שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא שכטמן - TOP1 היכרות דיירים

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 4 חודשים ago #6140

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הייתי שלשום בסטודיו קרמיקה, ובינתיים לא החלטתי מה אני עושה.
הצבעים הסטנדרטיים של הריצוף שהם נותנים לא כ"כ יפים..
האם מישהו שידרג?
אם יש מישהו שהיה שם והחליט על ריצוף, ברזים וכ"ו, אודה לו מאד אם ישתף אותנו. המחירים שהם אמרו לי אחרי הזיכוי,גבוהים ממחירים ראשוניים באינטרנט( בדקתי במספר מוצרים ).

כמו"כ הם אמרו שלא ניתן למשל להזדכות על ברז תמורת אגנית אלא רק על ברז תמורת ברז ואגנית תמורת אגנית.כלומר- יוצא מצב שאצטרך פשוט להזדכות על דברים מסויימים שם ובכל זאת לשלם על שדרוג , גם אם זה מגיע לאותו סכום.אין קיזוז.
עריכה אחרונה: 16 שנים 3 חודשים ago על ידי רועי.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 4 חודשים ago #6141

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
גם אנחנו הכי אהבנו את הנירוונה בין האופציות השונות.
לגבי הזיכויים הבנתי כמוך שניתן לקבל זיכוי על אותו מוצר אולם אם אתה לא רוצה מוצר מסויים אתה יכול לקבל זיכוי מהקבלן.

הבנתי מסמו שיש מצב שיכניסו ספק נוסף אשר יוכל לספק לנו ריצוף ואינסטלציה והחלטה על הנושא צריכה ליפול בימים הקרובים.

לגבי האגנית תלוי כיצד אתה רוצה לעצב את האמבטיה של ההורים.
במידה ותשים שם ארון קטן אני חושב שזה אפשרי. עדיף שתוודא את זה עם שרון האדריכלית שינויים או עם סמו.

אין ספק שניתן להשיג את הדברים במחירים זולים יותר בחנויות אחרות אולם ספקים אלו מנצלים זאת מכיון שהם יודעים שהם ספקי הקבלן.

אנחנו חושבים לעשות שידרוג לכיור של המטבח וההבדל הוא די גדול בין סטודיו קרמיק לחנויות אחרות עבור אותו מוצר. מאחר ואני לא לוקח את המטבח מהקבלן , אני מאמין שיש מצב שאקח את זה מספק חיצוני.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 4 חודשים ago #6142

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
האם בדקת אפשרות לכיור חרסה התקנה שטוחה?
ממה שקראתי באינטרנט כיורי הסיליגרניט וסיליקווורץ שריטים , ותופסים כתמים של של תה , קפה, תבלינים וכ"ו.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6156

שבת שלום
האם מישהו מעודכן בנוגע לתשובות של :
א. ספק נוסף לקרמיקה
ב. דגמי שיש נוספים (הבנתי מלבנת שנפגשה איתם השבוע)
ג. דגמים נוספים לדלתות פרט לחום בהיר וחום כהה
ד. דד-ליין להגשת שינויים

גם אנחנו היינו בסטודיו קרמיקה ו"אהבנו" בעיקר את "נירוונה" הוא הכי נורמלי מהסטנדרט אבל לא מהמם. לגבי הזיכויים מוצר תמורת מוצר - מבינים כמוכם. מישהו שידרג את האנטיסליפ במקלחת (הוא מאד מחוספס ולא נעים לדרוך עליו)?

תודה
שגית

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6159

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
רועי , לפי מיטב שהבנו סיליגרניט איננו שריט לעומת סיליגוורץ. לגבי כיור חרסה לא בדקנו את הנושא. אם תגיע לתובנות נשמח לשמוע.

ביום חמישי דיברתי עם לבנת וסמו והבנתי את הדברים הבאים:
1. ספק נוסף בקרמיקה - סמו רוצה ללחוץ על הקבלן המבצע להכניס ספק נוסף. לפי מיטב הבנתי הדבר צריך להיסגר השבוע.
2. דגמי שיש נוספים - הפגישה של לבנת עם פרטיבל הוזזה למחר (יום ראשון) .
3. דגמים נוספים לדלתות - אני הבנתי שהצבעים אינם הולכים להשתנות. לגבי המסגרת של הדלת ייתכן וישנו \ יוסיפו את סוג המשקוף (לא רק מעוגל).
4.לגבי הדד ליין - אני חושב שזה די תלוי בקומה. אנחנו כבר הגשנו את תוכנית החשמל והאינסטלציה. לפי מה שהבנתי מסמו את קומה 1 יתחילו לרצף רק עוד חודשיים.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6161

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
ליאור,
מצרף שרשור שמצאתי בקשר לכיורים:

[b]לכל לקוח יש את הצרכים שלו לפי שאלתך אני מבין שמה שחשוב לך זה כיור איכותי לא נישרט ובהתקנה שטוחה וניקיון קל ביותר
לפי דעתי בהתאם לשאלתך הכיור המומלץ הוא כיור בהתקנה שטוחה העשוי מחרס לחברת חרסה יש שתי כיורי מטבח מומלצים כיור מטבח השף וכיור מטבח דלתא שתי הכיורים בהתקנה שטוחה ניתן לנקות את כל מוצרי חרסה גם באקונומיקה וגם בחומצה ביתית מדולל במים

לי היה כיור בלנקו כזה ואני לא כל כך אהבתי - זהבה נ

מאחר וכתמים נספגו בו ורק עם מלבין היו יורדים כמו כתמי תה או תבלינים על בסיס כורכום, זעפרן, חוואיג...
עוד נושא שהיה מקבל שריטות וחריצים.
אבל לדעתי אני לא חושבת שיש יותר טוב ממנו בשוק כי אם נשווה יש את האמיילים למיניהם שגם הם בעייתיים מסדקים וסירים.
והנירוסטה מרעישים וכתמי מיים ניכרים בהם.
ומה נותר עוד החרס הם רגישים לפיצוצים.
אז צריך לשקול טוב לאיזה כיוון מתפשרים.
קראתי לאחרונה על חומר אחר אמריקאי גרניטה אני חושבת ויש להם כיורים ומשטחים ואני רוצה לדעת האם למישהו יש נינסיון בחומר הזה "גרניטה

יש דברים שלא מתפשרים עליהם - פיטנגו4

לי יש כרמל וחצי קריסטלייט אלפינה של אווקטופ (גומא) תוצרת גרמניה. קריסטלייט זה תערובת של גרניט ואקריליק. הכיור בלתי שריט לחלוטין, עמיד בפני שינויי חום וקור ,לא סופג חומרים שונים,הצבע צחור כמו ביום שהותקן אצלי !!! והוא קל לניקוי. עכשיו לפני פסח העמסתי עליו המון ג'יפה.
יש לי תעודת אחריות ל12 שנים!
יקר,
יקר מאד, (נדמה לי שזה היה הכי יקר, בזמנו)

סיליגרניט בעייתי - lCילת השחר

כי הוא רגיש לחום וקור. פגשתי מישהי שספרה לי שהכיור התפוצץ לה מהמים של הפסטה שרוקנה לכיור.
אני התלבטתי בין השף של חרסה (עולה כ 1200) לכרמל שך אקווטופ (עולה כ - 1900).
בסוף הלכתי על החרסה כי מאד לא אהבתי שהברז בכרמל חייב להיות בצד וגם יש לו מדרגה שהפריעה לי

.

גם אני בחרתי בשף של חרסה - avi5199

ולא בגלל המחיר.
הסיליגרנית עשוי מחומר פלסטי שבתוכו מוטבעים שבבי אבן (כמו שיש קיסר), הוא מחוספס, ולכן קשה יותר לניקוי, רגיש לחום, ורגיש לחומרי ניקוי מסוימים.
הוא גם רגיש לסריטות , אלא שבגלל החיספוס שלו ממילא אין לו ברק ולא רואים את השריטות.

מים רותחים הוא יסבול, אבל שמן רותח לא בטוח - avi5199

רשת גריל שנשכחה על הגז והתלבנה, תיגרום לצריבה בסיליגרנית, אבל בכיור חרס לא תיגרום לשום סימן.
סה"כ סיליגרנית זה כמו שיש קיסר, אז אם יש לך שיש קיסר אז אין הבדל במידת העמידות וזה נכון להתקין אותם ביחד, כי במילא צריך להזהר בטמפרטורות ובחומרי הניקוי....
אבל אם יש לך גרנית טיבעי שעמיד גם בטמפרטורות של מאות מעלות וחומצות חזקות... כדאי להתקין כיור מחרס ולנצל את העמידות הפנטסטית הזאת, ולשכוח מחומרים לא מתאימים או מטמפרטורות לא מתאימות ....למשל אם יש לך גרנית טיבעי וכיור חרס, תוכלי לשפוך שמן רותח על השיש ועל הכיור חופשי, או לנקות בחומצת מלח חזקה בלי לחשוש מכלום...

[/b]

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6162

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
ליאור,הנה עוד שרשור:

שמי מיקי ויש לי שאלה .

יש לנו כיור סיליגרניט במטבח שאנחנו לא מצליחים לנקות אותו כמו שצריך, אפילו לא עם אסטוניש. מי שמכר לנו אותו הזהיר משימוש באקונומיקה ואמר שזה יפגע בכיור, כך שאנחנו ממש לא יודעים מה לעשות...

עם מה אפשר לנקות את הכיור הזה בכדי שהוא יראה נורמלי?

תודה,
מיקי

תראי מה מצאתי... - ‏מאת estee‏
סיליגרניט - יש פתרון כנסו!

יש פיתרון - יש לי כיור סיליגרניט(בלנקו אופייט) ויש כתמים שלא יורדם אפילו עם אקונומיקה ויהי מה! אז מצאתי פתרון בעזרת משחת אסטוניש (אמנם לתנורים וכריים...) מורחים טיפה עם האצבע (כן ןכן) וזת מתנקה פלאים ! בההצלחה!

liloo (28.09.07

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6163

• eyal
  • eyal's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • שכטמן
Lior כתב:
4.לגבי הדד ליין - אני חושב שזה די תלוי בקומה. אנחנו כבר הגשנו את תוכנית החשמל והאינסטלציה. לפי מה שהבנתי מסמו את קומה 1 יתחילו לרצף רק עוד חודשיים.
אתה בטוח?נשמע לי קצת מוזר שיתחילו לרצף במקביל לבניית שלד הבניין.
לפי מה שאתה יודע/מבין-גם אנחנו לא קנינו מטבח אצל רגבה אלא אצל זיו ולכן הכיורים למטבח אנחנו צריכים לבקש שלא יתקינו לנו וישאירו אותו בצד?(מה ההבדל אם נקנה אצל ספק הכיורים של הקבלן או ספק אחר של הכיורים ולא של הקבלן?)

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6165

• Lior
  • Lior's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שכטמן TOP1
בטוח אני לא. זה מה שהבנתי מסמו ביום חמישי.

אני חושב ( צריך לוודא את זה) שנוכל לקנות אצל ספק חיצוני מכיון שההתקנה מתבצעת ע"י איש השיש רק לאחר שישימו לנו מטבח. אנחנו ראינו הפרשיים די גדולים בין סטודיו קרמיקה לעמודי שלמה.

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6190

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
חברים - שוב תזכורת בקשר להקמת וועד לשכונת מתחם 60

אנו מבקשים ממי שקורא פניה זו להעביר אלינו לדואר אלקטרוני: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. את פרטיו (שם, טלפון, ובניין) על מנת שנוכל לעדכנו בהתפתחויות בנושא.

בלי תמיכה של הציבור זה לא יוכל להתקדם !!!!
שלחו לנו בבקשה את פרטיכם לאי-מייל .

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6204

• שני וטל
  • שני וטל's Avatar
שלום לכולם!

האם מישהו מעודכן בנוגע לספק נוסף לקרמיקה?

תגובה:שכטמן - TOP1 היכרות דיירים 16 שנים 3 חודשים ago #6206

אתמול שלחתי מכתב לשכטמן, מכתב רציני עם בקשה להוספת ספק.
בשלב זה טרם יצרו קשר חזרה.
מחר אדבר עם סמו ואעדכן.