שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא מטבחי זיו - המלצה והנחה !

מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3575

• אביב נוי
  • אביב נוי's Avatar
שלום חברים,

אנו בחרנו במטבח של "מטבחי זיו", במקום המטבח הסטנדרטי ששבירו מספק.
נפגשנו שם עם שולמית, שבמקצועה היא אדריכלית ומעצבת פנים, והיא ייעצה לנו לשנות את המבנה המקורי של המטבח והציגה בפנינו אופציה מעניינת נוספת לעיצוב המטבח, כך ששטח המטבח נוצל בצורה היעילה ביותר ויחד עם זאת ישנה תחושה של מרחב מוגדל :) .
השירות ויחסה של שולמית היה מקצועי ואדיב ביותר, מבין כל הספקים שפגשנו :) .

מבחינת שטח האחסון וניצול יעיל של המקום:
עיצבנו מטבח לתפארת שכולל מקום אחסון נהדר ומותאם היטב לשטח המטבח כך שהשטח נוצל בצורה היעילה ביותר.
מבחינת עיצוב המטבח:
ניתן לבחור כל סוג של ארון/מגירות/קלפות בכל הגדלים והסוגים,
יש מבחר גדול של צבעים ודוגמאות של ארונות מטבח.

בנוסף למטבחי "זיו" סקרנו את ספקי המטבח שהקבלן מפנה אליהם:
מטבחי הדקל - הציעו את הצעת המחיר היקרה ביותר תמורת מטבח סביר.
מטבחי לוגת - שם נפגשנו עם צחי, והרכבנו מטבח המותאם לצרכינו. הצעת המחיר שקיבלנו הייתה הוגנת למדי.
מטבחי טופז – הציעו את הצעת המחיר הזולה ביותר, אך התרשמנו פחות מאיכות המטבח.

אנו ממליצים לגשת למטבחי זיו ולהתרשם. לאלו מכם שיחליטו לסגור שם עסקה (מטבח / ארון / ארון אמבט) תהיה הנחה :woohoo: אם תציינו שהגעתם בהמלצתי.

אני מאחלת לכולם הצלחה בבחירת ותכנון המטבח החדש.
אשמח לעזור לכל מי שיש לו שאלה ... וכמובן גם לפרטים בנוגע להנחה.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3577

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
שלום אביב וברוכה הבאה.
באיזה בנין של שבירו רכשתם אם מותר לשאול ומתי קבלת מפתח?

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3578

מצטרף להמלצה. לפני מספר שנים עבדנו עם מטבחי זיו, ברעננה, שהיו נהדרים, גם בעיצוב, גם בהתקנה, וגם בשירות מתמשך עד היום, על כל מיני דברים קטנים שצריכים כיוון מדי פעם. מקווים שבוני התיכון ייבחרו אותם.

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3589

• אביב נוי
  • אביב נוי's Avatar
היי אריק, תודה רבה,

אנחנו רכשנו דירה בבניין שבירו מס' 4.
כניסה משוערת: אוגוסט 2010.

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3590

• הילה
  • הילה's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו בניין 4
הי אביב
מה גובה הזיכוי שקיבלתם עבור המטבח מהקבלן?
האם ההתקנה תבוצע לפני או אחרי המסירה?

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3669

• אביב נוי
  • אביב נוי's Avatar
היי הילה,

גובה הזיכוי שנקבל מהקבלן יהיה כ-3,000 ש"ח,

התקנת המטבח תבוצע לאחר קבלת הדירה.

אם יש שאלות נוספות אשמח לענות.

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3670

• אביב נוי
  • אביב נוי's Avatar
שלום חברים,

נועה מפרוייקט אקו שלחה לי תגובה למייל בקשר למטבחי זיו, אז אני מפרסמת את התגובה כאן אצלנו בפורום כדי שגם אתם תתעדכנו:

הי אביב,

היינו אתמול במטבחי זיו, אלחר המלצות חמות ממספר גורמים וכנובן הצטרפותה של המלצתך ואכן כפי שכתבת - זוהי ליגה אחרת לגמרי!
אנחנו נפגשנו עם אדריאנה והיא הייתה מעולה, נחמדה ויעילה!
אז קודם כל, תודה על ההמלצות החמות וכמובן, אם נסגור שם נזכה להנחה בעקבות הפנייתך!

אגב - אנחנו מאקו שלב ב' - סתם אם מעניין אותך...

תודה וסופ"ש נעים,
נועה יואלי

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3671

• אביב נוי
  • אביב נוי's Avatar
אני רוצה לעדכן אתכם שבמידה ותרצו לממש את ההנחה שמגיעה לנו במטבחי זיו, עליכם להגיע מצויידים בשובר הנחה, על סך 1,000 ש"ח שנמצא בידי.
במידה וכן תרצו לסגור שם דיל, עדכנו אותי ואני אדאג לצייד אתכם בשוברים.

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3680

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
יש לקחת בחשבון שהתקנה לאחר המסירה משמעותה עיכוב של כחודש במסירה (ארונות, שיש, חיפוי וכו' - תיאום עם מספר ספקים).
חודש שכירות זה לא מעט כסף שההנחה צריכה גם לכסות . . .

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3686

• אביב נוי
  • אביב נוי's Avatar
היי אריק,

אני מסכימה עם דבריך,
כמובן שכל אחד ושיקוליו...

ברירת המחדל היא למצוא דיל טוב מאחד מספקי הקבלן,
משום שבאופן טבעי אף אחד לא רוצה להתעכב עם מועד הכניסה לדירה.

באופן אישי, ראיתי ושמעתי את מה שהיה לספקים להציע,
בדקתי במטבחי זיו, ועשיתי את השיקול שלי..

קו המחשבה שלי היה שמטבח הוא אחד האזורים החשובים בבית,
לכן באופן אישי בחרתי לשדרג על פני המטבח הקבלני,
ואם כבר בחרתי לשדרג אותו, אז חיפשתי את התמורה ההולמת ביותר במסגרת התקציב שאני מוכנה להקצות לשדרוג המטבח.
הווה אומר: איכות, תכנון יעיל ומחיר.

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3687

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
גם אנחנו פעלנו מאותם שיקולים שלך ולפי קו המחשבה שהצגת, והגענו למסקנה שעדיף נגר פרטי טוב. עם כל הכבוד - חברה זה תמיד יותר בירוקרטיה (גם בשירות לאחר השלמת העסקה). בדקנו מספר נגרים - היום גם הנגרים הפרטיים עובדים עם פרזול של בלום מהסדרות המתקדמות ביותר. החלטנו על מה שנראה לנו הכי טוב. חייב לציין שהיחס יותר אישי וגם יש אפשרות לשלוט על התהליך כך שהכניסה תתעכב במינימום הנדרש (הנגר יכין את הארונות כך שיום לאחר קבלת מפתח הוא בא להתקין וגם יהיה מתואם עם מתקיני השיש - דבר שאיני בטוח כי חברת מטבחים כלשהי יכולה להתחייב אליו).

תגובה:מטבחי זיו - המלצה והנחה ! 16 שנים 5 חודשים ago #3688

• אילי
  • אילי's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
בהמשך לדברים שנכתבו לעיל,
רצינו לשתף את חברי הפורום בתהליך שאנו עברנו בבחירת מטבח.
כמו מרבית הרוכשים, נטיית הלב הראשונית שלנו הייתה לשדרג את מטבח הקבלן אצל אחד משלושת הספקים המוצעים ע"י הקבלן. ליתר דיוק, בתחילה ממש פסלנו על-הסף את האפשרות ללכת לספק חיצוני, וזאת משתי סיבות עיקריות:
1) בהיבט הכלכלי, במקרה של הקבלן שלנו "שבירו" (אנו יכולים רק להניח כי המצב דומה אצל קבלנים אחרים) הזיכוי הניתן בשדרוג מטבח אצל אחד הספקים של הקבלן הינו כפול מהזיכוי הניתן עבור ספק מטבחים חיצוני, כך שלכאורה המוטיבציה ללכת לספק חיצוני קטנה.
2) בחירת ספק חיצוני מחייבת התקנת המטבח רק לאחר מסירת הדירה, תוך שעל הרוכשים לתאם באופן עצמאי את רכישת והתקנת השיש והתקנת חיפוי הקרמיקה.
בהתאם לנתונים הנ"ל התחלנו את מסענו בפגישות אצל שלושת ספקי המטבחים של הקבלן. למען האמת, לא התרשמנו יתר-על-המידה - לא מאיכות המוצר ולא מהשירות שקיבלנו. יתרה מכך, לא הצלחנו להשתחרר מההרגשה שהקבלן, מתוקף ה"חוקים" שקבע, מנסה לעודד אותנו לא לרעות בשדות זרים. החלטנו לבדוק ספקים חיצוניים בכל-זאת... קבענו פגישות עם מטבחי "סמל" ו"מטבחי זיו":
1) מטבחי "סמל" הרשימו אותנו מאוד ברצינותם ובטיב החומרים, אולם הם ממצבים את עצמם בטווח מחירים גבוה משמעותית מספקים מקבילים, ולאור מגבלות התקציב שלנו הם נפסלו.
2) מטבחי "זיו" עשו עלינו רושם לא פחות טוב, ואולי אף טוב יותר. שם נפגשנו עם דיאנה, מעצבת מקסימה ונמרצת, אשר הפגינה יצירתיות רבה בכל הקשור לתכנון המטבח. במסגרת הפגישה איתה היא ערכה עבורנו שלוש(!) תוכניות שונות לחלוטין של המטבח, וסקרה איתנו את היתרונות והחסרונות של כל תצורה. מעבר-לכך, התרשמנו מאוד מאיכות ומגוון החומרים (פורמייקות, ידיות וכו'). כאשר הגענו לשורה התחתונה (המחיר...) דיאנה סיפרה לנו כי "מטבחי זיו" לא זכו בדריסת-רגל בשכונה הירוקה, ולאור זאת הם מעניקים לדיירים מהשכונה מחיר אטרקטיבי של קבוצת רכישה. להפתעתנו, בבדיקה השוואתית אכן גילינו כי המחיר שקיבלנו אטרקטיבי משמעותית מהמחיר שהוצע לנו ע"י ספקי הקבלן, וזאת על אף שהזיכוי המגיע לנו אצל ספק חיצוני כאמור קטן בחצי!
מעבר לפער המחירים התברר לנו שבצעד זה גלום יתרון נוסף. העובדה שהזיכוי על המטבח מחייב גם הזדכות על השיש פותחת פתח למיקוח עם ספק השיש, שכן כעת איננו מחויבים לרכוש/לשדרג את השיש דרכו. בבדיקה ראשונית שעשינו עולה הרושם כי גם אצל ספק השיש הזיכוי של הקבלן "מתמוסס" בדרך פלאית, וכלל לא בטוח שמשתלם להזמין אותו דרכו.
בסיכומו-של-דבר, לאור התרשמותנו שנוכל לקבל יותר בפחות החלטנו לאזור אומץ וללכת עם "מטבחי זיו". כמובן שהתקנת המטבח עדיין לפנינו, וקשה לומר בוודאות האם קיבלנו החלטה נכונה, אולם לאור הנתונים שאספנו והתנסותנו עד כה אנחנו מרגישים שעשינו בחירה נכונה. המלצתנו לכל הרוכשים היא לא לחשוש ולכל הפחות לבדוק אופציות נוספות מעבר לאפשרויות שמציע הקבלן. "ושלא יעבדו עליכם..."
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3