שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה

הנושא שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18453

עוד דבר ששכחתי לציין- היינו בדירה בתחילת השבוע לאחר שהיתה סגורה ולא מאווררת כל הסופ"ש, והיה בדירה ריח נוראי של טחב והרטיבות התפתחה לעוד מקומות.
ככה שהם כבר לא יכולים כל כך להשתמש בתירוץ של שטיפת הדירה ובכך שטיפלו בבעיה ע"י גירוד הקיר.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18464

• רעות
  • רעות's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הי יעל - אני אשמח אם נמשיך להתכתב במייל הפרטי ולהתעדכן במצב הדירות. המייל שלי This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
היום ארז כתב לי שהם מתכוונים להביא ייבשנים לדירה (לצערי מניסיוני בעבר אני יודעת שהדבר לא יפתור את הבעיה..)
דיברתי עם חברת הדס והם אומרים שהבעייה מוכרת וידועה - מנהלי עבודה מניחים חול רטוב בדירות ומרצפים, וכמובן שלרטיבות אין לאן לברוח והיא עולה בקירות ויורדת לדירות מתחת.. חשוב מאוד לוודא שאין מדובר בבעיות איטום ושאנחנו מקבלות דירה עם מצע חול ייבש כי במקום בית ירוק אנחנו נקבל המון מחלות מהטחב והעובש...
אם יש עוד דיירים בפרוייקט שבירו שיש להם בעיה דומה אני אשמח לדעת כי אני מתכוונת לפנות עם הדברים הלאה למחלקה ההנדסית בעירייה ולרשם הקבלנים - אולי אז יטפלו בבעיה כמו שאמורים לטפל בה, כלומר להחליף את החול הרטוב.

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18465

הי רעות,
גם אני אשמח להיות בקשר בנושא.
בכל אופן עד שהבעיה לא תטופל, אנחנו לא מתכוונים לחתום על קבלת הדירה.
אנו גם מתכוונים להביא איש מקצוע שיבדוק את הנושא לאחר שהבעיה תטופל כביכול ע"י שבירו.

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18468

• טל
  • טל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי ,

יש לי מספר שאלות אם אפשר.

אני רוצה להביא חברת בדק בית (עדיין לא החלטנו של איזה חברה).

א. האם אני צריכה להודיע למישהו כדי שיפתחו לי את הדירה? או שהדירה היתה פתוחה כשבאתם?

ב. באיזה בניינים+ דירות מצאתם רטיבויות? אני בבניין E דירה 16 ומעניין אותי אם זה מעלי או מתחתי (למרות שסביר להניח שאין קשר וגם אצלי יימצא רטיבות אם אצל אחרים בבניין נמצאה).

ג. אני גם רוצה להתכתב אתכם על מצב הדירה ובדק הבית. המייל שלי This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ולראות איך זה מתקדם.

ד. האם חתמתם על פרוטוקול ראשוני? זה נראה לי מאוד מוזר שהם קובעים לפרוטוקול ראשוני לפני שהתקינו מטבח לדוגמא (למרות שהמטבח נרכש אצל לוגת שעובדים עם שבירו).או שדברים אחרים לא סגורים. למה הם כ"כ ממהרים? קודם שייסיימו הכל כמו שצריך...

אשמח לשמוע תגובות,

טל

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18469

שלום טל,
אנחנו מבניין A.
לגבי הפרוטוקול, קבענו עם אמיר, מנהל העבודה, לשעה מסויימת והבאנו את חברת בדק הבית.
מכיוון שהחברה בודקת כמה שעות את הדירה ורק לאחר מספר ימים מוציאה דו"ח, עדיין לא חתמנו על כלום מול אמיר.
אבל הוא מכיר את הפרוצדורה ומודע לכך.
בכל אופן שמנו לב לאחרונה שהם פחות עובדים בדירות והן נעולות בדר"כ אז אנחנו מתקשרים אליו שיפתחו לנו.
אצלנו כן התקינו מטבח, אמבטיה, חלק מהכיורים ודלתות, אך עדיין הרבה דברים לא הושלמו.
בכל מקרה רוב הבעיות שנמצאו בבדיקה קשורות גם ככה לדברים שכבר קיימים, ויידרש זמן רב לתקנם (לפחות את הרטיבות) אז העדפנו להתקדם עם הפרוטוקול הראשוני.
המשך התהליך כנראה יתעכב, עד שלא יושלמו כל התיקונים.
בהצלחה

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18483

• Ittai
  • Ittai's Avatar
טל כתב:
היי ,

יש לי מספר שאלות אם אפשר.

אני רוצה להביא חברת בדק בית (עדיין לא החלטנו של איזה חברה).

א. האם אני צריכה להודיע למישהו כדי שיפתחו לי את הדירה? או שהדירה היתה פתוחה כשבאתם?

ב. באיזה בניינים+ דירות מצאתם רטיבויות? אני בבניין E דירה 16 ומעניין אותי אם זה מעלי או מתחתי (למרות שסביר להניח שאין קשר וגם אצלי יימצא רטיבות אם אצל אחרים בבניין נמצאה).

ג. אני גם רוצה להתכתב אתכם על מצב הדירה ובדק הבית. המייל שלי This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ולראות איך זה מתקדם.

ד. האם חתמתם על פרוטוקול ראשוני? זה נראה לי מאוד מוזר שהם קובעים לפרוטוקול ראשוני לפני שהתקינו מטבח לדוגמא (למרות שהמטבח נרכש אצל לוגת שעובדים עם שבירו).או שדברים אחרים לא סגורים. למה הם כ"כ ממהרים? קודם שייסיימו הכל כמו שצריך...

אשמח לשמוע תגובות,

טל

טל שלום,

אנחנו בבניין A התאגדנו בשלב ראשוני 3 דיירים מול חברת הדס וקיבלנו הצעת מחיר טובה לבדק בית.
אני ממליץ לך להצטרף אלינו להצעה.

יעל, הצטערתי לקרוא על הרטיבות, מחר אנחנו עושים פרוטוקל ראשוני עם עמיר.
אני אסתכל טוב טוב לראות מה קורה אצלנו.
את חברת בדק הבית אני אביא כפי שציינתי רק לאחר שיסיימו מבחינתם את כל התיקונים וכ"ו.

צריך לזכור ככל שנהיה יותר דיירים מאוגדים, ככה כוחנו מול הקבלן חזק יותר.

בברכה,

סיון ואיתי.

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18484

• טל
  • טל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
היי תודה על ההתיחסות,

רציתי לשאול

למה התכוונת שתביא חברת בדק בית אחרי שיעשו את כל התיקונים?

האם הכוונה לתיקונים שראיתם בעין שלכם ללא איש מקצוע וביקשתם שיתקנו לפני הפרוטוקול?

בנוסף- אשמח להתאגד עמכם על כל נושא רלוונטי ולהגדיל כמובן את כח ההשפעה שלנו מול הגופים ההכרחיים. אגב, אחותי קנתה דירה בבניין D וגם היא תשמח להיות חלק מכך.

אם יש איזה שהיא פעולה שננקטת, נשמח לשמוע,

טל

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18485

• Ittai
  • Ittai's Avatar
היי טל,

כוונתי, מאחר שכפי שגם יעל ציינה בפרוטוקל הראשוני הדירה אינה מוכנה למסירה משמע:
האמבטיות עדיין מלאות טייח שלא נוקה, השירותים לא מורכבים במלואם.
גינה (אנו דירת גן) האדמה לא מלאה לגמרי. יש עוד תיקוני טייח וחשמל שלא בוצעו.
בפרוטוקול הראשוני, ע"פ הבנתי, אני עובר עם עמיר חדר חדר ומוודא:
א. תקינות החדר בכללותו.
ב. אלומניום.
ג.הכנות שביצענו \ הוספנו לחשמל תאורה ומיזוג. שלא פספסו כלום (כבר קרה לי שלא חשפו נקודות)

לאחר הפרוטוקל הראשוני אני נותן לעמיר את כל הערות, לאחר תיקונם אביא את חברת בדק הבית.
אני מזכיר שכל בדיקה עולה כסף ולכן אני מנצל את הבדיקות בקפידה.

אפשר ליצור עימי קשר במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

איתי

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18487

• סיון
  • סיון's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • מנרב בניין B
רעות כתב:
הי יעל - אני אשמח אם נמשיך להתכתב במייל הפרטי ולהתעדכן במצב הדירות. המייל שלי This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
היום ארז כתב לי שהם מתכוונים להביא ייבשנים לדירה (לצערי מניסיוני בעבר אני יודעת שהדבר לא יפתור את הבעיה..)
דיברתי עם חברת הדס והם אומרים שהבעייה מוכרת וידועה - מנהלי עבודה מניחים חול רטוב בדירות ומרצפים, וכמובן שלרטיבות אין לאן לברוח והיא עולה בקירות ויורדת לדירות מתחת.. חשוב מאוד לוודא שאין מדובר בבעיות איטום ושאנחנו מקבלות דירה עם מצע חול ייבש כי במקום בית ירוק אנחנו נקבל המון מחלות מהטחב והעובש...
אם יש עוד דיירים בפרוייקט שבירו שיש להם בעיה דומה אני אשמח לדעת כי אני מתכוונת לפנות עם הדברים הלאה למחלקה ההנדסית בעירייה ולרשם הקבלנים - אולי אז יטפלו בבעיה כמו שאמורים לטפל בה, כלומר להחליף את החול הרטוב.

הניחו לכם תחת הריצוף חול?
לא עושים את זה כבר שנים... שמים חצץ (לא סופג מים)
משפ' קולנדר
עוברת לכפר סבא

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18512

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום,
אנחנו קנינו דירה בבניין E,
נשמח להיות בקשר..
וכנראה להיות שותפים ב"בדק בית" או דומיו

האם מישהו יודע מה אחוז הדירות שנקנו במתחם ABCDE?
ומה לוחות הזמנים של האכלוס בבניינים השונים?

יום טוב,
אביטל

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18513

• Yoel
  • Yoel's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
נקנו בסביבות 6 דירות בבניין E.
איזו דירה קניתם ב- E?

יש למישהו המלצה על איש מזגנים?

תגובה: שבירו 80 בניינים A B C D - הכרת דיירים 14 שנים 2 חודשים ago #18514

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הי יואל,

אנחנו בדירה 13..
גם מחפשים כרגע מזגנים..
אתם יודעים אן יש דיירים שנכנסים לפני סוף יוני?
אנחנו חושבים על זה..
אולי סביב אפריל

אביטל