בתאריך 16.1 נקיים אירוע קונספט בנושא חשמל חכם עם חברת VITREA
האירוע יתקיים באולם התצוגה הראשי של החברה בכתובת:
משה לוי 11, בנין UMI, ראשון לציון
אנו מזמינים לאירוע רוכשי דירות משכונת כפר סבא הירוקה אשר עומדים להתאכלס ב-4 החודשים הקרובים או שכבר התאכלסו ומעוניינים לקחת חלק באירוע מסוג זה.
VITREA מציע פתרון של חשמל חכם אלחוטי בטכנולוגיה חדשה עליה החברה רשמה פטנט. הטכנולוגיה קיבלה זה מכבר אישור של מכון התקנים האירופאי ושל מכון התקנים הישראלי, וניתן להתקינה גם בבתים קיימים ללא הכנות מראש.
כמו כן מציעה החברה מפסקי מגע חדשניים.
במהלך האירוע יוסבר למשתתפים על הטכנולוגיה, שימושים אפשריים והדגמה חיה של המוצרים. כמו כן יוצעו למשתתפים חבילות מודולאריות במחירים מיוחדים.
האירוע מוגבל עד 15 זוגות משתתפים ואנו מבקשים רק ממי שבכוונתו להגיע להירשם.
אכן, גם אני התעניינתי מאד אבל אז ראיתי את הסכומים שהם מבקשים. החלטתי שאשקיע את זה במקומות אחרים.
הרי הם לא יתנו 90% הנחה... אז במקום 500 ש"ח למפסק (מחיר שפרסמו) יבקשו 400 ש"ח, אפילו 300 ש"ח, זה עדיין לא יגרום לי לקנות אותו.
רעיון מעולה. המחיר בשמיים.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד
תגובה: 16.1 אירוע קונספט בנושא "חשמל חכם אלחוטי" VITREA
13 שנים 3 חודשים ago #23657
בית חכם זה מותרות.
היופי בפתרון מודולרי שאפשר לבצע את ההשקעה לאורך זמן ולהרחיב לפי התקציב/תיאבון.
אם אפשר להשקיע ~2000-5000 בפתרון קטן ולאט לאט להרחיב אותו, אני בהחלט מסוקרן.
כרגע אני עוד לא בטוח לגבי הפתרון הטכנולוגי שלהם. עליו אשמח לשמוע פרטים לעומק.
13 שנים 3 חודשים ago #23809
אחרי ביקור אתמול באירוע, אני חייב להגיד שיש פונציאל גדול מאוד למוצר, אבל בקלות רבה אפשר להגיע לסכומים מאוד גבוהים בעלות, בעיקר אם הולכים לכיוון של אפליקציות שליטה לטאבלט/סלולרי.
בהחלט אפשר לבצע את הפתרון בשלבים, אבל צריך לקחת בחשבון שמכיוון שמדובר בהחלפת המפסק, אם רוצים אחידות מפסקים, חייבים מינימום השקעה שתלוי בכמות המפסקים בחלל שבו רוצים לעבוד.
13 שנים 2 חודשים ago #24151