שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים
  • עמוד:
  • 1
  • 2

הנושא המלצות על יועצי משכנתא ?

תגובה: המלצות על יועצי משכנתא ? 13 שנים 4 חודשים ago #23377

• אילנית
  • אילנית's Avatar
אנחנו נעזרנו ביוסי מ-TIM מכפר סבא. היה מדהים ועזר לנו מאוד (תגיד ששלחו אותך אילנית ויובל).

TIM ייעוץ למשכנתאות ופיננסים בע"מ

טלפון ראשי: 09-7449330 :Tel. | פקס: 09-7449331 :Fax.
אתר TIM באינטרנט: WWW.T-I-M.CO.IL | דוא"ל: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

פלפון: 0526155161
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: המלצות על יועצי משכנתא ? 13 שנים 4 חודשים ago #23379

• הוד וקרן
  • הוד וקרן's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • פרץ לוזון- אהוד מנור 16
לפני שמישהו פה עושה צעד כלשהו בקשר למשכנתא- שייכנס קודם לאתר הבא- mashcantaman.co.il
או בגוגל- 'משכנתאמן'

קיבלתי המלצה פה מאחד החברה בפורום על האתר ואני ממליץ לכל אחד לעשות כך (גם למי שיש כבר משכנתא וחושב על מיחזור).

תגובה: המלצות על יועצי משכנתא ? 13 שנים 4 חודשים ago #23382

• aromasca
  • aromasca's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • פרץ לוזון - בניין F
צודק הוד בדבריו, ואני רק יחזק, אם אתם מתכננים לקחת את החוב הכי גדול בחיים שלכם תעשו לעצמכם טובה ותפנו למישהו שמייצג אך ורק את האינטרסים שלכם קודם כל. אותו האדם הוא אתם.
אסור לפנות לגורמים אינטרסנטים כגון הפקיד בבנק, יועץ משכנתאות או חריאטים מכל סוג אחר לפני שאתם מבינים לעומק על מה מדברים איתכם ומה הכי מתאים לכם.
אתם לוקחים חוב שילווה אותכם במשך עשרות שנים, שיהווה השפעה מאוד מרכזית על השנים היפות שלכם ולכן לא עושים החלטות כלכליות כאלו תחת לחץ וחוסר הבנה, תקדישו ללימוד החומר לפחות כמה שבועות טובים!

בהצלחה.

תגובה: המלצות על יועצי משכנתא ? 13 שנים 4 חודשים ago #23420

• שלומי
  • שלומי's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
למי שכבר יש משכנתא או שנמצא בתהליך לקיחת ההלוואה.
כעובד חברת הפניקס חברה לביטוח אוכל להציע ביטוחי חיים למשכנתא בהנחות אטרקטיביות לסוף שנה.
נוסף על כך חודשיים ראשונים חינם
ניתן לפנות אלי להצעת מחיר במייל :[email protected]

תגובה: המלצות על יועצי משכנתא ? 13 שנים 3 חודשים ago #23428

• ronitk
  • ronitk's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אנחנו גם שקלנו לקחת יועץ למשכנתאות, אבל לאחר שזוג חברים שלנו אמר שזה מיותר ובזבוז כסף החלטנו לנסות לבד ודרך הבנק. למדנו על הנושא דרך האינטרנט וקבענו פגישה בבנק שלנו מזרחי, הופתענו מאוד לטובה, הנציג היה סבלני ומקצועי וביחד הצלחנו להגיע למסלול שמתאים לצרכינו.

תגובה: המלצות על יועצי משכנתא ? 13 שנים 3 חודשים ago #23448

• שירה
  • שירה 's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
שלום לכל המגיבים, האמת שאת השאלה פרסמתי כבר לפני מלא זמן בפורום ומאז כבר לקחנו משכנתא.
בסופו של דבר ואחרי סקר שוק מקיף בו התקשרתי למרבית החברות המוכרות בשוק ו/או נכנסתי לאתריהם עבדנו עם פליקס סנדלר ממשכנתאברוקר.
יש לי רק מילים חמות להגיד עליו - היה מקצועי, ענייני והכי חשוב עשה את העבודה.
בנה עבורנו מסלול משכנתא שמתאים לצרכינו וליכולתנו. עם זה הלך לכל הבנקים וביקש הצעות מחיר (זאת אומרת מראש באנו עם דרישות מובנות כולל פריימים, שנים לכל מסלול וכו' ולא חיכינו לקבל הצעות).
ניהל משא ומתן עם הבנקים - ראינו את כל שלבי ההצעה מהראשונה ועד לאחרונה של הבנקים.
עד בוקר החתימה הוא ניהל מו"מ ולאחר שכבר בחרנו בנק הפועלים וקבענו פגישה בכניסה לבנק הוא המליץ לא להיכנס כי יש עוד הצעה מדיסקונט שהולכת להגיע באותו היום לאחר סבב שלישי או ורביעי של מו"מ. ההצעה אכן הגיעה ולמחרת במקום פועלים הלכנו על דיסקונט.
פליקס ליווה אותנו לכל אורך התהליך וגם לאחר מכן שהייתה בעיה מול הבנק עזר לנו עימה.
בקיצור, מומלץ מומלץ בחום. אפשר למצוא אותו באתר שלו www.mashkantabroker.co.il/ שם גם נותן עצות חינם ולמלא פרטי קשר.
כל מי שמתלבט - לא הייתי לוקחת משכנתא ללא יועץ. מבין הרבה יותר ממך את התחום ובשביל הסכום שלוקח הוא מחזיר לך בחסכון במשכנתא.
בהצלחה לכולם,
שירה

תגובה:המלצות על יועצי משכנתא ? 12 שנים 7 חודשים ago #25835

• eyal
  • eyal's Avatar
היי לכולם,

שמי אייל מורסיאנו, אני יועץ משכנתאות מורשה מטעם אירגון יועצי המשכנתאות, תושב כפר סבא
למשכנתא חדשה חסכונית וחכמה
למיחזור של עשרות עד מאות אלפי שקלים במשכנתא ישנה

הצעה מיוחדת
בדיקת כדאיות למיחזור חינם
ובנוסף 20% הנחה לכל שירותי היעוץ!!!
צרו קשר : 0522298807
במייל : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

תודה ובהצלחה

המלצות על יועצי משכנתא ? 10 שנים 2 חודשים ago #27508

אני. ממליצה לך בחום !
ממש סידר לי את הראש.
www.s-promil.co.il/

תגובה: המלצות על יועצי משכנתא ? 10 שנים 2 חודשים ago #27509

ממליצה לך על שירלי מימוני
www.s-promil.co.il/

המלצות על יועצי משכנתא ? 10 שנים 1 חודש ago #27550

• eli
  • eli's Avatar
מהניסיון שלי - לקחתי יועץ משכנתא דרך חברת פיננסיה, ועד היום אני בראש שקט.
זה האתר שלהם www.financia.co.il/
בהצלחה..
  • עמוד:
  • 1
  • 2