שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא ראיון עם ראש עיריית כפ"ס

תגובה: ראיון עם ראש עיריית כפ"ס 14 שנים 10 חודשים ago #15722

• טל
  • טל's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
כתבה בדיחה, ראש עיר בדיחה... פשוט בושה.
איזה כפר סבא ירוקה... מינימום אפורה מקסימום שחורה.
2 אנטנות סלולריות בפחות מקילומטר, מפעל מזהם ליד שטחים שעתידיים להיות פארק ירוק. חוסר באזור ירוק. תושבים עתידיים שזועקים לשינוי ונתקלים במחסומים מצד העירייה וגורמים נוספים ומתוזזים בין תשובת "זה לא באחריותנו" לתושבת תפנה לרשות המתאימה. במקום שראש העיר יקצה את זמנו לפאור העיר שיעשה מעשים!!!
בושה וחרפה תחושת העבודה בעיניים שמרגישים כל פעם שחוזרים על המילים "כפר סבא הירוקה".
יחסי ציבור שנעשים על חשבון הציבור.
לשכונה זו מגיעים אנשים משכילים, איכותיים שיתרמו רבות לשם העיר, ומה העיר הזו תתרום לנו???
ראש עיר יקר, גבה את מילותיך במעשים ותתחיל להקשיב לתושבי עירך העתידיים.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: ראיון עם ראש עיריית כפ"ס 14 שנים 10 חודשים ago #15723

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
טל, לא נראה לי שבן חמו קורא פה בפורום

תגובה: ראיון עם ראש עיריית כפ"ס 14 שנים 10 חודשים ago #15724

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
אני תושב העיר כבר 10 שנים במהלכם נולדו לי שני ילדים ואחד אפילו בגיל בי"ס.
הטענות הן במקום, אבל צריך לשים דברעם בפרופורציות.
כבוד ראש העיר הינו אדם פוליטי וככזה יש לבחון את הדברים והדרך בה הוא אומר.
בסה"כ העיר מתפקדת טוב, העירייה (הגופים המקצועיים והפקידותיים) היא מהטובה שראיתי, מקבלים מענה, הן בטלפון והן באגפים השונים.
יש דברים ירוקים בשכונה ויש שלא.
תקן ישראלי לבניה ירוקה 5281 (אם אני לא טועה) אושר רק לאחרונה. כנראה שעל פי חלק מעקרונותיו בונים בשכונה (חומרים ממוחזרים, תשתית הביופילטר, נורות LED שיותקנו בנובמבר)
תמיד נמצא על מה להתלונן, אבל בבואנו לשכונה חדשה ומתפתחת בואו ננסה להסתכל על הצדדים החיוביים.

וכמובן - במקביל לפעול ברוח חיובית לשיפור ותיקון העוולות. מזמין את כולכם במתחם 80 לקדם וועד שכונה זמני (ראו הודעות אחרות)

תגובה: ראיון עם ראש עיריית כפ"ס 14 שנים 10 חודשים ago #15727

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • ECO 5
שוב חוזרים לסיפור של המרכיב הירוק ב"שכונה הירוקה"? שיווק, זה שיווק, זה שיווק... אנשי השיווק של השכונה עשו עבודה מצויינת אם יש כ"כ הרבה טענות לגבי הירוק בשכונה...

כפי שנכתב לא אחת בפורום - השכונה הולכת להיות שכונה איכותית הן מבחינת הדיירים והן מבחינת הבינוי, אז נכון יש חבלי לידה ועוד יהיו עד שהכל יפותח, אבל תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה :)

לעניין הירוק, תשומת ליבכם למס' צירי התנועה בתוך השכונה עצמה - גם להוריד נפח תנועה מתחת למרפסת של כל אחד מאיתנו, נחשב ירוק.

לילה טוב לכולם,
נועה
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3