שגיאה

COM_KUNENA_ERROR_TOKEN

שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #14986

היי אני חושב שהסברתי את השאלות ששאלתה אבל אני אשמח מאוד לשוחח איתך טלפונית ולהסביר לך כל פרט נייד אישי שלי 050-6788870 ואים יש לך זמן אתה מוזמן אלנו להדגמה תודה אדי
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15028

לידיעת גולשי הפורום מתקיימת תערוכה של כל דיגמי האודיו וידאו וגם רהוט תואם מהים 15\06 עד יום שישי בנמל תל אביב באנגר 11 וכמובן יהיה ניתן להשיג את רוב המוצרים לאחר התערוכה אצלנו בחנות אז לכל הדיירים אני ממליץ להגיע ולהנות מהדגמים והשיכלולים החדשים
תודה קרייזי אדי ויצמן 42 כפר סבא 050-6788870 נייד אדי

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15056

אז ביקרתי אתמול בתערוכה היה מאוד נחמד הרבה מסכי תלת מימד וגם דגמים נסיוניים של תלת מימד ללא משקפיים זה לא היה מוצלך במיוחד.דבר שאהבתי היה רמקולים חדשים של חברת מוניטור אודיו שהרשת שלהם היא
תמונה לכל דבר וגם ניתן לשלוח קובץ של תמונה שלכם כל שהיא והם יוכלו לספק את הרמקולים עם התמונה הזאת התערוכה פתוחה היום עד 1030 בלילה וגם מחר היא באנגר 11 בנמל תל אביב תהנו אדי קרייזי אדי ויצמן 42 כפר סבא

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15062

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
אדי, כמה המלצות:

1. כשאתה ממליץ על רמקולים, קודם תדבר על איכות השמע ורק אח"כ על גימיקים כמו הרשת עם תמונה שזה נחמד, אבל ימאס מהר מאוד.
2. סימני פיסוק ושורות חדשות יעזרו מאוד לאנשים להבין את ההודעות שלך. ההודעות כרגע בקושי ניתנות להבנה, ודורשות מאמץ רב בקריאה!

ובלי קשר, נושא תלת מימד בטלוויזיות הוא רק בסנוניות הראשונות. מדובר בטכנולוגיה שמבוססת על מיקום הצופה והרגישות למיקום (sweet spot) גדלה משמעותית ככל שהמרחק מהטלוויזיה גדל.

עם זאת, טובי מוחות הCE, עומלים יומם וליל כדי להביא לנו בעוד כמה שנים תלת מימד ללא משקפיים, ובינתיים, עם משקפיים אקטיביים או פאסיביים.
עריכה אחרונה: 14 שנים 10 חודשים ago על ידי SNH.

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15065

תודה על ההמלצות
לגבי איכות הרמקולים מדובר בחברת רמקולים מהמובילות (מוניטור אודיו ) לכן יש סבירות גבוהה שהם נשמעים טוב מה עוד שראיתי את מבנה הרמקול .
מבנה התערוכה לא כל כך מאפשר לשמוע רמקולים מכוון שזה חלל אחד גדול ואין אפשרות לשבת ולהאזין באמת לרמקולים שמוצגים שם.
עם זאת עניין העיצוב הפך להיות מאוד משמעותי היום לאנשים בבחירת הרמקולים ואני פוגש הרבה אנשים אצלנו שמדברים איתי על צורת הרמקול והגודל הרבה לפנה שהם שואלים אם בכלל אך הוא נשמע לצערי,
ולכן מצאתי לנכון להמליץ על עיצוב חדשני שאני בטוח שימצה חן בעני חלק מהאנשים .אני בטוח שסיקור משמעותי יותר כולל המלצות איכות יעשה על ידי אתר הום תיאתר שהוא גם יוזם ומוצי לפועל של התערוכה.
אז שוב תודה על ההמלצות ושבת שלום אדי קרייזי אדי ויצמן 42 כפר סבא

:)

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15076

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
ברור שרמקולים מעוצבים יפה זה חשוב. הם לוקחים חלק גדול בסלון שזאת נקודת האירוח המרכזית, ואסטטיקה זה דבר מאוד חשוב. אסטטיקה נקבעת מעיצוב הרמקול והתאמתו לסגנונות עיצוב שונים. לשים תמונה על הרשת, יכול להיות וכנראה יהיה ההפך מאסטטיקה.

מי שמתכנן את הרמקול (בתקווה) משקיע המון בכדי לעצב אותו גם לביצועים וגם להשתלבות בסלון המודרני. להוסיף תמונה לבחירתך נשמע כמו משהו שיכול רק להרוס את התכנון המוקפד (בכל זאת מוניטור אודיו חברה המכבדת את עצמה)

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15078

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
הייתי בתערוכה וראיתי את זה. מדובר על רמקולים שקועים, ויש להם תוספת של מסגרת, וזה פשוט נראה כמו תמונה על הקיר. גם אסטטי וגם מיוחד והם מוכרים את זה עם הרמקולים האיכותיים שלהם.

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15083

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
זה כבר נשמע קצת יותר הגיוני מאשר רמקול רצפתי בצבע שחור פחם/עץ דובדבן עם תמונה מודפסת על הרשת :dry:

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15091

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
זה נראה יפה, אתה יכול גם לשלוח כל קובץ תמונה שידפיסו לך (זה בסה"כ הדפסה על הרשת בקדמת הרמקול) , אבל המחיר... כ 3000 ש"ח לרמקול אחד.

ויתרתי ... :)

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15096

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
3000 לרמקול זה זול למדי.
למרות שלא הייתי שם כ"כ הרבה כסף עבור רמקול שקוע בקיר.

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15103

בעיקבות התערוכה קיבלנו מספר מסכים שנפתחו רק למספר ימים לתערוכה
בשיפור מחיר מצויין אתם מוזמנים להגיע ולקבל היזדמנות רכישה מעניינת של מסכי פנסוניק בגדלים שונים ובאכויות שונות כמובן שהמלאי מוגבל מאוד אז מי שמחפש הזדמנות למסך איכותי במחיר משופר זאת ההיזדמנות

תגובה: אודיו וידאו יעוץ מכירה והתקנה 14 שנים 10 חודשים ago #15201

כל הקודם זוכה 3 LCD פנסוניק פול HD דגם U20 חמש שנים אחריות מלאה
במחיר לא קיים רק 2790 ש"ח ליחידה זה הבונוס היומי שלנו לכם :)