שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80

פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7475

• שלומי
  • שלומי's Avatar
שלום לכולם
הבוקר קיימנו, נציגות המתחם, פגישה עם אדריכל עיריית כפר סבא בנושא תשתיות העיריה במתחם 80.
להלן עיקרי הדברים:
- גני ילדים במתחם: אושרו 2 גנים עירוניים במתחם שניהם ממוקמים בחיבור בין קירת הירוקה ל VIEW (בחלק הדרומי). הגנים אושרו ונמצאים לפני קבלת היתר בניה.
- בתי ספר: יוקמו במתחם 80 ובמתחם 60 שני בתי ספר יסודיים מלאים (לא בית ספר צומח). בית הספר הראשון יוקם במתחם 60 ומיקומו מול תחנת הדלק (מעבר לכביש). תוכניות בית הספר כבר בעבודה וב 11/5 תתקיים פגישה במשרד החינוך ע"מ לקבל אישור עקרוני. בית הספר יוקמו שתי כיתות לכל שכבת גיל. כמו כן יבנה אולם ספורט גדול שישמש בשעות הבוקר את ילדי בית הספר ואחה"צ את החוגים. לדבריו של האדריכל הקמת ובנית בית הספר תארך כשנה והצפי הוא כנראה ספט' 2012.
בהמשך יאושר גם בית ספר זהה במתחם 80 וימוקם בסמוך למנרב (צפון מערבית לפרוייקט. בית הספר הזה (הערכה) ייפתח כשנה מאוחר יותר.
צויין שהעירייה עמלה ומשקיעה ממון רב בתכנון בתי הספר מעבר לכספים שמשקיע משרד החינך.
- מרכזים מסחריים: ימוקמו שני מרכזים מסחריים. הראשון צפונית לבוני התיכון. חברת בוני התיכון תקים את המרכז המסחרי ויהיו בו 3 קומות מסחר. המרכז נמצא כרגע בשלב היתרים של העיריה והקמתו היא פרטית כך שאין צפי ללוחות זמנים.
המרכז השני ימוקם בכניסה למתחם ליד המנהרה וליד פרוייקט מנרב. נכון להיום לא יודעים מי יקים את המרכז הזה.מאחר ואף חברה מסחרית לא פנתה בעניין לעירייה.
- קופות חולים: ישנה תוכנית להקמת מרכז של קופות חולים ובית מרקחת מערבית למתחם. נכון להיות אין צפי לו"ז.
- קו המתח הראשי של המתחם (במקביל לכביש 4) יטמן עד לסוף השנה בקרקע.
- תשתיות תת קרקעיות: כל מערכות התשתית מתח וטלפוניה יהיו אף הם טמונים מתחת לאדמה.
- כבישים וגשרונים: הכניסה למתחם מהמעבר התת קרקעי(שלדבריו כבר בשלבים סופיים של הקמה) תהיה של כביש ברוחב 25 מטר (2 נתיבים לכל צד + נתיב לחניה ).שאר הכבישים יהיו ברוחב 17 מטר (שני נתיבים לכל כיוון שאחד מכל צד הוא חניה). מרבית המתחם יהיה עם כבישים שקועים מתחת לגובה הבניה. יוקמו 17 גשרונים פנימיים מעל לרשת הכבישים של המתחם.
- שבילי אופניים: ישולבו שבילים לרכיבה במתחם.
- מתנ"סים: עדיין אין תוכנית להקמת מתנ"סים. בימים אלה שוקדים בעירייה על תוכנית אב אסטרטגית של כל המתנ"סים והשימוש בשטחי ציבור בעיר.
- פארק: הפארק צפונית למתחם נמצא בשלב של בחירת אדריכל נוף. הובטח שתושבי המתחם ישולבו בתכנון הפארק.
- גינות בשטחים הציבוריים: בין המתחמים ישולבו הרבה אזורים ירוקים (הכוונה גינות וכו') ובהם ישולבו גינות לילדים ומערכות כושר.

תודה ובהצלחה לכולנו

שלומי
קבצים מצורפים:
עריכה אחרונה: 15 שנים 11 חודשים ago על ידי שלומי.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7476

• שלומי
  • שלומי's Avatar
אגב המייל היעודי שפתחנו למתחם:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

שלומי

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7477

• arik
  • arik's Avatar
האם הגנים לא אמורים להבנות ליד פרק שאול (מדרום לו)?

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7478

מה לגבי התשתיות ב 60?

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7479

• שלומי
  • שלומי's Avatar
הי לא יודע איפה זה פארק שאול. זה מיקום הגני שיבנו בשלב הראשון.כמובן שיהיו עוד גנים וראינו על המפה את מיקומם אבל לא בשלב הזה.

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7481

• מאיה הירוקה
  • מאיה הירוקה's Avatar
שלומי ,

תודה רבה על העידכון החשוב.
האם נאמר מתי יתחילו לבנות את הגנים הציבורים?
האם אתה יודע מה יהיה עוד 3 שנים , כשיהיה בית ספר בשכונה , לגבי ילדים שכבר התחילו ללמוד בסורקיס? האם הם יוכלו להישאר ללמוד בסורקיס או יצטרכו לעבור לבית ספר בשכונה?

חוץ מזה , אני רואה שקנית בקירת , האם אפשר לקבל את המייל שלך כדי לשאול אותך שאלות שקשורות לקירת?

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7482

• שלומי
  • שלומי's Avatar
מאיה
לדבריו הבניה של הגנים תחל בעוד מספר חודשים.
לגבי בתי הספר ברגע שבית הספר ב 60 יפתח יעבירו את הילדים לשם.
המייל שלי

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
שלומי

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7483

היי שלומי, ושוב תודה.

אם אני מבין נכון, ילדי מתחם 80 יתחילו בספטמבר 2011 בסורקיס. ואז מה קורה בספטמבר 2012? הם עוברים לבית הספר החדש ב-60? כנראה שלא, אלא יישארו בסורקיס עוד שנה ואז יעברו לבית הספר החדש שיקום ב-80?
לא מדהים...
צריך ללחוץ להקים את בתי הספר מוקדם יותר ואולי ילדי 80 ילכו לבית הספר החדש ב-60 ולא יעברו בכלל לבית ספר חדש ב-80 אם וכאשר יקום. אין לי ספק שסורקיס לא יעמוד בעומס...
ובכל מקרה צריך ללחוץ על כיתות הומוגניות של השכונות החדשות בסורקיס כדי שברגע שיעברו בית ספר כל הכיתה תעבור יחד וגם כדי שבזמן שלומדים בסורקיס רוב החברים יהיו מהשכונה החדשה לשם נוחות, כדי שלא נצטרך להסיע את הילדים לחברים בשכונות הרחוקות יותר (רק מטעמי נוחות).

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7486

• שלומי
  • שלומי's Avatar
אם כך לדעתי צריכים שוב להיפגש עם מנהל מחלקת החינוך של כפר סבא. ישבתי איתו לפני חודש וחצי. נתאם - תצטרף?

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7487

הפעם אני מקווה שאוכל. מצטער שלא הגעתי היום.

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 2 ימים ago #7488

• שלומי
  • שלומי's Avatar
ראיתי ששבוע הבא יש פגישה של ועד 60. אני חושב שאולי שווה שנהיה שם גם אנחנו. אני לא בטוח שאוכל. צריך לבדוק עם החברים מי יוכל.

תגובה:פגישה עם אדריכל העיריה בנושא תשתיות מתחם 80 16 שנים 1 יום ago #7492

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
האם ניתן לקבל תמונה/צילום של התכנון על מיקום גני ילדים ובתי ספר בשכונה?