שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא לוח בקרה ושליטה לתריסים בדירה - יש מתעניינים?

לוח בקרה ושליטה לתריסים בדירה - יש מתעניינים? 15 שנים 8 חודשים ago #9595

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
שלום לכולם.
גם אני רכשתי דירה בשכונה הירוקה.
אחד הדברים שקצת הטרידו אותי הוא העובדה שהתריסים בדירות הם תריסים חשמליים. היתרון הגדול שלהם זה שזה חוסך מאיתנו לפתוח אותם ידנית ומאפשר שליטה ברזולוציה גבוהה על מידת האור הנכנס אבל החסרון הגדול של תריסים חשמליים הוא שהם נפתחים/עולים/יורדים נורא לאט וצריך לעמוד ליד ולחכות עד שיגיעו לגובה הרצוי.

לכן , החלטתי לבנות מעגל אלקטרוני (מהנדס אלקטרוניקה בהכשרתי) שבלחיצת כפתור קטנה אוכל להחליט בדיוק לאיזה גובה ארצה להרים או להוריד את התריס. חוסך המון זמן וכאב ראש כשמתעסקים עם זה יום יום.
סתם לידע כללי - הזמן שלוקח לתריס להגיע להרמה מלאה הוא כ- 20 שניות. קצת מעצבן כשפותחים כל יום את התריס וכשמורידים אותו לפני שהולכים לישון...
את המעגל הזה בניתי כבר בעבר , כך שזה עובד ובדוק , הוא בעל תצוגה יפה , נראה אסתטי , קטן יחסית, נתלה על הקיר ואף לדעתי מוסיף יופי לבית ( כל מה שגורם לבית להראות "בית חכם" מבחינתי גם מוסיף יופי)

לקראת המעבר לדירה החדשה הזמנתי רכיבים ואני עומד לבנות עוד מספר מעגלים כאלה גם בשביל הדירה שלי (לחדר המגורים ולחדרי השינה)

אם מישהו מכם מעוניין לרכוש ממני לוחות שליטה כאלה צרו עמי קשר - המחירים יהיו שווים לכל נפש

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי Ronit & Eitan.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: לוח בקרה ושליטה לתריסים בדירה - יש מתעניינים? 15 שנים 8 חודשים ago #9611

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
שאלות:
1) זה משהו בנוסף לאופציה הקיימת של לסגור/לפתוח על ידי לחיצה על המתג ולא מבטל אותה, נכון?
2) מה המשמעות מבחינת התקנה? מתג התריס נראה בסוף התהליך אותו דבר? ההתקנה היא על ידי הרוכש או שאתה צריך להגיע לדירה ולהתקין?
3) אתה יכול לשים תמונה של זה?
4) מה זה מחיר "שווה לכל נפש" אם כבר הגענו עד הלום מה המחיר שאתה מבקש?
5) בדקת אם אין דברים כאלה שכבר נמכרים באופן סדיר (תמיד עדיף . . . תקנים . . . אחריות . . . )? אם יש, חבל על הזמן שלך פשוטו כמשמעו, אם אין, אז תוכל לעשות מזה עסק :laugh:

תגובה: לוח בקרה ושליטה לתריסים בדירה - יש מתעניינים? 15 שנים 8 חודשים ago #9612

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
היי אריק. נו התחלת כבר לארוז? עוד מעט נכנסים לא? :)

לשאלותיך:

1) אכן בנוסף לאופציה הקיימת ולא במקום.
2) כרגע אם תהיה הענות נמוכה אני אגיע להתקין אבל אם יהיו הרבה מתעניינים (ורק בשבוע האחרון פנו אליי כבר יותר מ 10) יכול להיות שאשלם למתקין חיצוני
3) אין לי תמונה של זה כי עדיין לא בניתי את זה , אבל זה יהיה יפה וקטן , זה בטוח. אני מניח שזה יהיה מוכן בעוד חודשיים בערך
4) מחיר שווה לכל נפש זה להערכתי - ואני חוזר להערכתי כרגע - כ- 100 ש"ח לחלון קטן ו 150 ש"ח למרפסת.
5) בוודאות אין דברים כאלה בשוק החופשי - אני מאמין שניתן להזמין דבר כזה ממתקין פרטי (כל מיני הנדסאים למיניהם) אולם המחיר אני מאמין , יהיה כפול שלוש או ארבע.

אכן אם יהיה מספר גדול של מתעניינים אני כבר ארשום את זה בתור עסק קטן.

תגובה: לוח בקרה ושליטה לתריסים בדירה - יש מתעניינים? 15 שנים 8 חודשים ago #9659

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
תמונה להמחשה מצורפת (מקווה שיצליח לעלות , אם לא שלחו לי מייל)
הלוח יראה בערך כך אך לא בדיוק אותו דבר
pimpam.gif

תגובה: לוח בקרה ושליטה לתריסים בדירה - יש מתעניינים? 15 שנים 8 חודשים ago #9661

• KC
  • KC's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN
האם ליד כל חלון אמור להיות כזה פאנל או שזה שולט על כל החלונות בבית (ולשם כך צריך לדעתי תשתית מתאימה בהכנה מראש, לא?) ?

תגובה: לוח בקרה ושליטה לתריסים בדירה - יש מתעניינים? 15 שנים 8 חודשים ago #9670

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
ניתן בקלות לתכנן קופסת שליטה כזו שתשלוט על כמה חלונות במקביל אולם זה מצריך שהמפסקים של החלונות יהיו קרובים או שצריך לחצוב בקיר ולהעביר חוטים.
אצלי בבית אני מתכנן אחד כזה לכל חלון , אבל זה מאוד קטן - בערך 5X5 ס"מ , לא משהו שאמור להטריד :)