הוד וקרן כתב:נועה כתב:SNH כתב:הוד,
לא יודע באיזה קבלן ביררת, אבל כנראה אצל מישהו שכבר מכר כמעט את כל הדירות. בד"כ 5 חדרים מגיע עם 2 חניות, כשאם אתה לקראת הסוף תקבל 2 חניות עוקבות, ואם בכלל אין לך מזל נשארה לך רק חניה אחת.
זה לא עיניין של מזל ולא עינין של מתי קנית את הדירה - קיים בארץ תקן חניה מכוח חוק התכנון והבניה המכתיב את מס' מקומות החניה הנדרשים לכל דירה. כל הבניינים החדשים היום מחוייבים לתקן הזה. חניות עוקבות זה בסדר מבחינת התקן, אבל לקבל מס' חניות מתחת למספר שמקצה התקן זה כבר לא ממש בסדר...
אותו תקן גם מתווה את ההנחיות להקצאת מקומות חניה בצמוד למבני מגורים שלא כחלק מחניון פרטי של המבנה. יש הקלות שהוועדה המקומית יוכלה לתת אבל היא מותנית בפתרונות כאלו ואחרים. לא ברור אם במקרה של מתחם 60 אכן יש עמידה בתקנים...
היה קבלן ספציפי ב-80, הדירה שלו הייתה הכי טובה שראיתי בכל הפרוייקטים ב-80. דירת 6 חדרים והייתה לה רק חנייה אחת בלבד לתת לי. בסופו של דבר החלטתי שלא מתאים לי בעיקר בגלל החנייה אבל לא רק.
מה שעניין אותי בתגובה זה למה את חושבת שב-60 לא עומדים בתקנים? מאיפה באה היציאה הזאת? האם מדובר בשתי מדינות שונות עם חוקים שונים ???
הי הוד, לא צריך להתעצבן, זה הורס את הבריאות..
לא קבעתי שבמתחם 60 אין עמידה בתקנים - עליך לקרוא בזהירות לפני שאתה מגיב..
תהיתי האם יש חריגה מתקנים. אין לי מושג אם זה נכון או לא, זו שאלה שאני מעלה ושאין לי עליה תשובה.
נכון להיום, יש בעיית חניה במתחם, יכול להיות בשל תכנון לקוי, יכול להיות בגלל עוד אלף ואחת סיבות.
שתהיה לך שנה טובה.