לפני כחודש השתתפתי באירוע מכירה של חברת אידיאל ויצאתי משם מרוצה מאוד לאחר קנייה של שלשה ארונות ההזזה. השירות היה אדיב ומקצועי, ההבטחה למחירים נמוכים אכן מומשה. באמת שאפו.
אתמול השתתפתי באירוע המכירה למוצרי חשמל - האירוע התקיים בחברת חן השרון בהוד השרון. המטרה שלי הייתה לרכוש חמישה מוצרי חשמל.
אני חייב לומר שמאוד התאכזבתי.
החנות הייתה קטנה, עם מעט מוצרים להצגה ושניים וחצי אנשי מכירות. ההמלצות היו למוצרים מדגמים ישנים והמחירים לא היו אטרקטיביים במיוחד.
אני מודה שלא הגעתי עם פירוט מלא של כל מספרי הדגמים והמחירים לכל מוצרי החשמל אבל כן הייתה לי הבנה בסיסית של הדברים אותם אני רוצה וסדרי הגודל של המחירים.
הנציג שמולו ישבתי, דיבר איתי מחצית מהזמן, ועם לקוחות וספקים בטלפון בחציו השני. כשהערתי לו על כך וביקשתי את מלא תשומת הלב, נעניתי בכך שמדובר בספקים שהוא חייב לדבר איתם ואגב גם ראש הממשלה הוא אדם מאוד עסוק שמקבל טלפונים כשהוא נפגש עם אנשים.
יפה שהוא משווה את עצמו לראש הממשלה...

חוסר מקצועיות בסיסית.
בקשתי לקבל את הצעת המחיר המינימלית שהוא מוכן לתת לי ועזבתי את החנות, תוך כדי כך שהנציג צועק לי ברקע שאם לא ארכוש עכשיו, ההצעה לא תחזור על עצמה.
אגב, בסופו של דבר רכשתי את המוצרים שרציתי בחנות ידועה בכפר סבא בעלות של כ-10% פחות מאותה ההצעה שקבלתי. לא אציין את שם החנות כי המטרה אינה פרסום אבל רק אגיד שבעל החנות שאצלו רכשתי את המוצרים גם מבין בספרים. והמבין יבין