שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא אקו א' - לעוד מישהו קצת מפריע שהמזגנים מ-2008?

אקו א' - לעוד מישהו קצת מפריע שהמזגנים מ-2008? 16 שנים 4 ימים ago #7424

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
שלום לכולם,
מי שהיה בטח ראה, ומי שלא, אז שידע שבאקו שלב א' התקינו את המזגנים. כמובן שמדובר רק במזגני גרץ שבאים עם ספק המזגנים שהקבלן עובד איתו (מיזוג פלוס).
שמתי לב ששנת ייצור המזגנים היא 2008 - זה כתוב על האריזות של המזגן שעוד היו בדירה - וזה נכון לא רק לדירה שלי, כך שאני די בטוח שכולם כך.

נראה לי קצת מוזר שאני מקבל דירה לקראת סוף 2010 עם מזגן שיוצר בשנת 2008. נכון שהמזגן חדש, אבל אפילו...למה לי לקבל מוצר ששכב באיזה מחסן שנתיים פלוס?

אני מניח שהסיבה לכך היא שהקבלן חתם על עסקת המזגנים שלו עם מיזוג פלוס מתי שהפרויקט יצא לדרך איפהשהו בשנת 2008. ובכל זאת זה מרגיש לי לא בסדר. (דרך אגב, אני אישית חתמתי על חוזה הרכישה בסוף 2009, ואני יודע שאני לא היחיד).

זה כמו שאני אכנס לחנות לקנות מקרר או טלויזיה חדשים וימכרו לי משהו ששכב בחנות שנתיים.

מה אתם אומרים?
עריכה אחרונה: 16 שנים 3 ימים ago על ידי איל.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:אקו א' - לעוד מישהו קצת מפריע שהמזגנים מ-2008? 16 שנים 2 ימים ago #7453

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
הקפצה - לאף אחד לא מפריע שהמזגנים של גרץ יוצאו לפני שנתיים?

תגובה:אקו א' - לעוד מישהו קצת מפריע שהמזגנים מ-2008? 16 שנים 2 ימים ago #7460

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
לשמחתי אנחנו קיבלנו אלקטרה (יצור 2010 ) , לי זה היה מאוד מפריע , הדבר היחיד שאתה יכול לבדוק הוא האם מדובר במזגן שעומד בדרישות תקן הגז (ללא פראון ) - לדעתי הקבלן לא היה לוקח סיכון כזה (מזגנים עם גז הפראון הישן אסורים לשיווק - התקנה היא מ 2005 אבל הישום הסופי שלה שנעשה בהדרגה הוא מ 2008 )