הי טל,
לא ברור לי למי התקשרת לגינדי או לזייתוני, מדובר על שתי חברות שונות. בהתחלה כתבת זייתוני ואח"כ כל הזמן כתבת גינדי.
גינדי לא יודעים הרבה, זייתוני הם יותר בניהול השוטף מול דניה סיבוס.
בא נעצור רגע אחד ונחשוב ביחד.
בגלל שיחת טלפון אחת עם איזה עובדת שידברה לא יפה את הולכת לפסול את כל הפרויקט הזה? לצאת לתקשורת זה קצת מוגזם, לא? וגם לא ישרת את האינטרס לא שלך ולא של רוכשי הדירות. מה גם שאם לא הקלטת את השיחה, אין לך שום קייס גם אם קיללו אותך נחרצות במהלך שיחה זו.
אני דווקא התרשמתי לחיוב מהטיפול של הפקידות בזייתוני (משכנתאות ועניינים שונים) וברוב האינטראקציות שלי איתם זיכיתי ליחס מכובד וראוי.
דניה סיבוס נותנים שירות מצוין, עובדים מסודר ומתייחסים יפה מאד כך התרשמתי בכל ההתנהלות שלי מולם והם אלה שיתקנו את הליקויים בשנת הבדק ובהמשך.
בסוף רוב העניין בדירה זה המוצר עצמו ולא השירות מסביב, אם תקבלי דירה בסטנדרט גבוה וליקויים לא מהותיים, תקבלי מענה של דניה סיבוס לתיקום מה שצריך, אז מה זה חשוב אם איזה פקידה עצבנית דיברה אליך לא מי יודע מה יפה (עם כל הכבוד ויש כבוד). זו לא סיבה להשמיץ פרויקט שלם או חברה שלמה ובטח גם לא יתרום לשמירה על ערך הדירות שלנו אם ייגרם נזק תדמיתי מיותר לפרויקט.
לפי ההסכם הם לא חייבים להודיע.
אגב, זה שהמסירה תיקח חודשיים שלושה הגיוני מאד וגם כתבתי את זה בעבר בפורום כאן. תהליך מסירה נמשך מספר שעות, לכן הם יכולים לעשות מסירה אחת עד שתיים ביום, כך של- 80 דירות זה מתפרס על פני חודשיים שלושה באמת. בטח יעשו לפי בניינים.
בהצלחה לכולנו,