שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא כלים סניטריים

כלים סניטריים 15 שנים 2 חודשים ago #13028

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
לכל מי שצריך השלמות כלים סניטריים ו/או החליט לא לשדרג אצל הספק של הקבלן, אנו ממליצים בחום על חזי בנק בדיזין סנטר. רכשנו כיור וברז לאמבטיית ילדים - המבחר עצום יותר מכל מקום אחר שראינו, השירות מצויין והמחיר אטרקטיבי ביותר. בנוסף, ניתן לשמור את המוצרים אצלם במחסן עד למועד האכלוס בלי כל בעיה ו/או תוספת תשלום. יצאנו מהחנות תוך 20 דק' עם הזמנה ביד ובלי שתאמנו פגישה... :)
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: כלים סניטריים 15 שנים 2 חודשים ago #13031

• ETI
  • ETI's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
היי נועה,
רציתי לדעת לגבי השדרוג - האם היית צריכה לקבל אישור מדניה סיבוס?
אני רוצה לשדרג את כיור המטבח , וקיבלתי תשובה חד משמעית כי כל שדרוג יש לבצע בנגב קרמיקה. היות והכיורים המוצעים יקרים בצורה ניכרת (וגם השירות לא משהו...) אני תוהה מהיכן לקנות.
עד עתה לא קיבלתי תשובה ברורה מהאדריכלית בעניין זה.

תגובה: כלים סניטריים 15 שנים 2 חודשים ago #13032

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
הי אתי, לא היינו צריכים אישור שכן אנו מתקינים זאת אחרי כניסה - אנחנו עושים ארון אמבטיה אצל הנגר שלנו. כל מה שאת מתקינה לאחר כניסה את יכולה להזמין היכן שתרצי. דניה גם כך לא יתקינו לך את זה כחלק ממסירת הדירה, אז זה ממש לא מענין אותם היכן קנית. לגבי שידורגים שאת רוצה שיותקנו במהלך הבניה, אכן לא ניתן לעשות אצל ספקים אחרים מספקי הקבלן. זה גם מה שנאמר לנו בזמנו, אבל מבחינת כלים סניטריים לא נתקלנו בבעית מבחר למעט הסיפור הנוכחי.

תגובה: כלים סניטריים 15 שנים 2 חודשים ago #13033

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
ETI כתב:
היות והכיורים המוצעים יקרים בצורה ניכרת (וגם השירות לא משהו...) אני תוהה מהיכן לקנות.

אתי, בנו טיפל נציג בשם גיל, בסניף נגב ברעננה. בחור מקסים, ענייני ועשה מעל ומעבר בשביל שנהיה מרוצים. גם עכשיו, שלכאורה הוא לא אמור לטפל בנו, הוא ממשיך לעזור לנו בכל מיני בעיות ודברים קטנים שהינו צריכים. ממליצה שתפני אליו כדי לתקן את חווית השירות :)

תגובה: כלים סניטריים 15 שנים 2 חודשים ago #13200

• ETI
  • ETI's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
(קצת באיחור...) תודה רבה על האינפורמציה.
:)