שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא יעוץ מיגון

יעוץ מיגון 16 שנים 5 חודשים ago #5013

• רז
  • רז  's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום,

בעקבות פנייתו של עודד (דייר בפרויקט) לפורום מקצועי בתחום המיגון ,החליטה חברת י.מ.מ מערכות ואני בראשה להרים את הכפפה ולהרים יום יעוץ ותצוגה של מיטב המערכות בשוק המיגון.
חברתנו תציג ביום זה ציוד מבית PIMA ,MAXIMUM,OPTEX,VISONIC ועוד.
בעיקבות שיתוף פעולה רב שנים בין י.מ.מ מערכות לבין יצרנים אלה ,הוחלט כי ביום היעוץ וההצגה ינתנו הנחות והטבות מיוחדות לבודדים ואף יותר לקבוצות.

אני שוקרון רז ,בעלים ושותף בחברת י.מ.מ מערכות , חברה בעלת וותק של כ-15 שנה בתחום המיגון ובעלת רשיונות התקנה לפי תקן 1337 (כרטיס מגנטי + תמונה לכל מתקין מורשה) ,חברתנו מונה מס' צוותים אשר פועלים תוך תשומת לב רבה למקצועיות שירות ואמינות.
בין לקוחותנו הרבים נמנים כמה כבדי משקל כגון "אגף הבטחון במשרד ראש הממשלה" קיבוצים מוסדות עסקים ובתים פרטיים רבים.
כמו כן נימנים ברשימה זו גם מס' "קבוצות רכישה" כגון הקישור הבא: www.alarms4u.co.il/index.php?/articles/view/125.html

לפיכך ,נשמח עם אחד הדיירים ,ירים את הכפפה לצורך קביעת יום וזמן לתצוגה והיעוץ.

טיפ : בכל התקשורות עם כל חברת התקנות ,בקשו את וותק החברה ע"פ הרישומים במע"מ (לא ע"פ הוותק של המתקין) + רשימת לקוחות ממליצים + מס' עובדים (אשר יוכלו לתת שירות ולא רק להתקין)כמו כן חפשו בטחונות כלכליים עד לסיום הפרוייקט ודבר אחרון ומאוד חשוב הקפידו לדרוש כי רק עובדי החברה יבצעו את ההתקנה ולא חברות קבלניות (ניתן לזהות ע"פ מס' מתקין מורשה).

בהצלחה
שוקרון רז
י.מ.מ מערכות
נייד : 052-5499611
משרד : 077-4201204
פקס : 077-3300997
Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
עריכה אחרונה: 16 שנים 5 חודשים ago על ידי רז .
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד