שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא תיכנון דירה ומטבח

תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2575

• רון
  • רון's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
שלום.
ראיתי כאן התלבטות של כמה דיירים לגבי תיכנון דירה או בעיה במטבחים. אני לאחרונה הייתי בכמה הרצאות בחינם במרכז הבניה הישראלי בגעש ולמדתי על נושאים מסוימים המעניינים אותי. מאחר ואני מכיר את נושא התיכנון (אני סתם ארכיטקט מתוסכל), רוב החומר ידוע לי אבל מכל הרצאה למדתי משהו.
אני קראתי כמה הודעות של אנשים כאן ובעיקר בכתבה של דה מרקר על הכנסת ריהוט לדירות מקבלן.., אני חושב שהידע מאוד חשוב לתיכנון הדירה .
אני לכשעצמי תיכננתי את הדירה שהיתה בתוכנית שלנו ושיניתי כמה דברים שהאדריכל אמר "כל הכבוד, רואים בתוכנית שלכם שאתם יודעים איך אתם רוצים לחיות בדירה..".
בחוה"מ סוכות יש ימים מרוכזים של הרצאות . כל יום נושא אחר. מקבלים שם הסברים על איך לתכנן מטבח או סוגי תאורה בבית ועוד הרבה נושאים.
אני הייתי בהרצאה של בלום לתיכנון מטבח. אפשדר גם ללמוד מהאתר שלהם אבל אני חושב שתיכנון המטבח חשוב מאין כמוהו.
יש כמה הרצאות בנושא בסוכות שאני אהיה בהם.
אני מקווה שלא תבואו בהמוניכם וכמובן שאין לי אינטרס אלא להיפך רצוי שיהיו כמה שפחות אנשים בהרצאות אבל כדאי .
אני לומד מכל הרצאה אפילו משהו אחד שכבר היה שווה את הנסיעה עד לגעש.
ותחשבו על זה.
רוני
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2576

• guy-sh
  • guy-sh's Avatar
  • לא מחובר
  • Administrator
  • שבירו - בנין 1
  • Thank you received: 1
איפה קניתם ?
גיא שמואלי
מנהל האתר
כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

תגובה:תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2578

• רון
  • רון's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אנחנו בקב' רכישה ב- 60.
זה באמת לא חשוב . אני מבין שאצל הקבלן התיכנון הוא קצת יותר קשיח (כי שינויים עולים הרבה ), אבל בכל מקרה רציתי ליידע את הציבור (שבטח אראה אותו באיזור עם טיול עם הילדים...).
לפעמים אני נכנס לדירות ואני רואה שהדיירים חיים בדירה שעם קצת ידע היו יכולים לחיות בצורה נעימה יותר.
אני מבין שלא כל אחד לוקח מעצב פנים מטעמי תקציב.
אני לא לוקח כי אני חושב שאני יכול ללמד אותם איך לעצב , אבל לפעמים רצוי להתייעץ עם בעלי ידע שיכול לשנות במעט, הרבה מאוד.

תגובה:תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2580

• לאה
  • לאה's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו שלב א' בנין 1
לרוב חברי הפורום זה קצת מאוחר מידי.

תגובה:תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2581

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
לאה כתב:
לרוב חברי הפורום זה קצת מאוחר מידי.

דוקא לרוב חברי הפורום זה לא מאוחר. לא כולם קנו בשלב א. תודה על המידע
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות

תגובה:תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2582

• דניאל
  • דניאל's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אנחנו בדיוק נמצאים בשלב של בחירת מטבח
המעצבת בדקור מטבחים ממש לא תרמה לנו
נצמדה לתיכנון המקורי ולא הציעה שום רעיונות משלה.

רון - אתה מכיר תוכנה לעיצוב ותיכנון מטבחים? הייתי רוצה לעשות כמה הדמיות לפני שמחליטים (לצערי מעצבת בקור אפילו לא פתחה את התוכנה שלה...)

תודה רבה

מישהו במקרה כן סגר מטבח עם אביבי? 16 שנים 8 חודשים ago #2585

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
ראיתי בפורום מעט התיחסויות לא משהו לגביהם.
אנחנו כרגע מתלבטים, רגבה קצת עצבנו אותנו ובאביבי ישבנו דוקה עם מישהי נחמדה. האם מישהו במקרה סגר עם אביבי ויכול לתת חוות דעת עליהם מניסיונו?
אשמח לשמוע

תגובה:מישהו במקרה כן סגר מטבח עם אביבי? 16 שנים 8 חודשים ago #2586

• צחי
  • צחי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שבירו - בניין 7
במה רגבה עצבנו אותכם והאם זה סניף רעננה?

תגובה:מישהו במקרה כן סגר מטבח עם אביבי? 16 שנים 8 חודשים ago #2587

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
כן סניף רעננה.
התחיל בזה שלא הראו לנו בכלל את הסטנדרט, טענו שאין להם את הסטנדרט לדגם הדירה שלנו ולמעשה מיד דיברו איתנו על זיכוי וביצוע מטבח חדש ולא הסטנדרט, מכאן כבר כל הדינמיקה לא היתה הכי נעימה. בסוף נתנו לנו הצעה של בערך 40,000 ש"ח.
לדעתי אקו נותנים סטנדרט, בא נאמר, לא נמוך. אני יכול לחיות עם הסטנדרט ולהוסיף עוד איזה ארון ו/או מדפים למעלה, או איזה אי של שני ארונות ומעליו שיש. אולי גם לשדרג פורמייקה. אני מבין שהם צריכים להרוויח, לגיטימי, אבל לתקוע לנו את מחיר כזה זה קצת עצבן אותי וגם הטקטיקה בה נקטו.
מטבח ב- 40,000 ש"ח בגודל שהם נתנו גורם לי לחשוב האם לא עדיף ללכת לנגר ולקבל משהו בדיוק כמו שאני רוצה באותו כסף ואולי פחות.

למה אתה שואל? יש לכם איזה תובנות לתרום לנו?

תגובה:תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2590

• רון
  • רון's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
לאה יקירתי.
אני מתאר לעצמי שאת מכירה את המשפט :"אף פעם לא מאוחר מדי". אמנם סגרתם מקווה שיהיה בסדר, אבל מספיק ללמוד משהו חדש במעט כדי שישנה לך את סידור הבית או יעשה לך מעט יותר נחת.
מה רע?
רוני

תגובה:מישהו במקרה כן סגר מטבח עם אביבי? 16 שנים 8 חודשים ago #2591

• צחי
  • צחי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שבירו - בניין 7
אריק כתב:
כן סניף רעננה.
התחיל בזה שלא הראו לנו בכלל את הסטנדרט, טענו שאין להם את הסטנדרט לדגם הדירה שלנו ולמעשה מיד דיברו איתנו על זיכוי וביצוע מטבח חדש ולא הסטנדרט, מכאן כבר כל הדינמיקה לא היתה הכי נעימה. בסוף נתנו לנו הצעה של בערך 40,000 ש"ח.
לדעתי אקו נותנים סטנדרט, בא נאמר, לא נמוך. אני יכול לחיות עם הסטנדרט ולהוסיף עוד איזה ארון ו/או מדפים למעלה, או איזה אי של שני ארונות ומעליו שיש. אולי גם לשדרג פורמייקה. אני מבין שהם צריכים להרוויח, לגיטימי, אבל לתקוע לנו את מחיר כזה זה קצת עצבן אותי וגם הטקטיקה בה נקטו.
מטבח ב- 40,000 ש"ח בגודל שהם נתנו גורם לי לחשוב האם לא עדיף ללכת לנגר ולקבל משהו בדיוק כמו שאני רוצה באותו כסף ואולי פחות.

למה אתה שואל? יש לכם איזה תובנות לתרום לנו?

רגבה הם לא חלק מהפרוייקט של שבירו 7, אבל הלכנו אליהם בכל מקרה. לנו החוויה אצלם הייתה נעימה (למרות שנקודת המוצא שלנו הייתה קצת שונה משלך - מראש לא רצינו סטנדרט). עבדנו מול נאוה בסניף רעננה והיא נחמדה ויותר מקצועית מהחברה בלוגת.
בכל מקרה, הצעת המחיר שהיא נתנה לנו (35,000) זהה למה שקיבלנו בלוגת, למרות שכביכול בלוגת ההחזר על הסטנדרט גבוה ממה שהקבלן יחזיר לנו אם נלך על רגבה.
דרך אגב - חברים שלי שקנו דירה יד שניה ומשפצים, השוו את רגבה לנגר, ויצא אותו מחיר. כמובן שעם הנגר אתה יותר גמיש להשיג מה שאתה רוצה, ומן הסתם המחיר בטח גם תלוי בנגר...

תגובה:תיכנון דירה ומטבח 16 שנים 8 חודשים ago #2592

• רון
  • רון's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אני הייתי בהרצאה של בלורן יבואני בלום. אין על הפירזול של בלום.
יש להם הרצאות מדי פעם וגם בסוכות במרכז הבניה.
מה שאני מציע לך (שיעורי בית בשבת...) כנסי לאתר של בלורן. הם מסבירים שם על האוריינטציה שלהם שתיכנון מטבח (שזה החדר הכי חשוב והכי מסובך בבית.. ושלא יקפצו כמה שיגידו שחדר המיטות...). הם מדברים על dynamic space ושולחים לאתר של דיינמיק ושם תכניסו את המצרכים שלכם שאתם מתכוונים לאחסן במטבח וכבר יתנו לכם הצעות לאיך לאחסן.
נכון שהם רוצים למכור כמה שיותר - אני מתאר לעצמי , אבל אתן לכם דוגמה.
רוב המטבחים בארץ בעומק של 60 ס"מ , וכדי שמגירה תסגר טוב צריכים לבנות מגירה שהיא קצת פחות מ- 60 ס"מ ולכן מספיק מגירה של 55 ס"מ עומק.
אממה- רוב יצרנית המגירות מטעמים היסטוריים , מכינים מגירות של 50 ס"מ. עכשיו אם הייתם יודעים את זה ומבקשים מחברות המטבחים שהמגירות יהיו 55 ס"מ (וההבדל במחיר בין מגירה של 50 ס"מ ל- 55 ס"מ הוא 3 ש"ח!!!) הייתם משדרגים את המטבח שלכם בעוד 10% .
אז אני שואל- האם ידע זה חשוב???
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3