שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ?

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 5 חודשים ago #11780

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
אנחנו בחרנו נגר הן למטבח והן לעבודות נוספות בדירה. רמת השירות שאנו קיבלנו עד כה הייתה מעל ומעבר וכן, מכירים את רמת השירות לאחר מס' שנים (הוא הנגר של גיסי)ואפשר להגיד כי הוא לא בורח מאחריות והמענה נהדר.

בקיצור, נגריית סמדר: www.nsmadar.co.il/
עריכה אחרונה: 15 שנים 5 חודשים ago על ידי נועה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 15 שנים 3 חודשים ago #12492

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
שלום לכולם

סגרנו עם מטבחי זיו. גם אנחנו היינו אצל דיאנה (בהמלצות הפורום). גם השירות, העיצוב וגם המחיר היו טובים מאוד.

מומלץ בחום (בעבר היה לנו מטבח של מטבחי זיו שהיה מעולה)

יש לנו שוברי מתנה, מי שיגיע דרכנו יקבל שובר הנחה של 900 ש"ח (למטבח עצמו, לא לסולתם) ונשמח לעזור גם בהמלצות.

בסה"כ משתלם להזדכות על מטבח הקבלן ולעשות באופן פרטי (למרות כאב הראש של קבלת דירה ורק אז מטבח - שיש - חיפוי קיר)

לפרטים על השובר ועל מטבחי זיו ניתן לפנות במייל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תגובה:סקר: איזו חברת טבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18470

• לי
  • לי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי מאיה,
אחת שיודעת ובעלת וותק של יותר משנתיים,
את מוכנה לרשום לנו תובנות בנושא המטבח שקיבלת?
שאלות שכדאי ורצוי שנשאל או על מה להתעקש בבואנו לספק של הקבלן?
אשמח לשמוע ממך על כך
בתודה מראש

תגובה:סקר: איזו חברת טבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18474

• ayyelet
  • ayyelet's Avatar
מהניסיון שלנו נגר פרטי "הנגריה של רונן" עם העיצוב של רחל מיוחס
גם היה יותר זול משמעותית מהספקים (מעל 10,000) גם איכותי וגם יכולנו לעשות שינויים משמעותיים ולהתאים אותו לצרכנו, אנחנו מרוצים מאוד. אם בכול זאת את מעדיפה ספק, מהסקר שערכנו רגבה הובילה.

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18494

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
לי שלום,

אנחנו גרים בבית כבר שנה (ושבוע...) נכון לעכשיו המטבח עונה על רוב הצרכים שלנו ואנחנו מרוצים מהפונקציונליות, הגימור וגם הטיפול בבעיות (לא היו הרבה תקלות, אבל מה שהיה טופל בזמן לשביעות רצוננו).
תובנות:
1. תתעקשו לראות את המטבח הסטנדרטי - רוב הספקים לא מתלהבים להראות אותו כי הם כמובן לא מרוויחים ממנו יותר מידי אבל אולי הוא יענה על הצרכים שלכם.
2. לפני שנתיים לא ניתן היה להוסיף על הסטנדרט או לשנות אותו, כל שינוי משמעו וויתור על המטבח הסטנדרטי, קבלת זיכוי מזערי ושדרוג למטבח אחר - יקר יותר... אולי עכשיו המדיניות הזו כבר השתנתה.
3. תשתדלו לשבת עם מעצב מקצועי, כזה ששולט בחומר, יציע לכם מספר פתרונות וחלופות לכל דבר וינצל את שטח המטבח בצורה הטובה ביותר. אל תתפתו לעשות כל מה שמציעים וכל מה שמודרני, תבדקו אם זה מתאים למטבח שלכם, לגודל ולפונקציונליות. כמו למשל אי, רוב המטבחים בפרוייקט לא גדולים מאוד וראיתי הרבה דירות שעשו אי במטבח שלא משאיר הרבה מקום לתזוזה, זה גם נראה מסורבל ועמוס. אנחנו למשל ויתרנו על אי (למרות שמאוד רציתי) ועשינו מטבח בצורת ח' עם ארונות מזווה גדולים. המטבח נראה גדול, פתוח עם הרבה שטח אחסון.
4. לא להתפתות מהר לכל מיני פטנטים חדשים אלא אם כן הם עונים על הצרכים שלכם. אנחנו למשל ויתרנו על קרוסלה וכילייה מסתובבת (כן, יש דבר כזה...) לארון תחתון פינתי, עשינו מדף קבוע פשוט והרווחנו שטח אחסון ענק!!! (כזה שאפשר לאחסן בו דברים שלא בשימוש יומיומי כמו קופסאות/קערות/תבניות אפיה וכו)
5. אני ויתרתי על מדפים נשלפים בארונות המזווה כדי להוזיל עלויות ובדיעבד מצטערת מאוד על כך, ממליצה לא לוותר.
6. תשאלו על מגירת תפוחי אדמה/בצל עם אוורור נסתר בארון (ממליצה מאוד) + פח נשלף ומגירת חומרי ניקוי מתחת לכיור.
7. ממליצה על קלפה עליונה מעל הכיור עם מייבש כלים נסתר - מראה נקי יותר ונוח.
8. לא לשים כיריים גז ליד חלון - אני עשיתי למטרות אוורור אבל הרוח מכבה לי תמיד את הגז...
9. לא ממליצה על צבע בתנור 100% מבריק זה נראה יפה אבל כל נגיעה משאירה טביעת אצבע. 70%-60% מספיק לטעמי, אלא אם כן אתם עושים ידיות לארונות ואז אין בעיה.
זהו... זה מה שהצלחתי לחשוב בינתיים.
שיהיה בהצלחה!!

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18495

הי,
אנחנו בדקנו את אביבי והם באמת היו מגעילים- אמרו שאפשר לקחת את הסטנדרט בלי לשנות כלום או לשדרג בעשרות אלפי שקלים רבים.
דקל באו לקראתינו ונתנו לנו לשנות דברים ספציפיים בסטנדרט. בסוף הוצאנו 14 אלף - אבל קיבלנו אחלה דבר.
אני גם לא ממליצה לוותר על מדפים נשלפים למזווה- אבל לא חייבים לקחת אותם מחברת המטבחים. יש מספר חברות שמוכרות מתקנים שאפשר להתקין לאחר קבלת המטבח. צריך רק לוודא מראש שגודל המזווה שלך מתאים בדיוק למגירות הנשלפות שבחרת מראש. אפשר למצוא מתקנים כאלה באיקאה, ביעד פרזול ועוד מקומות.
אנחנו קצת נתקענו כי המזווה שלנו הוא ברוחב 80 ס"מ - ואין משהו שמתאים אבל בסוף הסתבר שלחברה שלקחנו בשביל חדר ארונות יש פתרונות שהם אמורים להתקין לנו השבוע. (עוד לא החלטנו בין 3 מגירות אחד מעל השני ברוחב 55 ס"מ שעולים 300 ש"ח או 3 מגירות של 45 ס"מ+3 מגירות של 35 ס"מ שעולות 600 ש"ח)

אנחנו גם (בהצעת חברת המטבחים) לא עשינו שום דבר מיוחד בפינה- אלא רק דלת מיוחדת שנפתחת עד הסוף (היא מורכבת על 2 הצדדים של הפינה ומתיישרת כשפותחים אותה) וזה נתן לנו המון מקום איכסון בלי עלויות מיותרות.

יעל

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18496

• לי
  • לי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הי מאיה,
שבוע טוב,
אני רוצה להודות לך על הסקירה הכוללת אודות המטבח,
מתוך תגובתך קיבלתי רעיונות שלא חשבתי עליהם לפני כן,
אשמח אם תתני לי טיפים מנסיונך אודות נקודות חשמל שכדאי ורצוי להוסיף במטבח ובשאר החדרים
ושוב, המון תודה על התובנות
לי

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18497

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
הי לי,

שמחתי לעזור. מה המייל שלך? אני אענה לך בפרטי

מאיה

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18499

• לי
  • לי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אאא
עריכה אחרונה: 14 שנים 2 חודשים ago על ידי לי.

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18508

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
שלום,
אנחנו ביצענו את ההזמנה ברגבה רעננה ומאוד מרוצים- משלב התכנון לפחות (טרם הותקן).
נכון שהוספנו כסף אבל אפשר להתמקח ולמול בדיקות נוספות לא הרגשתי ששחטו אותי.
הכירים לא צריכים להיות מתחת לחלון כמו שציינו (רוח) אבל רצוי על הקיר של החלון.
גם אנחנו ויתרנו על סלסלת פינה , מניסיון זה רק מרגיז.
קלפה באזור הכיור לדעתי נוח לכוסות קר/חם , זמין לידים.
מגירות נשלפות- שדרוג נוחות ששווה להשקיע וגם ניצול טוב יותר של המקום.
מזווה - אם יש מקום תוסיפו , תמיד צריך ומומלץ למטבח.
אנחנו ביצענו צורת ר' והגדלנו את המטבח לטובת המקרר ופינת אוכל, מסכים לגבי האי גם אנחנו ויתרנו בגלל שלתחושתי מגביל את התנועה במטבח ומסרבל אבל טעם וריח....
שקעים- ע"פ צורך במכישירי חשמל אבל התוספות שאולי יעזרו לכם:
תמי 4 נק' מים וחשמל
שקע כוח לכיירים חשמליות (במידה ותרצו)
נק' חשמל גבוהה לקולט אדים
נק תאורה מתחת לקלפה כולל הדלקה נפרד
נק' חשמל לטוחן אשפה
מקווה שעזרתי, ערן

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18510

• לי
  • לי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
תודה!!!

תגובה: סקר: איזו חברת מטבחים בחרתם ? 14 שנים 2 חודשים ago #18526

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
רק לתושמת לב - תמי 4 לא מחייב נק' מים נוספת - עשו לנו חור קטן בשיש (שנמצא מאחורי המתקן אז גם כך לא רואים אותו) ודרכו העבירו צינור בגב של הארונות מטבח ישירות לנק' של הברז הראשי.

נק' חשמל נוספות שכדאי לחשוב עליהן:

מקרר
תנור
מיקרו

מכונת קפה

מדיח
טוחן אשפה

ועוד לפחות 3 שקעים פנויים תמיד

והכל באמת תלוי במה אתם משתמשים במטבח - אם תמיד יש מיקסר/מעבד מזון בשימוש כדאי שיהיה שקע מיועד וכו'...