שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12316

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
יריב, לא כל הדיירים גולשים בפורום...אני יכולה לתאר רק מה שקרה אצלנו בדירה עקב הסופה וזו רטיבות ששבאה מאיטום לא נכון של החיפוי החיצוני.
סלח לי על הציניות אבל אם נתחיל לפרוס ולפרוט את כל הליקויים שיש לנו בדירות ובשטחים הציבוריים...מדובר על מספר מאד גדול של ליקויים שחלקם טופלו ומטופלים ועם חלקם נצטרך להתמודד עוד זמן רב כמו שזה נראה עכשו. אם מנהל העבודה שלכם עושה את העבודה שלו כמו שצריך, ויש פועלים שעושים את העבודה כמו שצריך ואתם עוקבים אחרי התוכניות ורואים שהכל מתקדם לפי התוכניות, מזלכם.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12318

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
שרון תודה על המידע
אני מזמין להמשיך את הדיון בפוסט החדש שפתחתי לשם כך
www.green-kfarsaba.co.il/forum/11
/12317
q-.html

ובלי קשר חבל שאתם לא מפרסמים לפחות לנו (רוכשי גינדי/זיתוני) את הליקויים שמצאתם וזאת בכדי שאנו נדע היכן לשים דגש (אם צורך או לא) וללמוד מנסיונכם.

תודה מראש
מכל דיירי אקו 5,6 ו 7
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12319

• שרון
  • שרון's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
יריב, אני מאד מבינה את הרצון שלכם ללמוד מהניסיון שלנו והוא מאד טבעי והגיוני. אתם מוזמנים לבוא ולעשות סיבוב בבניינים של אקו א', הם פתוחים לכל מי שרוצה להיכנס לצערנו, אתם יכולים להתרשם מהשטחים הציבוריים ומאיכות הבניה החיצונית. לגבי הדירות, תוכלו לדבר עם דיירים באתר, אני יודעת שלא כל הדיירים מעוניינים לשטוח הכל בפורום, וכדאי להבין גם אותם.

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12320

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
אני חטפתי קריזה היום בדירה. כשבועיים לא היינו, ובזמן הזה אמנם עשו לנו את שינויי החשמל (אחרי יותר מחודשיים..) אבל לא תיקנו לנו את הריצוף העקום עליו התלוננתי בפני ריאד, שראה את זה והבטיח לתקן. בנוסף, סוף סוף ניקו קצת את הדירה, והעיפו את החול שהסתיר חלק מהריצוף בחדרי ילדים, מה שהבהיר לי שגם שם הריצוף עקום. ריאד טוען שעם טיח זה יסתדר (דהיינו הקירות עקומים), אבל זה נראה מהותי מדי שזה יסתדר ע"י טיח. עיצבנה אותי עוד יותר הגישה המזלזלת של ריאד, שעשה טובה שהסכים להפגש איתי בדירה ביום ראשון וגם זה רק אחרי שהרמתי את הקול.

מישהו יודע מי מעל ריאד למקרה הצורך? אין מצב שתהיה לי מרצפת אחת עקומה בדירה.

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12321

• אייל
  • אייל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ק. רכישה מתחם 60
נושא חשוב גן שיש לבדוק שהמרצפות לא חלולות. יש תקן בעניין, אבל בגדול אם תקישי על הבלטה וישמע קול חלול, זה מסמן שבעתיד או שהבלטה תשבר או תתחיל לזוז.

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12323

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
Idit כתב:
אני חטפתי קריזה היום בדירה. כשבועיים לא היינו, ובזמן הזה אמנם עשו לנו את שינויי החשמל (אחרי יותר מחודשיים..) אבל לא תיקנו לנו את הריצוף העקום עליו התלוננתי בפני ריאד, שראה את זה והבטיח לתקן. בנוסף, סוף סוף ניקו קצת את הדירה, והעיפו את החול שהסתיר חלק מהריצוף בחדרי ילדים, מה שהבהיר לי שגם שם הריצוף עקום. ריאד טוען שעם טיח זה יסתדר (דהיינו הקירות עקומים), אבל זה נראה מהותי מדי שזה יסתדר ע"י טיח. עיצבנה אותי עוד יותר הגישה המזלזלת של ריאד, שעשה טובה שהסכים להפגש איתי בדירה ביום ראשון וגם זה רק אחרי שהרמתי את הקול.

מישהו יודע מי מעל ריאד למקרה הצורך? אין מצב שתהיה לי מרצפת אחת עקומה בדירה.

ברוכים הבאים לפרויקט אקו !!
אני ממליץ לשמור הרבה הרבה עצבים למועד המסירה . . .
מאחל לכם ומקווה שתזכו לשירות טוב יותר ממה שאנחנו בשלב א' זוכים לו, אך אם להיות ריאליסטיים הנמר לא הופך את חברבורותיו . . .

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12324

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
אידית
אני מבטיחה לך שיהיו בבית ליקויים, כי הם כל כך מתישים אותך וחוסר הזלזול והאי אכפתיות שלהם שאת מוותרת להם, זה מה שקרה לחלק מדיירי אקו א' אם לא לכולם. אנו קבלנו רק השבוע את המפתח ויש ליקויים שאנו מתקנים בעצמנו.

כמו שכותב אריק צריך לשמור הרבה הרבה עצבים למועד המסירה ועל הרבה כוחות והעיקר לא להתייאש.

עצתי לך תפני לסיגל (לא לויקטוריה) במשרד של זיתוני היא עזרה לנו המון בתיקון הליקויים.

שיהיה לכם בהצלחה.
עריכה אחרונה: 15 שנים 4 חודשים ago על ידי לאה.

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12327

• Eitan
  • Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מצטרף לאידית היום ביקרנו בדירה וגם אצלנו היו המון פנלים עקומים , קירות מאוד לא ישרים. במצטבר אני חושב שאני מגיע ליותר ממטר מרובע שאני מפסיד בגלל כל הליקויים האלו. ביום ראשון אדבר עם הליצנים באקו ובדניה ונראה מה יגידו למרות שאני לא מצפה לכלום.

האמת כל האשמה על דניה , אקו בחרו את כנען שנהב שבחרו חומרים מעולים ועיצבו את הדירות בצורה מרשימה , המבצעים שהם דניה סיבוס על הפנים. אני ממש מתקשה למצוא קיר ישר אחד בדירה שלי.

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12328

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
יגידו לך משהו בסגנון: אל תדאג אנחנו עוברים על הכל ומתקנים (אל תסתכל על חצי עבודה . . . ).

בפועל מה שקורה הוא שאין שום פיקוח של זיתוני על דניה, דניה מפעילה סינים וקבלני משנה קטנים באיכות ירודה וגם עליהם לא מפקחת כמו שצריך.

תראו את כל זה כשתגיעו למסירה ואז תקבלו מדניה סיבוס רשימה של קבלני משנה שתצטרכו לעבוד מולם לתיקונים - קולטים את האפסורד? במקום שדניה סיבוס ידאגו להכל אנחנו צריכים לעשות את זה.

כבר עדיף לקנות בקבוצת רכישה - שם לפחות בוחרים את הקבלנים ויש זכות לפקח עליהם באופן ישיר.

על כל זה נאמר - כולו כלב ביג'י יומו!

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12333

• Eitan
  • Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
כן אני לא מצפה לתגובה אחרת מדניה. לי יש בעיה נוספת , לפני כמה חודשים כשעוד אפשר היה לעשות שינויים בדירות לאנה אמרה לנו המון דברים שבדיעבד מתברר שלא היו נכונים , היו כל מיני קירות שרצינו להזיז או להרוס ולאנה אמרה שאי אפשר , היום הייתי באתר וראיתי בקומות שמתחתי ומעלי שכן הרסו/שינו בדיוק קירות שרציתי לשנות ונאמר לי שאי אפשר.

דניה סיבוס מציגה סוללה של אנשי מקצוע מאוד לא מקצועיים , כל מה שחשבתי על דניה סיבוס מתברר כלא נכון. מה אני אגיד לך? הסתבכנו! אבל בסוף הכל יהיה בסדר , אני לא הולך להתעצבן על כמה אלפי שקלים שאני אוציא אחרי הכניסה לדירה כי דניה סיבוס לא שווה את זה.

את כל התיקונים אני אעשה בעצמי עם בעלי מקצוע פרטיים וזה יעלה לי כסף אבל לפחות יהיה לי בית שנעים לגור בו במקום להגרר לתביעות והערכות שמאי במשך שנים. את זה אני אומר אחרי מה שאני רואה שהולך אצלכם בשלב א'. אין לכם עם מי לדבר. הם פשוט חבורה של אוכלי חינם.

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12334

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
ולהנאתכם תמונה של הריצוף העקום באחד מחדרי הילדים. פשוט בושה וחרפה.

איתן, אני לא מתכננת להוציא גרוש על דברים שדניה סיבוס צריכים לבצע באופן תקין במסגרת החוזה. למרות שיש יותר מחצי שנה עד המסירה, אני אומרת מעכשיו שאני לא אכנס לדירה עד שלא תהיה לשביעות רצוני.
_1_1.JPG
עריכה אחרונה: 15 שנים 4 חודשים ago על ידי Idit.

תגובה: מעקב בנייה פרוייקט ECO בניינים 6,5 ו 7 15 שנים 4 חודשים ago #12335

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
19.12.2010
שבוע טוב לכלום
אמנם באיחור וטוב מאוחר מאשר לעולם לא.
ערכתי סיבוב אתמול (יום שבת) והרבה שינויים לא ניתן לראות מבחוץ
ברחבות הבניינים הגיעו חבילות של רעפים לכיסוי הגגות.
בניין 5 סיימו התקנת חלונות למרפסות עד קומה רביעית

בניין 5
2010-20101219.JPG
שימרו על רוכבי האופניים