הודעה חדשהקטגוריותנושאים אחרוניםעזרהחיפוש שלום, אורח שם משתמש סיסמא זכור אותי שכח את הסיסמה? שכח את שם המשתמש שלך? יצירת חשבון פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה מתי נפתחות קבוצות רכישה? המלצות ספקים Threaded Indented הנושא מתי נפתחות קבוצות רכישה? מתי נפתחות קבוצות רכישה? 14 שנים 1 שבוע ago #19257 Dov היי , אני אמור להכנס לדירה בסוף דצמבר. את הכל אני אמור לרכוש מחדש (מוצרי חשמל למטבח ומיזוג) מתי בד"כ אנשים מתארגנים לקבוצות רכישה? תודה. הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה: מתי נפתחות קבוצות רכישה? 14 שנים 1 שבוע ago #19259 שי ס. לא מחובר Fresh Boarder Posts: 5 הי, קבוצות הרכישה כבר נפתחו. שלח לי מייל ואעדכן אותך:[email protected] מוצרי חשמל, ארונות קיר, וכל המוצרים שצריך לדירה. במחירים מאוד אטרקטיביים. בהצלחה, שי הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד Threaded Indented קטגוריות פורום כפר סבא - השכונות הירוקות - פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה- כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים - מיזוג אוויר - כפר סבא הירוקה - מערכת החינוך וילדים - כפר סבא הירוקה - דיווח מפגעים - פורום דרושים ויד שניה - היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה - צילומים - כפר סבא הירוקה - יעוץ משפטי - כפר סבא הירוקה - המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה מתי נפתחות קבוצות רכישה? Powered by Kunena