הודעה חדשהקטגוריותנושאים אחרוניםעזרהחיפוש שלום, אורח שם משתמש סיסמא זכור אותי שכח את הסיסמה? שכח את שם המשתמש שלך? יצירת חשבון פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה קליטה עידן + מתחם 80 המלצות ספקים Threaded Indented עמוד:12 הנושא קליטה עידן + מתחם 80 תגובה: קליטה עידן + מתחם 80 14 שנים 6 חודשים ago #16840 sveta לא מחובר Senior Boarder Posts: 72 מצטרפת לשאלה, האם מישהו התקין עידן פלוס? יש קליטה? הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה: קליטה עידן + מתחם 80 14 שנים 5 חודשים ago #17311 עידן לא מחובר Fresh Boarder Posts: 1 היי אבי, תוכל לפרט איזה מתאם יש לך? אני מחובר לאינטרנט של הוט, ורוצה להתחבר לאנטנה מרכזית לשידורי טלוויזיה. אני מניח שלא תהיה התנגשות תדרים מאחר והוט הפסיקו את השידורים האנלוגיים. הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד Threaded Indented עמוד:12 קטגוריות פורום כפר סבא - השכונות הירוקות - פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה- כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים - מיזוג אוויר - כפר סבא הירוקה - מערכת החינוך וילדים - כפר סבא הירוקה - דיווח מפגעים - פורום דרושים ויד שניה - היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה - צילומים - כפר סבא הירוקה - יעוץ משפטי - כפר סבא הירוקה - המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה פורום כפר סבא - השכונות הירוקות המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה קליטה עידן + מתחם 80 Powered by Kunena