יש לי המלצה לאיש גבס פשוט נהדר, בחור צעיר ומאוד מוכשר. עשה לי נישה/מזנון בסלון לפי תמונה שהראיתי לו (משהו יפה שמצאתי באינטרנט), הוא עשה את זה אחד על אחד. מה גם שאני פרפקציוניסטית, והוא היה מדוייק להפליא, תמיד יש לי מלא תלונות לעובדי השיפוצים שאני מעסיקה אבל העבודה עם הבחורצ'יק הזה הייתה מאוד נוחה, נקייה וזריזה.
המחיר שלקח לי על נישה 2.00X0.5 כוללת מדף תחתון גובה 80 ס"מ מעליו עוד מדף באמצע, מקום לטלוויזיה LCD (שאגב כשסיים את המזנון גם תלה לי אותה על הקיר)ומעלייה עוד מדף ובצדדים עמודים עם מדפי זכוכית קטנים + 2 שקעי חשמל נסתרות במדף (לממיר) +שקע חשמל לטלוויזיה, כבל לכבלים, הסתרת הכבל עם השלוש צבעים שמתחבר לממיר + שלטר להדליק את המנורה של הסלון. כל הקונסטרוקציה עם שפכטל + שיוף + הדבקת הפינות + צבע + הדבקת פנלים מסביב, עלה לי- רק 3,500 ש"ח על העבודה (חומרים אני הייתי צריכה להביא (תמיד יש אצלי בבית, אני פנטית בנוגע לשיפוץ הבית). שיחסית לטיפוס מנג'ס שכמוני שרואה כל עיקום של מ"מ. זה היה ממש מחיר זול ובוא בעת העבודה הייתה איכותית ללא תלונה אחת מצדי (להפתעתי והפתעת כל המשפחה). אני ממליצה בחום על הבחור (אגב, הבנתי שבנוסף לגבס הוא עושה עוד הרבה דברים, צריך להתקשר לשאול אותו), משהו מרענן לשם שינוי.
קוראים לו רמי והטלפון שלו - 054-903-7578