שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
המלצות ספקים

הנושא דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים

דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים 15 שנים 3 חודשים ago #12967

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
שלום לכולם בעיקר לדיירי פרויקט אקו לדורותיו
גם לכם דניה-סיבוס קרעו את הכיס?
מעבר לשינויים בדירה שעלו לי עשרות אלפים וזה עוד לאחר דין ודברים ,עכשיו גם על כל שינוי ברז, קרמיקה וצופצי'ק של קומקום מבקשים אלפי שקלים בסך הכל.
מבין שהם צריכים להרוויח על חשבוני עוד כסף אבל אין גבול לחוצפה.
מישהו עשה משהו יותר ממכתב חריף שכתבתי להם?
ערן
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים 15 שנים 3 חודשים ago #12968

• רועי
  • רועי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • ECO 5
ערן בוקר טוב....הכל היה ידוע מראש טרם חתימת חוזה, משום דבר לא הופתענו. למעט הצלחות כאלו ואחרות שהיו לנו לאחר מו"מ גם לפני חתימת חוזה וגם לאחריו, לא באמת ישנה אם תתעצבן, חבל על הבריאות שלך.

נועה
עריכה אחרונה: 15 שנים 3 חודשים ago על ידי רועי.

תגובה: דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים 15 שנים 3 חודשים ago #12971

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
לא חשבתי שזה יהיה חינם, אפילו ברור שיעלה ובביוקר של המחירון אבל בגלל שלקחתי ברז שונה אני צריך לשלם כמעט 150 ש"ח ויש עוד דוגמאות, בגלל שאנחנו מחושקים הם מרשים לעצמם.

תגובה: דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים 15 שנים 3 חודשים ago #12972

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
ערן כתב:
בגלל שאנחנו מחושקים הם מרשים לעצמם.

נכון

חבל על העצבים , סוף השבוע מתקרב וזה מה שחשוב :laugh:
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים 15 שנים 2 חודשים ago #12975

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
ערן, מסכימה איתך שזה מעצבן, אבל כל פעם שהוסיפו לנו תשלום כזה או אחר, התווכחנו על כך - היו מקרים שיותר הצלחנו והיו כאלו שפחות...
אני לא אומרת שצריך להיות אדישים ולשבת בשקט, אלא תחשוב רגע מבחינת דניה סיבוס - המכתב שלך לא ממש יעניין אותם, כי לכאורה הכל היה ידוע מראש.
אני יכולה להגיד שכל פעם שנתקלתי בבעיה במהלך הפרויקט עד כה, ויש לא מעט כאלו (חכה למפגש עם מיזוג פלוס), הטיפול היה נקודתי מול אותו ספק ובעזרתה האדיבה של סיגל.
הבנתי שרעש וצלצולים גדולים לא יזיזו קירות, אלא טיפול אישי, נקודתי זה מה שבסופו של דבר הביא את כל התוצאות שרציתי עד כה וכמו שרציתי.

כל מה שנותר לי הוא לאחל לכם בהצלחה, הרבה סבלנות ותושיה :) והכי חשוב, להיות עם חיוך...אמנם דירה זו השקעה לא קטנה, אבל באמת חבל על העצבים והבריאות שלנו. מה שווה שנכנס לדירה והכל יהיה פיקס, אבל עם הלשון בחוץ ובלי אוויר?

אגב, זו אותה נועה שכתבה שחבל לך להתעצבן :)
עריכה אחרונה: 15 שנים 2 חודשים ago על ידי נועה.

תגובה: דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים 15 שנים 2 חודשים ago #12976

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
שהפעם עונה שלא בשם המשתמש של בן זוגה שיחיה :-)
שימרו על רוכבי האופניים

תגובה: דניה סיבוס - שינויים בדירה -שחיטה כספית של הדיירים 15 שנים 2 חודשים ago #12977

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
יריב כתב:
שהפעם עונה שלא בשם המשתמש של בן זוגה שיחיה :-)

התעצלתי אתמול להחליף user במחשב בבית :laugh: