אריק כתב:כן סניף רעננה.
התחיל בזה שלא הראו לנו בכלל את הסטנדרט, טענו שאין להם את הסטנדרט לדגם הדירה שלנו ולמעשה מיד דיברו איתנו על זיכוי וביצוע מטבח חדש ולא הסטנדרט, מכאן כבר כל הדינמיקה לא היתה הכי נעימה. בסוף נתנו לנו הצעה של בערך 40,000 ש"ח.
לדעתי אקו נותנים סטנדרט, בא נאמר, לא נמוך. אני יכול לחיות עם הסטנדרט ולהוסיף עוד איזה ארון ו/או מדפים למעלה, או איזה אי של שני ארונות ומעליו שיש. אולי גם לשדרג פורמייקה. אני מבין שהם צריכים להרוויח, לגיטימי, אבל לתקוע לנו את מחיר כזה זה קצת עצבן אותי וגם הטקטיקה בה נקטו.
מטבח ב- 40,000 ש"ח בגודל שהם נתנו גורם לי לחשוב האם לא עדיף ללכת לנגר ולקבל משהו בדיוק כמו שאני רוצה באותו כסף ואולי פחות.
למה אתה שואל? יש לכם איזה תובנות לתרום לנו?
רגבה הם לא חלק מהפרוייקט של שבירו 7, אבל הלכנו אליהם בכל מקרה. לנו החוויה אצלם הייתה נעימה (למרות שנקודת המוצא שלנו הייתה קצת שונה משלך - מראש לא רצינו סטנדרט). עבדנו מול נאוה בסניף רעננה והיא נחמדה ויותר מקצועית מהחברה בלוגת.
בכל מקרה, הצעת המחיר שהיא נתנה לנו (35,000) זהה למה שקיבלנו בלוגת, למרות שכביכול בלוגת ההחזר על הסטנדרט גבוה ממה שהקבלן יחזיר לנו אם נלך על רגבה.
דרך אגב - חברים שלי שקנו דירה יד שניה ומשפצים, השוו את רגבה לנגר, ויצא אותו מחיר. כמובן שעם הנגר אתה יותר גמיש להשיג מה שאתה רוצה, ומן הסתם המחיר בטח גם תלוי בנגר...