הודעה חדשהקטגוריותנושאים אחרוניםעזרהחיפוש שלום, אורח שם משתמש סיסמא זכור אותי שכח את הסיסמה? שכח את שם המשתמש שלך? יצירת חשבון פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה המלצה על קוסמטיקאית בשכונה ! המלצות ספקים Threaded Indented הנושא המלצה על קוסמטיקאית בשכונה ! המלצה על קוסמטיקאית בשכונה ! 14 שנים 2 חודשים ago #18593 רינת לא מחובר Fresh Boarder Posts: 3 ברצוני להמליץ על קוסמטיקאית טובה בשכונה עשיתי אצלה טיפול פנים, היה ממש טוב פינוק אמיתי, מאד מומלץ קוראים לה רוני - 0528586222 הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה: המלצה על קוסמטיקאית בשכונה ! 14 שנים 2 חודשים ago #18596 נועה לא מחובר Platinum Boarder ECO בנין 5 (שלב ב') Posts: 540 ואני מחפשת המלצה לפדיקור/מניקור איכותי!! עוד לא מצאתי כזה עד כה בכפ"ס. אשמח להמלצות חמות כי נמאס לי לנסוע לפדיקוריסטית שלי בת"א הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה: המלצה על קוסמטיקאית בשכונה ! 12 שנים 10 חודשים ago #25271 gil לא מחובר Fresh Boarder Posts: 2 אני נוסעת עד נתניה לליאור אבשלום למי שרוצה - 09-7736660. אחלה של [url=אני נוסעת עד נתניה לליאור אבשלום למי שרוצה - 09-7736660. אחלה של http://www.studiol.co.il/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99_%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8/טיפולי מניקור]טיפולי מניקור[/url] מוזמנים גם הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד Threaded Indented קטגוריות פורום כפר סבא - השכונות הירוקות - פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה- כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים - מיזוג אוויר - כפר סבא הירוקה - מערכת החינוך וילדים - כפר סבא הירוקה - דיווח מפגעים - פורום דרושים ויד שניה - היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה - צילומים - כפר סבא הירוקה - יעוץ משפטי - כפר סבא הירוקה - המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה המלצה על קוסמטיקאית בשכונה ! Powered by Kunena