הי אריק, הבנתי שאתה מעוניין בבדיקת האיכות,בין היתר, באמת שבדקתי את הנושא הזה עד כמה שאפשר, אני יכולה לומר לך שיותר הלכתי על דרך השלילה, פסלתי את אלו ששמעתי מקרובים אלי שפסלו אותם (מהמעטים מאוד שאני מכירה שעשו), אתה יודע מדובר בספק שרות, יש מרוצים יותר ויש פחות, עשיתי את המיטב כדי לוודא שאנחנו נקבל שרות טוב, מעבר לכך ראה את רשימת הלקוחות של תפארת, לי הם עושים רושם של גופים רציניים שידעו לבדוק את הנושא, דעה שלילית או חיובית לכאן או לכאן לא יכולה לומר הרבה.
אני בדיוק באותה סיטואציה בנושא ארונות קיר, הייתי בדורס, ראיתי דעה שלילית של לקוח, ונבהלתי, אחר כך הלכתי לריביירה, חוץ מזה שנבהלתי מהמחיר - 17 אלף שקל לארון של 2 מטר רוחב, שוב נתקלתי בדעה שלילית וכך הלאה, המשכתי לדלקוב, והבנתי בסופו של דבר שכמעט תמיד אני אמצא דעה שלילית אחת, והיא לא אומרת הרבה.... אתה אף פעם לא יודע מה היה שם. זה כמו שישאלו אותנו מה הדעה שלנו על זיתוני, חלק יענו בחיוב וחלק בשלילה. כאשר יש בעיה רצינית בחברה מסוימת אתה תמצא הרבה מאוד דעות שליליות ולא אחת או שתיים.
לסיכום - אלו העובדות, פרסתי את כל הקלפים על השולחן, אני ממש לא מקושרת אליהם ואין לי שום אינטרס מלבד ליצור קבוצה לקבל הנחה, כשדנו בנושא הגענו להחלטה משותפת של כל מי שרצה לקחת חלק בקבוצה, זו לא הייתה החלטה שלי, להפך הגעתי עם הצעה של טרמינל ואחר כך המשכנו הלאה - אתה מוזמן לחפש את השרשור, אם תרצה אקפיץ לך אותו כדי שתראה איך הקבוצה נוצרה.
אם אתה רוצה תצטרף אם לא, גם בסדר - זו רק החלטה שלך....