינויים, אפשר רק לבטל שקע טלפון ולקבל עליו זיכוי ולשים שקע חדש של רשת.
אני חשבתי על פתרון מסויים שאמור לעלות לי ולשגית סכום מסויים.
הייתי רוצה לשמוע את דעותייכם המלומדות של חברי הפורום לפתרון לבעייה שלי שיעלה הכי פחות כסף וייתן לי תשובה לעניין. כמובן שרשת אלחוטית תהיה קיימת אבל אני צריך גם רשת קווית.
אני חייב להוסיף שהפתרון יכול להביא בחשבון את העובדה שאני (ולא בעל מקצוע שגובה תשלום) מבצע את העבודה הטכנית -השחלה, חיווט, קינפוג וכו כדי להוזיל בעלויות. (גם אם מדובר בתשתית טלפון או חשמל)
תודה רבה מראש לכל המגיבים.
אייל