שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא שכטמן - TOP1 היכרות דיירים

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5418

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
Lior כתב:
מכיון שרצינו לבצע שינוי במיקום הכיור והכיריים מבחינת רגבה זה מטבח חדש . בדקנו כמה יעלה לנו מטבח חדש \ משודרג אצל רגבה אחרי הנחת הקבלן וקיבלנו הצעה הרבה יותר אטרקטיבית ממטבחי זיו שאין להם הסדר עם הקבלן שלנו.
ליאור שלום
שאלה לגבי המטבח-אתה שידרגת את המטבח אצל מטבחי זיו.לקבלן אין הסכם עם מטבחי זיו.האם בכל זאת יתנו לך להרכיב את המטבח לפני הכניסה או שבכל זאת אתה תצטרך לחכות לכניסה לבית ורק אז תרכיב את המטבח?
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5419

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
לצערי ייתנו לי להרכיב את המטבח רק לאחר כניסה. זיו יכינו לי את המטבח מס' חודשים לפני המסירה ואני אצטרך לעדכן אותם על מועד ההתקנה.

אין ספק שזה חיסרון לקחת מטבח לא מהספק של הקבלן אולם אצלינו היה הבדל כספי משמעותי אשר לדעתי שווה את זה.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5420

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
ליאור, מותר לשאול כמה עלה המטבח אצל זיו?
הזמנת ארונות גם לחלק הימני של המטבח או רק לשמאלי , כפי שהקבלן נותן?
השארת את המקרר הכיור והגז במיקום הראשוני או ששינית?

תודה מראש ( גם אם תענה רק על חלק מהדברים)
עריכה אחרונה: 16 שנים 3 חודשים ago על ידי רועי.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5431

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
הזזנו את מיקום המקרר , הכיור והגז ועשינו ר' הפוכה (יותר גדולה ממה שנותן הקבלן).

מיקום הגז נראה לנו בעייתי עקב קרבתו לפינת האוכל ולכן שינינו אותו. כמו כן לא אהבנו את העובדה שמעל הכיור יש חלון והעדפנו להזיז אותו למרכז המטבח.

ההפרש במחיר היה משמעותי (הבדל של כמה אלפיים) ולכן החלטנו על זיו. כמו שאמרתי בתגובה הקודמת שלי יש לקחת בחשבון שיש חסרונות לא ללכת על הספק של הקבלן.

בכל מקרה אני מציע לך לבדוק כמה חברות מטבחים ולא רק את רגבה ואז לקבל את ההחלטה.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5432

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
תודה על השיתוף במידע
האם יש חדש בנוגע לדלת בחדר האמבטיה? האם אתה מתכוון לבקש זאת כשינוי או שתעשה זאת אחרי הכניסה?
האם הוספת נקודות חשמל? הזזת נקודות חשמל? אתה יודע אם הזזה נחשבת אצלהם גם כתוספת או שלא מחשבים את זה?
בקשר לשיש, משהו השתנה? יש עוד צבעים פרט לכחול/אדום/בז?
האמת שהבז' לא נראה כ"כ רע, לפחות בתמונות שצורפו.
אני חושב שכדאי לבקש גימור של קנט שטוח בכדי שמים לא יטפטפו. שאלת על זה בפרביטל?אני מניח שאין בכלל קנט בסטנדרט של הקבלן

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5434

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
לגבי דלת האמבטיה נצטרך לעשות את זה לבד. מכיון שזה יוזיל לכולנו עלויות שווה להתארגן ולרכוש את זה ביחד (לדעתי חלק גדול מהדיריים לא יוכלו לשים את זה לפני הכניסה).

הוספתי מס' נק' חשמל בדירה בעיקר באיזור המטבח אולם גם במספר חדרים. לנו לא לקחו כסף על הזזת נק' קיימות לפני שבנו את הקומה. אין ספק שבשלב מאוחר יותר יחייבו על זה.

לגבי השיש אני מסכים שהבז' לא רע .אין קנט בסטנדרט של הקבלן והתופסת שנדרשת עבור מטר קנט הוא 280 שקל.
לגבי שאר הצבעים אני יודע שאייל דיבר עם לבנת על הנושא אבל לא ידוע לי אם יש שינוי.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5436

• גל
  • גל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • שכטמן 14
היי אנחנו רעות וגל דיירים של דירה מספר 14 בקומה 3.

שלום לכולם...

ביום שישי סגרנו מטבח בזיו,גם אנחנו בחרנו לא ללכת על רגבה. קיבלנו את המטבח שרצינו מחומר טוב יותר (סנדוויץ אדום) ובמחיר טוב יותר (הפרש של כמעט 12,000 ש"ח למרות הזיכוי קבלן שיש ברגבה).

הספקנו להיות בסטודיו קרמיקה הספק של הקרמיקות, כלים סניטרים, ברזים ומה לא - לכל מי שלא ביקרו שם, להגיע ערניים ולא לחוצים בזמן. מראים שם המון דברים ואחרי שעה זה מתחיל להיות מאוד מבלבל :cheer:
עכשיו אנחנו בעיקר מתעסקים עם התוכניות שינויים של הדירה לקראת המפגש עם שרון (עוד חודש בערך)

יש למישהו מושג איפה נמצאת הבניה כרגע?

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5437

שלום לכולם
לגבי המטבחים - אכן קבענו בעוד שבועיים בזיו, טופז ולוגת, כדי לקבל רעיונות איך אפשר לשדרג את המטבח ולהבין קצת מחירים של חברות אחרות. נעדכן כשיהיה חדש.
לגבי הכלים הסניטרים - היינו ביום שישי בסטודיו קרמיקה, נראה מהביקור שם שהאמבטיה, האגנית, והאסלות בסדר גמור ואין מה לשדרג או להחליף (למרות שיש רק אופציה אחת, באסלות שתיים). לגבי אריחים זה עניין של טעם ואכן זה מאד מבלבל, מומלץ לבוא עם מצלמה ולתעד דברים ומחירים. לגבי ברזים, מהשיחה עם נציג השירות שם עולה שחייבים לשדרג אותם לפחות בדרגה אחת אם לא יותר.
כמו כן היינו בפרפקט דיזיין (ספקי ארון האמבטיה), יש רק אופציה אחת, סטנדרטית כמובן ובצבע אגס או דובדבן (שניהם לא משהו). מה שכן אבל, אפשר את הארון שמקבלים לשים בחדר המקלחת של ההורים, ולקנות ארון לחדר האמבטיה של האורחים (למרות שהארון ניתן כביכול במפרט לחדר האמבטיה של האורחים). המחיר בערך 3000 שח (ל-1.00 מ'), והם נותנים 600 ש'ח הנחה ללקוחות הפרויקט. יש המון צבעים לבחירה, אינסופי.
רעות וגל - האם קבעתם כבר פגישה עם שרון? (אצלנו עדיין לא נקבעה פגישה, התקשרתי אליה שוב השבוע והיא אמרה שהיא עדיין לא קובעת עם קומה שלישית...).

תודה לכולם על התגובות הקודמות.
אייל ושגית

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5438

לכל דיירי שכטמן

בתור אדריכלית
יש לי תלוש הנחה לזיו ללקוחות שלי של 1000 ש"ח.
אני מאוד ממליצה עליהם.
אז מי שרוצה שיידע אותי לפני שהוא סוגר ואני אדבר עם המעצבת של זיו שאיתו קבע כדי שתקבלו את ההנחה הנוספת. רק מי שלא סגר עדיין.

שרון דוד
מעצבת פנים
ואדריכלית השינויים בפרוייקט

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5439

לגבי קביעת פגישות

אני מאמינה שתוך שבועיים אסגור את קומה 2 בפרוייקט והקומה תוגש לקבלן ( חלק כבר ישבו איתי והוגשו ).
קומה שלישית אתחיל לקבוע פגישות כנראה לעוד שבועיים , תחילת פברואר.

שבוע נעים
שרון דוד

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5440

• גל
  • גל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • שכטמן 14
" רעות וגל - האם קבעתם כבר פגישה עם שרון? (אצלנו עדיין לא נקבעה פגישה, התקשרתי אליה שוב השבוע והיא אמרה שהיא עדיין לא קובעת עם קומה שלישית...). "

לא קבענו פגישה עדין, התכתבנו איתה במיילים (היא עונה לעניין ומהר). וכמו שהיא כתבה מגיעים לקומה שלנו בתחילת פברואר.

גל 
עריכה אחרונה: 16 שנים 3 חודשים ago על ידי גל.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #5456

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
Lior כתב:
לגבי שאר הצבעים אני יודע שאייל דיבר עם לבנת על הנושא אבל לא ידוע לי אם יש שינוי.
דיברתי היום שוב עם לבנת והיא אמרה לי שתוך יום-יומיים יהיו תשובות אבל עדיין אין אישור סופי להחלפת הצבעים המזעזעים(כחול ואדום).