שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו

מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9643

• Tal
  • Tal's Avatar
מצ"ב הקבצים לגבי הצעת מחיר לבדק בית ורכוש משותף שקיבלנו במיוחד לקבוצה של אקו שלב א' מחברת תפארת.
בקבצים תוכלו לראות בעצם את כל מה שמגיע לכם מהחברה(מחיר, מכתב מעו"ד ראשון חינם, מחיר לבדיקה שניה, פרטים על החברה וכו).
טל

Attachment _1________.doc not found

קבצים מצורפים:
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9644

• Tal
  • Tal's Avatar
וקובץ הצעת מחיר רכוש משותף...

Attachment _1______.doc not found

קבצים מצורפים:

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9734

• Tal
  • Tal's Avatar
אני מקפיצה - לאלו שפנו ולא ראו הודעה זו (דרור זה בישבילך...)

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9742

• karindror
  • karindror's Avatar
תודה רבה!

דרור

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9780

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
סליחה על השאלה - לא ראיתי תשובה ברורה בשרשורים אחרים.
לגבי חברת תפארת:
איך בכלל הגענו אל החברה הזו?
האם מישהו קיבל המלצות אוביקטיביות לגביהם?
האם אפשר לקבל מהחברה מספרי טלפון של לקוחות מרוצים ולדבר איתם?

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9781

• Tal
  • Tal's Avatar
הי אריק, אני אנסה לכתוב את מה שהיה בכמה משפטים:
התחלנו עם חברת טרמינל, קיבלנו את הטלפון שלו מחברה שלי, הוא ביקש 1200 ש"ח ואחר כך הוריד ל 1000 אבל רק לדירות 4 חדרים ליותר חדרים ביקש הרבה יותר, אחר כך קיבלנו הצעת מחיר מתפארת (המידע הגיע מהפורטל של חברת נייס מערועת, הם עובדים איתם ובעלי עובד שם) אבל הוא נתן הצעה של 1800 ש"ח ל 4 חדרים, ולעובדי נייס זה 1400 ש"ח, המשכנו ושאלנו את חברת הדס, ואת בם בדק בית ועוד שתי חברות, לא זוכרת...שנתנו הצעות גבוהות יותר מההצעה הסופית של תפארת, לאחר שחזרתי לתפארת עם שאר ההצעות הוא הציע 950 ש"ח פלוס מע"מ (לא חשוב גודל הדירה).
אני לא ביקשתי מהם המלצות של לקוחות או טלפון (יש מכתבי תודה באתר), לי אישית זה היה ניראה מיותר אך אתה בהחלט יותר ממוזמן להתקשר אליהם, תדבר עם איציק הוא בחור מקסים, אני כבר התייעצתי אתו לגבי מספר דברים שהתעיניתי ועוד לפני שבכלל הזמנתי אותם...
חוצמזה, אמרתי לו שאנחנו מצפים ליחס באמת מיוחד כי אם משהו לא יהיה כשורה הוא ישר יכתב בפורום שהוא מבין הפעילים ביותר בתחום, ואנחנו רק בתחילת הדרך,, דירות ראשונות...
השארתי ואני משאירה הכל לשיקולכם....
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי Tal. Reason: טעות כתיב

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9782

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אולי לא הסברתי את עצמי נכון.
מוקד הענין לא היה המחיר, אלא המקצועיות והשירות.
בבדק בית הרבה יותר חשוב לי מהמחיר זה המקצועיות של החברה והשירות. ה- 300-400 ש"ח שאחסוך כאן יכולים לעלות לי הרבה יותר . . .
הסנקציה של יכתבו בפורום רלוונטית רק למי שיבוא אחרי ויראה את מה שאכתוב אני בפורום אם חלילה אצטרך לעשות זאת :laugh:

בכל אופן, אפרופו כתיבה בפורום, ראי את זה - יש כאן איזה אתר ובו פרופיל מקוצר של החברה, אך מה שיותר מסקרן זה התגובה שמישהו הוסיף שם למטה, אז נכון שלכל חברה יכולים להיות לקוחות שלא באו על סיפוקם, אך בכל זאת תוכן התגובה מעלה תהיות.
הנה זה:
www.ipp.co.il/htm/Heb_BusinessInfo_18531_1_0_0.htm?nvkind=

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9783

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
לא הבנתי את התגובה של הבחור הזה.

חיפשתי מידע על יצחק אפרתי, אין שום פסקי דין נגדו כך שלא תבעו אותו או שהתביעות נגדו עדיין בבירור.

אף אחד אחר לא מתלונן שהוא גנב כסף או הכריז בעבר על פשיטת רגל.

מישהו שמע על נחמן ליקויי בניה? גם לא מצאתי מידע באינטרנט על החברה. כנ"ל על פסקי דין.

הייתי מניח שיותר מאדם אחד היה נפגע אם חברה היתה מפסיקה פעילותה ונפתחת בשם אחר אח"כ, ולפחות אחד היה מתחיל בהליכים משפטיים נגדו.

לא אומר שלא צריך לחפש עוד מידע, אבל אני אומר שבלי עוד מידע אי אפשר להתייחס ברצינות לתגובה היחידה הזאת של מישהו שאפילו לא מזדהה.
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי SNH.

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9786

• Tal
  • Tal's Avatar
הי אריק, הבנתי שאתה מעוניין בבדיקת האיכות,בין היתר, באמת שבדקתי את הנושא הזה עד כמה שאפשר, אני יכולה לומר לך שיותר הלכתי על דרך השלילה, פסלתי את אלו ששמעתי מקרובים אלי שפסלו אותם (מהמעטים מאוד שאני מכירה שעשו), אתה יודע מדובר בספק שרות, יש מרוצים יותר ויש פחות, עשיתי את המיטב כדי לוודא שאנחנו נקבל שרות טוב, מעבר לכך ראה את רשימת הלקוחות של תפארת, לי הם עושים רושם של גופים רציניים שידעו לבדוק את הנושא, דעה שלילית או חיובית לכאן או לכאן לא יכולה לומר הרבה.

אני בדיוק באותה סיטואציה בנושא ארונות קיר, הייתי בדורס, ראיתי דעה שלילית של לקוח, ונבהלתי, אחר כך הלכתי לריביירה, חוץ מזה שנבהלתי מהמחיר - 17 אלף שקל לארון של 2 מטר רוחב, שוב נתקלתי בדעה שלילית וכך הלאה, המשכתי לדלקוב, והבנתי בסופו של דבר שכמעט תמיד אני אמצא דעה שלילית אחת, והיא לא אומרת הרבה.... אתה אף פעם לא יודע מה היה שם. זה כמו שישאלו אותנו מה הדעה שלנו על זיתוני, חלק יענו בחיוב וחלק בשלילה. כאשר יש בעיה רצינית בחברה מסוימת אתה תמצא הרבה מאוד דעות שליליות ולא אחת או שתיים.

לסיכום - אלו העובדות, פרסתי את כל הקלפים על השולחן, אני ממש לא מקושרת אליהם ואין לי שום אינטרס מלבד ליצור קבוצה לקבל הנחה, כשדנו בנושא הגענו להחלטה משותפת של כל מי שרצה לקחת חלק בקבוצה, זו לא הייתה החלטה שלי, להפך הגעתי עם הצעה של טרמינל ואחר כך המשכנו הלאה - אתה מוזמן לחפש את השרשור, אם תרצה אקפיץ לך אותו כדי שתראה איך הקבוצה נוצרה.
אם אתה רוצה תצטרף אם לא, גם בסדר - זו רק החלטה שלך....

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 15 שנים 8 חודשים ago #9789

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
בינתיים אנחנו עוד בזמן אפס - אף אחד עוד לא צרך את השירות ולא התחייב. אני נזהר לעצמי אבל מעלה את זה בפורום כי אנשים עדיין בנקודת החלטה.

ברור לי שלכל חברה כנראה יש לקוחות פחות מרוצים אבל הטענה שמועלית בתגובה בלינק שצרפתי שווה בדיקה - מה זה הנחמן ליקויי בניה הזה? גם בהצעה שלהם הם מזכירים את השם הזה.

אגב בחיפוש באינטרנט של תביעות עם השם יצחק אפרתי עולות לא מעט תביעות שבהם חוות הדעת שלו מוזכרת כנגד קבלנים. אבל מצאתי גם שתי תביעות שונות מצד עובדים לשעבר שלו על אי-תשלום שכר בהן הוא הפסיד.

לגבי חדר ארונות אנחנו גם חיפשנו לא מעט בסוף הנגר שעושה לנו את המטבח עושה את זה גם ובהרבה יותר זול.

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 14 שנים 4 ימים ago #19418

לטל שלום, לאריק שלום,

רציתי לשאול כמה שאלות לגבי חברות הבדק אותן ציינתם בשרשור הזה.
אוכל בבקשה לקבל את המייל שלכם לשאלות?
המייל שלי הוא This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

אשמח אם אוכל לקבל מידע מאנשים שכבר ביררו דבר או שניים בנושא.
תודה,
נדב.

תגובה: מצ"ב קבצים לגבי הצעת מחיר בדק בית ורכוש משותף לאקו 14 שנים 19 שעות ago #19442

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
לכל דיירי אקו א+ב ,
אשמח לדעת אילו חברות נלקחו בסופו של דבר ומי באמת סיפקה את השרות הטוב ביותר .
כמו כן מאחר ואני לקראת כניסה לאקו ג׳ אשמח גם לדעת מה עלה בגורל הדוחות למול הקבלן, מי יודע אולי גם אני יהיה שם...
  • עמוד:
  • 1
  • 2