שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא חברת מטבחים

תגובה: חברת מטבחים 13 שנים 3 חודשים ago #23716

שוב, לא רכשתי את המטבח שלי בלוגת ולא היתה לי שום התקשרות איתם.
ייתכן וההתנהלות מולם לא התנהלה כשורה, ייתכן שהם מתנערים מאחריותם על הטעות שנעשתה - הכל אפשרי.
כל מה שאמרתי זה שצבע פנים ארונות לא תואם לצבע הדלתות זה לא משהו שניתן לטעון באופן גורף על חברה, אלא טעות (או הטעיה) נקודתית שנעשתה ויש לבדוק את המקרה לגופו.
אם הם טעו בהזמנה צריך לפנות אליהם ואם הם לא מגיבים אז לעבור לדרכי פעולה אחרות (המועצה להגנת הצרכן, עו"ד וכו').
אם כל זה נעשה וזה מה שאיציק מנסה להתריע ממנו, כלומר מההתנערות של החברה מאחריותה כלפי הלקוח - זה לא היה מובן מדבריו.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: חברת מטבחים 13 שנים 3 חודשים ago #23723

• itzik
  • itzik's Avatar
ישנן כמה בעיות ראשית אם אני מזמיו מטבח לבן מן הראוי שהכל יהיה בגוון לבן ולא גוון לבן שמנת . כמו כן בשום פנים ואופן לא להתעסק עם המעצבת מרטין רוב הבעיות נבעו מחוסר המקצועיות שלה ולדוגמא כשאישתי הראתה לה איזה ידית אינטגרלית לפי התצוגה היא אמרה כן כן והתוצאה היתה שונה. היא לא ציינה מספר קטלוגי של הידית ולא דגם . רק ציירה את הידית על טופס ההזמנה . בדיעבד זה הזוי . אם תרצו אני מוכן להראות לכם את המטבח עם כל הטעויות .זה מומלץ.זה שיעור שאני לא עברתי

תגובה: חברת מטבחים 13 שנים 3 חודשים ago #23724

• itzik
  • itzik's Avatar
החברה אחראית על כל עבודה שמוזמנת בכל סניף של הרשת .ללא הכללות בדרך כלל המצב הוא שהחברות הגדולות סומכים על זה שהאזרח יתיאש ולא יפנה לערכאות . אני לא נתתי להם את התענוג הזה והגשתי תביעה דרך תביעות קטנות.

תגובה: חברת מטבחים 13 שנים 3 חודשים ago #23725

• janna
  • janna's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
איציק, אפשר לשאול על מה מבוססת התביעה?
אנחנו גם שוקלים לתבוע ספק מסויים בתביעות קטנות על קבלת מוצר שונה ממה ששילמנו עליו...

תגובה: חברת מטבחים 13 שנים 3 חודשים ago #23726

• itzik
  • itzik's Avatar
התביעה שלי מתבססת על המוצר שקיבלתי לבין מה שמופיע בהזמנה .
אם קיבלת מוצר שונה ממה שהזמנת לא לוותר . רבותי לא להיות פריארים

תגובה: חברת מטבחים 13 שנים 3 חודשים ago #23741

• Shubi
  • Shubi's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שכנה שלי הזמינה ולא היו לה בעיות עד כמה שאני יודעת אבל אני אבדוק שוב
  • עמוד:
  • 1
  • 2