שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא אקו שלב 1

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9716

אנחנו כבר 4 דיירים מבניין 3. איך מתקדמים לגבי קבלת שטח ציבורי???
ושוב שואלת: שטח ציבורי הוא לגבי כל בניין בנפרד או לא??? מה לגבי חניות??? מה לגבי כניסה לחניהה שבכלל נמצאת סמוך לבנינים 1 ו 2????
מי חותם על שטח ציבורי זה???
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9717

• Tal
  • Tal's Avatar
חניה זה לא שטח ציבורי, לכל אחד חניה רשומה...מה שמיסביב לחניה, חדר אשפה וכו זה שטח ציבורי, ניראה לי שכל בניין בודק שטח ציבוי לבניין שלו...
מה איתך? הסתדרת עם מחסן והובלות? תעדכני אותנו אם יש חדש....

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9718

אנחנו מעבירים את תכולת הדירה ביום חמישי הבא למחסן ועוברים לבת ים עד קבלת הדירה שהבטיחו זה יהיה לפני סוף החודש.... ממש ממש מקווה!!
אני במקצועי גננת וזו התקופה הכי קשה גם בעבודה, לארגן את הגן לקבל ילדים ועוד.....
בקשת לחנייה יש המון שטח ציבורי מסביב וגם הכניסה לחניה, יש שטחי גינון משותפים ועוד....

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9719

• karindror
  • karindror's Avatar
שלום לכולם

אנחנו קארין ודרור ונועם בן ה-3 מבניין 1 דירה 11
מצטרפים לפורום ולרשימת אנשי הקשר

נשמח לקבל פרטים בנושא בדק בית

דרור
עריכה אחרונה: 15 שנים 8 חודשים ago על ידי karindror.

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9720

• Tal
  • Tal's Avatar
אויייייייייייייייייייי... אני לא מאמינה, בת ים! רחוק, וכן, גננת, מבינה אותך, זו באמת תקופה הכי הכי הכי קשה,,, והעבודה לא קלה גם כך... באיזה גן את עובדת? זה גן עיריה או פרטי?
אני באמת מקווה שיתנו לכם את הדירה מהר!!!
לגבי השטחים הציבוריים, כן, נכון, יש שטחים מסביב לחניה וכו, אבל ניראה לי שהם משייכים כל שטח לבניין מסויים, אם כל הבניינים יעשו בדק רכוש משותף ובאותה חברה, זה יהיה מעולה!!
אני גם כבר די טרודה במועד קבלת הדירה כי בשבוע הבא (ב - 9 לחודש) אחנו מתחילים עם הסעות, הילדה שלי בת שנתיים וחצי בערך, ואתמול שעשינו יום הכרות, בדרך חזרה היא רצתה לשחק עם הכדור בתוך האוטו... וזה היה מאוד לא קל (לה לקבל סרוב ולי, לסוע בביטחה)... ובנוסף לכך אני בהריון...

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9721

• Ronit & Eitan
  • Ronit & Eitan's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • ECO building 6
קצת לשבח את אקו ודניה...
ביקרתי השבוע באתר וראיתי את הלובי שלב שלב א אחרי גימור וציפוי הקירות בעץ , לדעתי יצא מדהים , הלובי של הבניינים נראה ממש ממש יפה , אני מקווה שיהיה כך גם בשלב ב'.
לובי יפה זה חשוב , מקום שעוברים בו כמה פעמים ביום , חשוב שיהיה נעים לעין...

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9723

Ronit & Eitan כתב:
קצת לשבח את אקו ודניה...
ביקרתי השבוע באתר וראיתי את הלובי שלב שלב א אחרי גימור וציפוי הקירות בעץ , לדעתי יצא מדהים , הלובי של הבניינים נראה ממש ממש יפה , אני מקווה שיהיה כך גם בשלב ב'.
לובי יפה זה חשוב , מקום שעוברים בו כמה פעמים ביום , חשוב שיהיה נעים לעין...

מצטרפת לדעתך, גם אנחנו התפעלנו מעיצוב הלובי :) .

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9724

קרין ,דרור ונועם ברוכים הבאים לפורום.

איתן , אכן הלובי מאד יפה ומרשים!!

טל, אני יודעת שלא פשוט עם הנסיעות ועוד עם ילדה קטנה... קחי לך קלטת שמע או CD שהיא מאד אוהבת ותשיר לך כל הדרך... עד שתרדם.. העיקר להגיע הביתה בביטחה!

אני עובדת בגן משרד החינוך עם גילאי חובה...
בהצלחה לכולנו

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9725

אורה -לי כתב:
אנחנו מעבירים את תכולת הדירה ביום חמישי הבא למחסן ועוברים לבת ים עד קבלת הדירה שהבטיחו זה יהיה לפני סוף החודש.... ממש ממש מקווה!!

את יודעת, אורה-לי, גם לנו הבטיחו שיתחשבו במצבנו (באים מעיר אחרת, שלושה ילדים מתחילים מסגרות חדשות בכפ"ס, אחד מהם כיתה א') ונקבל דירה לפני סוף החודש...
אני לא רוצה לחשוב לכמה עוד הבטיחו הבטחה שכזאת.:unsure:
מצד אחד, מצבך יותר טוב משלנו, כי כבר עשית פרוטוקול ראשוני. מצד שני, סיגל הודתה בפנינו השבוע שיש "בעיות" כלשהן עם טופס 4 (משמע מתעכב)...

מקווה מאוד בשביל כולנו שההבטחות ימומשו. :(

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9726

• Tal
  • Tal's Avatar
הי דרור

שמתי באתר הודעה עם כל הפרטים לגבי בדק בית לפני כיומים, אם אתה מעונין בבדק בית לבית שלך, אז סגרנו עם חברת תפארת מחיר מיוחד של 950 ש"ח בדיקה ראשונה ושניה 350, כדי להצטרף אתה פשוט צריך ליצור קשר עם חברה (שם תוכל לקבל פרטים נוספים שמעניינים אותך וגם להזמין מהנדס למועד שנוח לך) לבדק בית רכוש משותף העלות הינה 95+מע"מ לכל דייר.

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9729

את יודעת, אורה-לי, גם לנו הבטיחו שיתחשבו במצבנו (באים מעיר אחרת, שלושה ילדים מתחילים מסגרות חדשות בכפ"ס, אחד מהם כיתה א') ונקבל דירה לפני סוף החודש...
אני לא רוצה לחשוב לכמה עוד הבטיחו הבטחה שכזאת.:unsure:
מצד אחד, מצבך יותר טוב משלנו, כי כבר עשית פרוטוקול ראשוני. מצד שני, סיגל הודתה בפנינו השבוע שיש "בעיות" כלשהן עם טופס 4 (משמע מתעכב)...

מקווה מאוד בשביל כולנו שההבטחות ימומשו. :([/quote]

אני כבר מעל שבועיים התראתי שיש אי אלו בעיות אך במשרד הכחישו....האם סיגל אמרה לך מה הבעיה???
מי איזה בניין אתם??
באילו גילאים הילדים (חוץ מהילד שעולה לכיתה א'? גם לי יש שלושה אך יותר גדולים...
נקווה לטוב !!!

תגובה: אקו שלב 1 15 שנים 8 חודשים ago #9730

טל,
קודם כל איזה יופי לשמוע שאתם מצפים... :) בהצלחה.
חבל שלא יצא לנו להיפגש עד עכשיו. אני בטוחה שעוד יצא לנו.

בקשר לגן - לא חשבתי על זה. אני שמחה לשמוע שהיא נהנתה בגן.
הקיטנה היא ברצף ?? עד ספטמבר?
אולי אנחנו נבדוק אופציה לפעם או פעמיים בשבוע. יהיה מספיק קשה לעשות את הנסיעות האלו בספטמבר.. אז להתחיל כבר עכשיו...
בגלל החגים אני חושבת שיש סיכוי שנכנס רק באוקטובר :(.. בכל מקרה - שאלה יהיו הצרות שלנו.

שיעבור בקלות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3