שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
היכרות דיירים ונושאים כללים כפר סבא הירוקה
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא גינה קהילתית בשכונה מתחם 60

תגובה: גינה קהילתית בשכונה מתחם 60 15 שנים 2 חודשים ago #13294

• Tal
  • Tal's Avatar
אני חושבת שהגיע הזמן להרים את הכפפה ושכל מי שאכפת לו ורוצה שלילדים שלו יהיה סביבה טובה, כיפית וראויה לתושביה (בתנאים סטנדרטים ) יפנה לעירה למהנדס העיר או לאדריכל - הטלפונים הם:
7649166 - מהנדס העיר
טלפון: 09-7649176/317 - אדריכל
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - למי שמעדיף לשלוח מייל.
אולי צריך להפעיל לחץ - שיבינו שיש אנשים שגרים כאן ולא כלבים
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

הבהרה חשובה בנושא הגינה הקהילתית ושטחים ירוקים ! 15 שנים 2 חודשים ago #13295

חברים שלום !
הגיעו אליי תגובות רבות לגבי הפרסום שלי על השטחים הירוקים
כפי שציינתי . אבקש להבהיר :
קיימנו פגישות רבות עם אנשי העירייה . כפי שציינתי בהודעה האחרונה
הדבר המשמח בכל מצבנו העגום הוא שעד כה אנשי העירייה מגלים נכונות,מקיימים איתנו דיאלוג ,קשובים למצבנו וגם מתארים מצב בו הם
יעשו בכדי לשפר לתקן .כפי שכתבתי ואני חוזר - מנכ"ל העיריה החדש ,סגן ראש העיר ,מהנדס העיר ושאר הבכירים באמת מגלים רצון טוב וזה לא פחות חשוב !! אבל !!! בשורה התחתונה העובדות שציינתי
הן העובדות בשטח - והודעת הבהרה זו לא תשנה אותן .
במתחם 60 אין בשלב הזה שטחים ירוקים ! למעט האזור המרכזי שציינתי . רק למען הפרופרוציה - גן אורי גורדון ברעננה בשכונה קטנה - הוא 11 דונם ומשרת כמה מאות תושבים במקסימום . הפארק המרכזי של 60 - 6 דונם וישרת 2150 יחידות דיור ! זה המצב .
מעבר לכך יש שני אזורים קטנים בשתי קצוות השכונה ע"פ התכנון .
גינות ,פארקים קטנים ,אזורי משחק נוספים - אין בשלב זה אפילו לא בשלב התכנון . כמו כן מגרשי ספורט לרווחת ילדנו - יש כרגע מגרש
כדורסל אחד שיבנה בבית הספר . זהו . אזור ספורט אחד עבור 2000 או 2500 ילדים כמה שיהיו בעוד מספר שנים ! זה המצב .וצערי זה אכן הזוי .
אין טעם להתחיל לפנות לעיריה בטלפונים כפי שציינה טל .אנו כועד הזמני מקימים ישיבות על בסיס קבוע ועכשיו הזמן לקיים בחירות לועד קבוע כפי שאנו מבקשים . הועד הקבוע שיבחר ימשיך בכל הכוח לטפל בבעיות שיש בשכונה וכפי שציינתי יש בעיות נוספות ולא רק הירוק בשכונה ומגרשי הספורט . ברור לי שזו שכונה בבנייה ולא הכול מוכן ע"פ הזמנה שלנו אבל ציינתי את העובדות לאור בקשה מצחיקה להקים גינה קהילתית בשכונה .בכדי לסיים את הנושא אני מציע שכולם יקבלו עדכונים מסודרים בפגישה שמקדמים אנשי הוועד הזמני בזמן הקרוב .
בברכה,
רוני
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד
  • עמוד:
  • 1
  • 2