היי לכולם...
המפגש נקבע סופית לתאריך 20.5, יום שישי בשעה 16:30.
מיקום - הגינה הגדולה בסביוני הכפר (השכונה שצמודה לשכונה הירוקה) - נראה לי שיהיה נחמד לילדים להכיר את הגינה שיבלו בה די הרבה שנה הבאה...
מחר אקפוץ לגינה הזו עם הילדודס שלי ונבדוק איפה כדאי לקבוע עם כולם. אדווח לכם על כך במייל נפרד.
מאחר וההענות היא מאד גדולה ונהיה מס די רב של משפחות עם ילדים רעיון בית הקפה לא מתאים למפגש זה (אולי במפגשים הבאים שיהיו לפי קבוצות גיל). נכון לעכשיו אנחנו קבוצה די גדולה ומטרת המפגש היא יותר הכרות כללית, בעיקר של ההורים אחד את השני כדי שיוכלו להמשיך הלאה למפגשים מצומצמים יותר בהתאם לשכבות הגיל.
כמה מכם כתבו לי שיהיה נחמד לערוך פיקניק משותף (כידוע אוכל תמיד עוזר לקרב לבבות..), מסכימה שזה סבבה של רעיון
מציעה שכל אחד יביא איתו - בקבוק שתיה אחד או שניים, משהו טעים לפיקניק (רעיונות: פירות, ירקות חתוכים, בורקסים, ג'חנון, עוגה וכל מה שעולה לכם בראש). אם למישהו יש שולחן פיקניק זה יכול לעזור.
כדאי שכל אחד ישלח לי למייל מה הוא מתכנן להביא ואני אעקוב שאין יותר מידי כפילויות.
נראה לי שכדאי גם להביא מחצלות - זה "יכריח" אותנו לשבת יחד ויתחם את האזור שלנו.
כאמור, קיבלתי הרבה פניות במיילים ממשפחות המעוניניות במפגש ורובן כוללות ילדים בגילאי טרום חובה , חובה וכיתות א. יש גם כמה ילדים בכיתות ב, ג, ד ויש גם הורים לילדי ז וי"א.כולם מוזמנים למפגש הזה, בכל טווח הגילאים מאחר וזוהי הכרות ראשונית בלבד שכולנו מקווים שתוביל למפגשים נוספים בחלוקה לקבוצות גיל.
כדי לעזור קצת לילדים במפגש עצמו, חשבתי להביא מדבקות שנדביק לכל אחד על החולצה ויהיה רשום על כל מדבקה שם הילד ובאיזו קבוצת גיל/כיתה הוא.
זהו,
תרגישו חופשי להתקשר אם יש שאלות או הצעות.מקווה שיסתדר לכולכם להגיע.
אנחנו נהיה שם ...
שבת שלום
עירית וינברג
052-8602669