שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא פרויקט אקו - בנינים 8-9

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13612

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
נקודה נוספת , ביקרתי היום בדירה ונפגשתי עם מנהל העבודה, בחור רציני בשם עיזרי שמנסה לתקתק ולטפל בהכל, ממליץ בחום לפגוש אותו לאחר שהדירה שלכם עומדת ויש דברים לסדר.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13618

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
ערן כתב:
שימו לב מי שטרם נתקל בכך, חשוב לציין בדיוק איכן אתם רוצים את הברזים והטוש של האמבטיה ויח' הורים למרות שלי לא כל כך עזר. :blink:

הי ערן, גם חשוב לשים לב שאם אתם משנים מיקום נק' חשמל ו/או מים למיניהם בדירה, שייעשו לפי התקן. אצלנו לדוגמא, שינינו את הגבהים של כל המפסקים בבית ובינהם גם את המפסק של תנור החימום והבויילר במקלחות. לאחר שראינו כי ביצעו לנו את שתי נק' אלו בגובה אחר ממה שקיים בתכנית השינויים ושיגענו את מנהל העבודה לתקן את זה, הוסבר לנו שזה נהדר שאדריכלית השינויים הזיזה לנו אותן בתכנית, אבל היא לא סיפרה לנו שזה לא ע"פ תקן.... לשמחתי לא שילמנו על זה כי ההזזה לא הייתה כזו שדרשה תשלום מבחינת המרחקים..
עריכה אחרונה: 15 שנים 1 חודש ago על ידי נועה.

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13631

• Meytal
  • Meytal's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • אקו 9
האם מישהו יודע אם דניה סיבוס מציעה אופציית שדרוג להוספת רשתות בדירות?

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13638

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
בשביל כסף אפילו יגדלו לכם דגי גמבוזיה :-)
חמלקת שינויים בדניה יתנו את התשובה הטובה ביותר
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13639

• איתמר
  • איתמר's Avatar
כן - הם מספקים רשתות בתוספת מחיר ישירות לדניה- נאמר לי בפגישה איתם (קרן )

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13660

• אורלי
  • אורלי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
הפעם בנושא ריצוף ןמטבחים.
מי ראה, ( אולי בבניינים 7 8 ) ואו בחר ריצוף בגווני אפור. מה ההצעות בנגב ומה ההמלצות שלכם לפני שסוגרים איתם ?
ואותו דבר לגבי מטבחי רגבה.
האם הסטנדרט הוא סיבית או סנדוויץ ? עוד לא הלכנו לנגב ולא לרגבה ואנחנו כנראה צריכים לעשות את זה השבוע.
בקיצור , נשמח לקרוא הצעות הערות הארות
תודה

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13669

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
הי מיכל, שמחה שיכולנו לעזור בנושא הריצוף (אני אשתו של רועי מבנין 5...).

טיפ חשוב, לדעתי, להמשך - תזמינו בנגב עוד "ספרים" של ריצוף וחיפויי קיר. הכמות המחושבת בדניה אכן כוללת ספרים, אבל אנחנו ראינו לנכון להזמין עוד חבילות שיהיו שלנו מהסיבה שקורה לא אחת שסדרות נגמרות ואם יש צורך לאחר כניסה לדירה להשתמש בריצוף/חיפוי חדש, אז זה לא יהיה מאותה סדרה ועלולה להיות בעיה של צבעים.

עוד טיפ - אם אתם לא עושים את השיש אצל הספק של הקבלן, תדאגו להבהיר לנגב שלא יעבירו את הכיור לספק של הקבלן, אח"כ צריך לדאוג להביא את הכיור למי שעושה לכם את השיש וזה סתם עוד בזבוז זמן....

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13674

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
שלום מיכל,
אנחנו לקחנו ריצוף בהיר אז לגבי הצבע אין לי מה להוסיף. ההמלצות שלי:
בנגב -
כל מוצר שמזמינים לבדוק שמקבלים ישר את המחיר הסופי הנמוך ביותר (יש להם משהו מוזר ביותר, מחירון ומחיר מינימום למוצר).
בחיוב הסופי ניתן לקבל עוד קצת בפינות, סה"כ אני הייתי מרוצה מהאיכות החומר והמחירים, למרות שהחלפתי כמעט הכל, יצאתי מרוצה .
עוד טיפ חשוב- לקבוע פגישה מראש כל פעם לשעה וחצי-שעתיים ואז לעבור חדר חדר עד שמסיימים את כל הבית (לי לקח אני חושב 4 פגישות).
ברגבה- לקחנו מטבח מרגבה ושידרגנו, זה לא הבית הראשון אז הלכנו על מה שמכירים ולדעתי האישית טוב ובמחיר סביר. אחרי שסגרנו הכל ניתן עוד למשוך קצת.
הסטנדרט הינו סנדביץ , ברגבה ניסו ממש חזק להוריד אותי מזה ולעבור לסיבית תוך התחייבות שזה אותו דבר אם לא יותר טוב ועוד יורידו לי במחיר, את החלק הזה שוב אישית לא "קניתי" ונשארתי אם הסנדביץ , גם מהמלצות נוספות שבדקתי.
בהצלחה.

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13676

• Ofek1
  • Ofek1's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
היי,
יש לי מטבח של רגבה כבר עשר שנים במצב מצויין.פשוט,סטנדרטי, סיבית בציפוי פורמייקה למעט יחידת הכיור שבנויה מעץ סנדוויץ.
מרוצה מאוד מאוד.הוספתי גם 2 יחידות מעץ מלא אבל זה כדי לשבור את האחידות. סיבית מתנפחת רק ממים ולכן יחידת הכיור עשויה מסנדויץ. בקשר לשאר היחידות פשוט חבל על הכסף.
בכוונתי להזמין בדיוק אותו מטבח גם הפעם מרגבה.מחכה שיניחו את הלבנה הראשונה בבנינים 10-11. :)

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13680

• אורלי
  • אורלי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
הי. לאחר סיור בבניינים ראיתי שהרוב המוחלט של הדיירים בחרו רגבה וגם כמעט כולם אותו צבע.שמנת.
במטבח הסטנדרט ישנה "בעיה" קטנה מבחינתי ואשמח אם מישהו פתר אותה. בחיבור הפינתי דלת גוררת דלת. דלת אחת פותחת איתה את השניה. הדלתות גדולות מידי לפתיחה כזו (כמו אקורדיון) וכשמנסים להחזיר , הדלתות כשתיים כבדות מידי ונתקעות במשקוף (לדעתי זה בעייתי).
האם מישהו פנה לרגבה בלנסות לשנות את זה ? (עוד לא הייתי בפגישה ברגבה).
האם מישהו מצא פתרון ואו רעיון אחר ובכל זאת השאיר את המטבח כסטנדרט ?

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13681

• אורלי
  • אורלי's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
בגינדי הסטנדרט הוא סנדוויץ לכן אני משערת שיהיה כך גם בבניינים 10 11 ולכן אין את ההתלבטות לגבי הסיבית

תגובה: פרויקט אקו - בנינים 8-9 15 שנים 1 חודש ago #13683

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
למיטב ידיעתי אצלנו בשלב ב' ברגבה בסטנדרט קיבלו סיבית.