שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ'

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדבי 16 שנים 6 חודשים ago #3070

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
עומר כתב:
אנחנו לקחנו את הסטנדרט, אבל לא חשבתי שאני צריך לבדוק שאכן הם נותנים ארונות מסוג סנדביץ' כמו שהם צריכים לעשות. אני גם לא חושב שאני אוכל לזהות את סוג הארון כשאני אראה אותו ולכן שאלתי אם מישהו יודע על זה משהו. אגב, גם אנחנו ישבנו ברגבה עם נאוה לגבי אפשרות לשדרוג והחוויה שלי היתה יותר טובה מאשר זו באביבי (למרות שבסוף לא שידרגנו כלום) ולכן סגרנו איתם.

לא צריך להתסכל על הראונות, פשוט תבדוק טוב במסמכים שחתמת אצלם מה חומר הגלם. אם אתה לא מצליח להבין מהמסמכים מה חומר הגלם, תרים להם טלפון ובקש לוודא שכל הארונות עשויים מסנדביץ' כמו שכתוב במפרט ולא משבבית דחוסה כמו ששמעת שעובדים ברגבה.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ' 16 שנים 6 חודשים ago #3071

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
רון כתב:
אריק.
מה שכתבתי לא היה ציני . אני טוען שאם הקבלן הבטיח לך משהו, אז תדרוש מרגבה שיתנו לך את מה שהבטיח ואם הם ישכנעו אותך ללכת על סיבית תדרוש את ההפרש במחיר. הם הרי טוענים שהסנדוויץ יקר יותר , אז תמורה להפרש תזמין עוד כמה ארונות.

אני לא לוקח סטנדרט ולכן מבחינת רגבה יזכו אותי על הסטנדרט ויתנו לי מטבח חדש אחר, כך שלמעשה זה כבר משחק אחר שלא קשור לסטנדרט מהקבלן.
אם הייתי קונה סטנדרט והם היו מוכרים לי את הסיבית הזאת שלהם כשאני צריך לקבל סנדביץ' הייתי מפוצץ את זה בגדול גם מול דניה סיבוס וגינדי&זיתוני.
כנראה שלא הבנתי אותך נכון, אבל לדעתי תגובתך לא רלוונטית כל-כך לסיטואציה (או שלא הסברתי את עצמי נכון - דיסקומוניקציה בלשון טרימבובלר . . . )

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדבי 16 שנים 6 חודשים ago #3072

• עומר
  • עומר's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו - בנין 2
זהו, שאין ממש מסמכים. כל מה שחתמתי עליו זה דף בודד עם שרטוט המטבח כאשר מצויין על הדף שנלקח סטנדרט והצבע הנבחר (להוסיף חטא על פשע, הדף התקבל בפקס וכך גם נשלח בחזרה חתום :) ). אני אתקשר לשאול ונראה מה תהיה התשובה.

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדבי 16 שנים 6 חודשים ago #3073

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
עומר כתב:
זהו, שאין ממש מסמכים. כל מה שחתמתי עליו זה דף בודד עם שרטוט המטבח כאשר מצויין על הדף שנלקח סטנדרט והצבע הנבחר (להוסיף חטא על פשע, הדף התקבל בפקס וכך גם נשלח בחזרה חתום :) ). אני אתקשר לשאול ונראה מה תהיה התשובה.

לדעתי האישית, יש הבדל משמעותי בין סנדביץ' לסיבית או שבבית דחוסה, גם בעמידות במים וגם החוזק של החומר באחיזה של הבורג.
תשאל נגרים בלתי תלויים.
תחשוב על מגירות שפותחים וסוגרים, שלתות ארון וכו' זה כל פעם נותן מכה ממש קטנקטנה לברגים אבל אחרי שנים ההשפעה ניכרת.
אם יצא לך פעם לפרק ולהעביר ארון עשוי סיבית בתקופת מעברי דירות הסטודנטים העליזה, אז בטח ראית מה קורה לסיבית.
נכון שיש רמות והסיבית שהם שמים במטבחים היא בטח יותר איכותית ואתה גם לא הולך לפרק ולהרכיב מחדש את המטבח כל שנתיים, אבל בכל זאת, סנדביץ' טוב יכול להחזיק ל- 15 עד 20 שנה, סיבית ל- 8 - 10 שנים.
אם זה מגיע בסטנדרט אז זה מה שצריך לקבל.

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ' 16 שנים 6 חודשים ago #3075

• רון
  • רון's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אריק.
אני מבין שאתה חם על רגבה. ואני לא בא לסנגר עליהם. אבל צריך תמיד לראות מה שתוצאה ולאן רוצים להגיע כלומר-
אני חושב כמו שכתבתי בשירשור אחר לגבי תיכנון מטבח, שכל הארונות למטה אותו דבר. אני לא מכליל את הדלתות. זה יכול להיות בסיבית או סנדוויץ אבל תכלס הריבועים הם אותם ריבועים. מה שאני הייתי עושה, לוקח את מה שהקבלן נותן לי (ולבדוק מה הפירזול שנותנים כי זה הכי חשוב) ואח"כ להזמין בחברה זו או אחרת את ההמשך. אם תלך על זיכוי אתה תפסיד. הרי ידוע שכל קבלני המשנה מרוויחים הכי הרבה מהשינויים . אם אתה רוצה לפרנס אותם, אז זה גם טוב, ואם לא אז קח את מה שנותנים ותוסיף, או ע"י נגר פרטי או באותה חברה או חברה אחרת. לגבי הדלתות, אם תיקח מאותה חברה לא תהיה לך בעיה ואם לא, תבדוק אצל נגר כמה יעלה להחליף דלתות.
ושוב- הכי חשוב זה הפירזול. אם תתקע עם פירזול לא טוב, זה כבר בכיה לדורות, כי הרי לא תחליף פירזול לאחר שנתיים.

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדבי 16 שנים 6 חודשים ago #3076

• עומר
  • עומר's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • אקו - בנין 2
רגבה חזרו אלי לגבי הסטנדרט שהם מספקים לאקו ואכן הארונות הם מסנדביץ' (סנדביץ' תשע שכבות ליתר דיוק).

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ' 16 שנים 6 חודשים ago #3078

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
רון כתב:
אריק.
אני מבין שאתה חם על רגבה. ואני לא בא לסנגר עליהם. אבל צריך תמיד לראות מה שתוצאה ולאן רוצים להגיע כלומר-
אני חושב כמו שכתבתי בשירשור אחר לגבי תיכנון מטבח, שכל הארונות למטה אותו דבר. אני לא מכליל את הדלתות. זה יכול להיות בסיבית או סנדוויץ אבל תכלס הריבועים הם אותם ריבועים. מה שאני הייתי עושה, לוקח את מה שהקבלן נותן לי (ולבדוק מה הפירזול שנותנים כי זה הכי חשוב) ואח"כ להזמין בחברה זו או אחרת את ההמשך. אם תלך על זיכוי אתה תפסיד. הרי ידוע שכל קבלני המשנה מרוויחים הכי הרבה מהשינויים . אם אתה רוצה לפרנס אותם, אז זה גם טוב, ואם לא אז קח את מה שנותנים ותוסיף, או ע"י נגר פרטי או באותה חברה או חברה אחרת. לגבי הדלתות, אם תיקח מאותה חברה לא תהיה לך בעיה ואם לא, תבדוק אצל נגר כמה יעלה להחליף דלתות.
ושוב- הכי חשוב זה הפירזול. אם תתקע עם פירזול לא טוב, זה כבר בכיה לדורות, כי הרי לא תחליף פירזול לאחר שנתיים.

עוד לא סגרנו שום דבר. אתה צודק מאד בנוגע לפרזול, כל מי שבדקנו עובד עם בלום שנחשב איכותי ביותר ועם סדרת מוצרים מוגדרת שם (בלומושן וכו'). בדקנו עם רגבה ואביבי ספקי הפרויקט ועם שני נגרים פרטיים. עשינו הרבה חושבים כאן, זה לא מטבח ראשון שלנו ואנחנו יודעים מה אנחנו רוצים. זה לא מסתדר עם לקחת את הסטנדרט ולהמשיך לאחר המסירה.
מה שמרגיז הוא שברגע האחרון ובמקרה גיליתי את נושא חומר הגלם. לכל הדרך המטבח הוצג לי כשדרוג מהותי לסטנדרט והיה ברור לי שחומר הגלם הוא גם סנדביץ' כמו בסטנדרט. על בסיס השוותי בין כל הספקים והם פשוט הטעו אותי בגדול וכמדיניות.
זה מרגיז.

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדבי 16 שנים 6 חודשים ago #3080

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
עומר כתב:
רגבה חזרו אלי לגבי הסטנדרט שהם מספקים לאקו ואכן הארונות הם מסנדביץ' (סנדביץ' תשע שכבות ליתר דיוק).

אני הייתי מקליט את השיחה איתם :laugh:

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ' 16 שנים 6 חודשים ago #3081

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
חיפוש באינטרנט לגבי רגבה העלה את השרשור הבא בפורום נגרים
http://www.nagar.org.il/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D/n878/%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%97%D7%99-%D7%A8%D7%92%D7%91%D7%94-%D7%96%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ' 16 שנים 6 חודשים ago #3082

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
אריק צריך לרשום אותך לצוות התחקירנים של רפי גינת בחיי.

כל הכבוד

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ' 16 שנים 6 חודשים ago #3085

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
אריק פשוט מיישם את מה שכל צרכן נבון היה עושה - "עבודת שטח" מעמיקה על מנת לבדוק שמה שהוא מקבל, החל בחומרי הגלם וכלה בשירות, הולמים את הכסף שהשאיר אצל הספק.....
תודה ארקי על כל התובנות שהעלת בפנינו...

תגובה:עצתכם בנוגע למטבחי רגבה - סיבית מול עץ סנדביץ' 16 שנים 6 חודשים ago #3086

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
אני דווקא הבנתי את מה שדודיג אמר כמחמאה ולא כציניות :laugh:

בכל אופן יכול להיות שאחרי שארגע אסגור בסוף עם רגבה.
למרות שזה נראה לי קצת לא הגון ההתנהלות המטעה שלהם.
אעדכן את הפורום מה נהיה בסוף . . .