שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון

אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16600

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
שלום לכולם,
אסיפת דיירים תתקיים בתאריך 17/09/11 בשעה 19:30.
באסיפה ידונו עלות גבוהה של מיסי חברץת האחזקה.
מסירת דירות כאשר מעלית לא פעילה.
המשך התנהלות מול חברת בוני התיכון.
ונושאים נוספים שיועלו ע"י דיירים אלי למייל.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

נא אשרו הגעתכם
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16601

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי שלומי,
אנחנו מדירה 7 מגיעים!!!!

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16602

• לא מחובר
  • Fresh Boarder
מאשר

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16613

• בונה
  • בונה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
שלום לכולם,

אנחנו מבניין C. האם אנחנו מגיעים רק כדי לשמוע וללמוד לקראת מסירת בניין C? האם החוזה מול חברת האחזקה היא לכל בניין בנפרד או לכולם ביחד?

בכל מקרה נשתדל להגיע ולו כדי להכיר ולשמוע :).

נ.ב הפגישה בלובי של בניין A?

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16616

• לילך
  • לילך's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אנחנו לא נגיע ואני גם מתנגדת לכל הגישה השלילית שלכם נגד הקבלן.רק זכרו כי לנציגיות ביתים משותפים יש חוקים וכללים. אפשר לקיים ישיבות לשם החלפת אינפורמציה אך במידה ואתם רוצים לנקוט צעדים אופרטיבים אתם צריכים לעמוד בכללים.
באמת לא מבינה את העניין של המעלית.. מותר לגור בבניין גם ללא מעלית.. אם בעתיד תתקלקל המעלית , יפנו את הבניין..? תגידו תודה שהקבלן עושה הכל כדי לאפשר לאנשים להכנס לפני המועד למצוא פתרונות דיור לאלה שאין להם איפה לגור ושרצו להתחיל את שנת הלימודים בשכונה.. אני לא מאלה ובכל זאת מפרגנת , כך שלא כותבת מנקודת מבט אישית שלי אלא בצורה אובייקטיבית לחלוטין.
הם יכלו בשקט להשתמש ב"גרייס" שיש להם לעוד שלושה חודשים ן"לדפוק" שנת לימודים שלמה..
תסתכלו מה קרה לשכנים שלנו מעבר לכביש, איך הסתבכו עם הקבלן, יש שם משפחות שהיו צריכות להכנס מזמן ועדיין לא נכנסו.
קצת פרופורציות בחיים לא הזיקו לאף אחד.
מותר לפעמים גם להסתכל על חצי הכוס המלאה..
אני בטוחה שאם תשכילו להשתמש בגישה החיובית תצליחו להשיג יותר.

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16617

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
הפגישה בלובי בניין A. יש מערכות משותפות לכל 4 הבניינים אני מניח שחברת אחזקה אחת.
לילך,
כנראה שהדברים הוצגו לא נכון,אין לנו עניין במלחמה(לי בכל אופן) מול הקבלןולא מול חברת האחזקה.
הבעיה כרגע היא המחיר שהם דורשים וההנחתה של החוזה שהם הציגו "התחייבות בלתי חוזרת" שאינו תואם ב100% לחוזה המכר שחתמנו.
להבדיל ממך תקופת הגרייס הסתיימה. אצלי ואצל עוד מס' דיירים. אז מבחינתי הקבלן לא עשה כל מאמץ לסיים בזמן.
אני חושב שחשוב שתבואי למפגש ותשמיעי את דעתך

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16622

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
לילך, אני בהלם מדברייך. את לא רוצה לבוא לפגישה- אל תבואי.
כרגע זו רק את שרואה כאן שחור או לבן. אף אחד לא בא "לדפוק" את בוני התיכון. בסה"כ לדיירים הסכום החודשי גבוה מדי. וזה לגיטימי - לא נכנסים לכל אחד לכיס. יש כמה רעיונות כאן לאנשים לנסות להוזיל את התחזוקה בלי לפגוע בביצועים. לאף אחד אין כסף מיותר כולל אותך.
אני אישית רציתי לנצל את הפגישה ולברר עוד איזה נושא קטן ושוב אין שום קשר לפגיע בקבלן. אנו קיבלנו את דירתינו במצב מצוין, קיבלנו יחס וביצוע עבודה מעל ומעבר. דני כבר מזמן הפך למשפחה, עם נאזל ויניב ומשה אנו עובדים בשותף, ואני גם מכינה שתייה לפועלים שעובדים בבניין.
אולי באמת לא יזיק לך לשמוע את הדברים במפגש כי כאן בפורום משתיים וחצי מילים את מסיקה מסקנות שלא קשורות למציאות.

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16633

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
הקפצה
היום אסיפת דיירים 19:30

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16642

• sveta
  • sveta's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
שלום לכולם,
בהמשך לישיבה מצורף מייל אשר ממנו יצאו הודעות לכל הדיירים. אנא שלחו למייל הבא: שם מלא, טלפון, אימייל, בניין ומס' דירה.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

בברכה,
יניב

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16689

• יפעת וג\'קי
  • יפעת וג\'קי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • בוני התיכון בניין A
היי,
רצינו לדעת אם יש עדכונים לגבי הנושאים שהועלו בפגישה שנערכה.

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16754

• דיירי טופ פאמילי
  • דיירי טופ פאמילי's Avatar
שלחנו קובץ למייל.
האם קיבלתם?

תגובה: אסיפת דיירים 4 בניינים "טופ פמילי" בוני התיכון 14 שנים 7 חודשים ago #16755

כן