שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3

הנושא מועד מסירת דירות שלב א' של אקו

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6884

• טל 1
  • טל 1's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
הי אריק,
אני דיברתי עם זיתוני, אבל ממש לא היה נעים לי לשמוע את ההתיחסות שלהם!! היחס מאוד לא נעים, הם למעשה לא יודעים כלום לצערי!!! או שיודעים אך לא משתפים אותנו, מבחינתם, לפי מה שהבחורה שם אמרה לי, מועד מסירת הדירה שהוא ביוני, הוא לא מועד, אלא טווח, הם ימסרו את הדירה מיוני ועד סוף ספטמבר, ויומים לפני הם יודיעו לך! שאלתי אותה, אם כשהם יצפו איחור ממועד מסירת הדירה הם יודיעו לנו, והתשובה שלה הייתה, " אין לי מה להודיע, גם ככה כולם פונים אלי, אז אני כבר עונה, למה להודיע", אתה צריך לנחש מתי תכנס לדירה, זה יהיה בין יוני לספטמבר, לא משנה שיש לך דירה שאתה צריך לפנות, שיש לך ילדים שצרכים להכנס למסגרות, כלום.. זו היתה התשובה המחפירה של גינדי!! אם היא היתה אומרת לי שיודיעו או אפילו שהם יאחרו במתן הדירה אחרי הגרייס, אבל היו מודיעים לנו מספיק זמן שיאפשר להתארגן, כלומר לפחות חודשיים, היתי מקבלת את התשובה יותר בסלחנות ואפילו בהבנה, אבל כזה זלזול, אני לא מבינה איך גינדי מתרברב במגורי יוקרה, לא הייתי מצפה ליחס כזה גם אם הייתי קונה מחסן בעפולה! תשובות כאלו צרכות להגיע לתקשורת!!! זה דבר אחד, דבר נוסף ששאלתי צבע חיצוני של זכוכית במרפסת היא גם לא ידעה לענות, בקיצור, אני חושבת שמי שהידע שלו והתשובות שלו הם כאלו מזלזל מאוד מאוד בעצמו!!! כי בסופו של דבר הכל יוצא החוצה, ומי שישאל אותי בעתיד על פרוייקטים של גינדי וזתוני יבין מהתשובות האלו מה כדאי לו!לי אישית, אין בעיה להסתדר עם איחור, אבל עדין אני גרה בדירה שצריכה להתפנות במועד מוגדר.
עריכה אחרונה: 16 שנים 1 חודש ago על ידי טל 1.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6887

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
הי טל,
לא ברור לי למי התקשרת לגינדי או לזייתוני, מדובר על שתי חברות שונות. בהתחלה כתבת זייתוני ואח"כ כל הזמן כתבת גינדי.
גינדי לא יודעים הרבה, זייתוני הם יותר בניהול השוטף מול דניה סיבוס.
בא נעצור רגע אחד ונחשוב ביחד.
בגלל שיחת טלפון אחת עם איזה עובדת שידברה לא יפה את הולכת לפסול את כל הפרויקט הזה? לצאת לתקשורת זה קצת מוגזם, לא? וגם לא ישרת את האינטרס לא שלך ולא של רוכשי הדירות. מה גם שאם לא הקלטת את השיחה, אין לך שום קייס גם אם קיללו אותך נחרצות במהלך שיחה זו.
אני דווקא התרשמתי לחיוב מהטיפול של הפקידות בזייתוני (משכנתאות ועניינים שונים) וברוב האינטראקציות שלי איתם זיכיתי ליחס מכובד וראוי.
דניה סיבוס נותנים שירות מצוין, עובדים מסודר ומתייחסים יפה מאד כך התרשמתי בכל ההתנהלות שלי מולם והם אלה שיתקנו את הליקויים בשנת הבדק ובהמשך.
בסוף רוב העניין בדירה זה המוצר עצמו ולא השירות מסביב, אם תקבלי דירה בסטנדרט גבוה וליקויים לא מהותיים, תקבלי מענה של דניה סיבוס לתיקום מה שצריך, אז מה זה חשוב אם איזה פקידה עצבנית דיברה אליך לא מי יודע מה יפה (עם כל הכבוד ויש כבוד). זו לא סיבה להשמיץ פרויקט שלם או חברה שלמה ובטח גם לא יתרום לשמירה על ערך הדירות שלנו אם ייגרם נזק תדמיתי מיותר לפרויקט.
לפי ההסכם הם לא חייבים להודיע.
אגב, זה שהמסירה תיקח חודשיים שלושה הגיוני מאד וגם כתבתי את זה בעבר בפורום כאן. תהליך מסירה נמשך מספר שעות, לכן הם יכולים לעשות מסירה אחת עד שתיים ביום, כך של- 80 דירות זה מתפרס על פני חודשיים שלושה באמת. בטח יעשו לפי בניינים.
בהצלחה לכולנו,
:)

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6888

גם אני לא מבינה על מה בדיוק את מתרעמת, טל...:huh:

אני מבינה שרצית לשמוע דברים אחרים, יותר ברורים - כולנו רוצים.
אולי הפקידה הזו לא היתה הנחמדה שבפקידות (בינינו, אפשר להבין אותה אם כולנו מתקשרים ושואלים), אבל התשובות שהיא נתנה הן התשובות: הדירות יימסרו בין יוני לספטמבר. זה מה יש.

נראה לי שהלכת רחוק מדי:
פניה לתקשורת או ליכלוך שמם של גינדי/זיתוני - יפגעו קודם כל בנו, בעלי דירות בפרוייקט.

נשימה עמוקה... עוד כמה חודשים וזה בידינו:) .

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6889

• טל 1
  • טל 1's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אריק, מן הסתם, אני לא אומרת את הדברים בהתבסס על ארוע אחד, אנו חווים יחס לקוי מתחילת הפרוייקט ולכן כבר די נמאס לי, ואגב, שום תגובה כזו לא תוריד את ערך הדירות של אקו, היות והשכונה עצמה נמדדת ולא מי בנה אותה, שתרצה למכור את הדירה בעוד כמה שנים, לא ישאלו אותך מי היזם מקסימים מי הקבלן, ולגבי הודעה לתקשורות, תאמין לי שאני יודעת מה הכללים, אני מקורבת מאוד מאוד לצלחת הזו שנקראת תקשורות. ואגב, דיברתי עם זיתוני. ולמעשה מי שהוציא הודעה מיותר מאוד ושעובדתית לא נכונה, זה הם!
לגבי האיכלוס חברה שמעריכה את עצמה כן צריכה להוציא מכתב על מעוד האיכלוס הצפוי, אני לא מכירה חברה שהמתינה לדיירים שיבדקו מתי הם אמורים להכנס לדירה, זה נושא אחד, ואני מכירה הרבה אנשים שאמרו לי שהודיעו להם מראש באם יש איחור במועד שרשום בחוזה (לא כולל הגרייס) וכמובן צפי. ועובדה היא שהרבה כאן מאוד, אבל מאוד מאוד לא מרוצים מקצב הבניה וכך גם מהחוסר וודאות!!

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6890

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
הי טל,
אני לא יודע מה הרקע שלך או הניסיון שלך עם קבלנים.
אני כבר רכשתי פעם מקבלן בשכונה חדשה. בהתבסס על זה אני יכול להגיד לך את דעתי:
1) יש חשיבות לפרויקט בתוך השכונה וכן נוצרת תדמית לפרויקט כזה או אחר או לקבלן כזה או אחר.
2) לא יכולים להודיע לך על מועד האכלוס אלא ממש שבועות ספורים לפני המסירה המתוכננת.
3) בוודאי שבמידה ויהיה צפוי איחור החורג מתקופת הגרייס יודיעו לך. אגב, אם תסנני את כל הרגשות, מה שהיא בעצם אמרה לך זה שיעמדו פחות או יותר בזמנים (בין יוני לספטמבר זה ממש לא חורג מתקופת הגרייס להבנתי וזה פחות או יותר בזמן - אצלנו בחוזה כתוב סוף אוגוסט).
4) מה שאנשים כותבים בפורום זה ספקולציות ותחושות בטן ולא חוות דעת מקצועית - אני לא מהנדס בשביל להגיד לך אם קצב הבניה איטי או מהיר. כולנו מאד רוצים לגור כבר בדירה החדשה ולדעת שאנחנו מסודרים עם הילדים מבחינת מסגרות לשנה"ל הבאה. כולנו רוצים וודאות, מה לעשות שבחיים לא הכל וודאי ולא הכל בשליטה.

לגבי מידע על אלמנטים בבניה עצמה (כמו שכתבת לשאול מה צבע המעקה של המרפסת וכו'), זייתוני אינה הכתובת האידאלית לזה, זה זוטות מבחינתם ולא יוכלו לענות לך מיידית בטלפון, אלא כדי לענות לך על זה הם בוודאי יצטרכו לפנת לדניה סיבוס. לכן אני ממליץ לך לפנות לדניה ישירות, או לכתוב אי-מייל נחמד ללאנה, אדריכלית השינויים (עוד לא היה פעם אחת שהיא לא חזרה אלי עם תשובות באי-מייל) או באחד מביקורי שישי לפנות למנהל העבודה באתר איליה, ולשאול אתם דברים כאלה.
בא נכנס לפרופורציות, בסוף אני בטוח שיהיה לכולנו נעים ונחמד בשכונה כמקום בטוח וכיף לגידול ילדנו.
אגב, באיזה בנין קניתם?

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6896

• איה
  • איה's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
חברים דניה סיבוס עובדים בעיני יפנה ובצורה מקצועית ואין לי טענה כלפיהם בצורה ישירה!
למרות שבזמנו חשבתי שיש סיכוי שנקבל הדירות במאי אני חושבת שריאלית אנו רק מבקשים מהם שידאגו שנקבל את הדירות עד אוגוסט ולא יאוחר מכך בשבילנו ובשביל הילדים וללא קשר למה רשום בחוזה.

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6901

• איל
  • איל's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • אקו א'
טל שלום,
ראשית צר לי שאת מרגישה שאת מקבלת שירות לא טוב. אני נותן שירות במסגרת עבודתי ותמיד אוהב ומעריך שירות טוב שניתן לי. אני חושב שעד כה גם זייתוני וגם דניה סיבוס עושים עבודה לא רעה לדעתי. אני דיברתי עם ויקטוריה או סיגל כמה פעמים בקשר להפקדות של התשלומים ותמיד הן היו מאד נחמדות. כמו כן לאנה מדניה מאד ריספונסיבית. זה שדניה סיבוס היא מסחטת כספים בכל מה שקשור לשינויים - זה כבר סיפור אחר...וקיים אגב, אצל כל הקבלנים.
גם מנהלי העבודה (גיל, אולג ואיליה) די משתפים פעולה.

בכל מקרה אני די מצטרף למה שאמר אריק.

למה בכלל את חושבת שאת תקבלי את הדירה לפני מועד המסירה על פי חוזה המכר? בגלל שאנשי מכירות אמרו לך? בגלל שמועות בפורום? בגלל שמנהל עבודה כזה או אחר אמר לך פעם משהו? בגלל שהקבלן אמר לך שהוא מאד ישתדל?

צריך להבין: הקבלן לא מחויב להקדים את המסירה לפני תום תקופת הגריים. הוא גם לא מחויב להודיע עכשיו, חודשים לפני המסירה המתוכננת, כי אולי הוא יקדים. אני לא מצפה ממנו שיעשה זאת והוא גם לא יכול להרשות לעצמו לעשות דבר כזה כי לדעתי הוא בעצמו לא יודע היום מתי זה יהיה.

אחת הבעיות היא שהבנייה מתקדמת בקצב לא ליניארי. זאת אומרת שיכולים בחודש הקרוב לגמור 90% ממה שנשאר ולהתקע עם ה- 10% הנותרים עוד חצי שנה. לעומת זאת יכולים לא לעשות כלום כמעט חצי שנה עכשיו ופתאום בחודש אחד לגמור הכל. אני כמובן קצת מקצין אבל את מבינה את התמונה.

שנינו יודעים שיש עוד הרבה זמן. יש עוד הרבה מה לעשות בפיתוח אזורי, בבנית הרכוש המשותף, בדירות עצמן, שלא לדבר על אישורים וטפסים מרשויות וכו.

אני לא יודע מה כתוב אצלך בחוזה. אני קניתי דירה בבניין 4 וע"פ החוזה אני אמור לקבל אותה ב- 31 באוגוסט + 3 ח' גרייס. זאת אומרת שמבחינתי כל תאריך לפני 31 בנובמבר - אני מבסוט. כמובן שאני מאד מקווה שזה יהיה לפני שנה"ל הבאה - גם לי יש 2 ילדים שהולכים לגן חובה.

באיזה בניין קנית?

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6903

• טל 1
  • טל 1's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
אני לא מבינה, אתם לא יודעים לקרוא? לא כתבתי שחשוב לי או לא בסדר אם נקבל את הדירה לפני הזמן, גם אם נקבל את הדירה אחרי הגיירס, אני אסתדר ואני לוקחת עוד חודשיים ממועד האכלוס לכניסה בפועל, מי שקנה דירה בעבר כבר יודע, לא מוצא חן בעיני כששאלתי אותה אם הם יודיעו על איחור / מועד אכלוס וכמה זמן לפני הם יעשו זאת, היא ענתה "גם ככה מתקשרים אלי, אז אין מה להודיע אני פשוט עונה לכל מי שמתקשר אלי", גם עם רשמית הספקים היה לנו אותו סיפור , רק במקרה התקשרנו והם אמרו לנו שאנחנו צרכים להגיש הכל תוך שבועיים, לא לעניין לדעתי הסיפור הזה שלהם!!! ואם אי לכם בעיה עם ההתנהלות הזו, אז אין לי מה לומר, אבל אני מכירה התנהלות אחרת, מהעבר ומהווה (מכרים שרכשו דירות), זו התנהלות לא עניינית בכלל!

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 1 חודש ago #6905

• נועה
  • נועה's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • ECO בנין 5 (שלב ב')
טל, אני לא יודעת איזו חווית שירות את עברת עד כה, אבל מהניסיון שצברנו עד עתה מול ויקטוריה/סיגל בזייתוני ומול לאנה בדניה סיבוס אפשר להגיד שהן יותר מבסדר. תמיד עונות על השאלות בצורה עניינית, אם יש דברים פתוחים הן חוזרות. להתנהגות דומה זכינו גם בהתקשרות עם נגב קרמיקה. אין מה לעשות - חלק מהמהלך של לקנות דירה הוא לא לשבת בצד ולחכות שדברים יקרו לבד - צריך להתקשר, לבדוק ולדגום אחת לשבוע אם לא יותר את כל העוסקים במלאכה...לא נעים לי להגיד לך אבל שאני מתקשרת לברר משהו כבר מזהים את הקול שלי :laugh: אבל באמת שעד עכשיו זכינו לשירות יותר מהולם מהאנשים שציינת..

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 3 שבועות ago #7083

• ram
  • ram's Avatar
  • לא מחובר
  • Fresh Boarder
  • אקו - בניין 4
  • Thank you received: 1
אריק - אשמח אם נוכל לדבר ישירות.

תוכל בבקשה לשלוח לי מייל ל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ?

תודה

רם - בניין 4 דירה 3

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 3 שבועות ago #7086

שלום לכולם,

קודם כל נעים להכיר, אני נועה, דירה 8 בניין 4.
רציתי רק להבין משהו אחד:
לפי החוזה שאני חתמתי עליו מועד קבלת הדירה שלי הוא יוני+3 חודשים גרייס.
קראתי פה תגובה של מישהו (סליחה שאני לא זוכרת מי) שאומר שגם הוא בבניין שלי ושבחוזה שלו כתוב באוגוסט, איך זה ייתכן? האם מועד קבלת הדירה יהיה לפי "פז"ם" או לפי מספר הדירה?
בכל מקרה אני מצטרפת לתקוות של כולם שנקבל את הדירות בזמן כי גם אני כמו רבים מפה צריכה לפנות את הדירה שלי עד אוגוסט.
דרך אגב, מה חתך הגילאים פה?

תגובה:מועד מסירת דירות שלב א' של אקו 16 שנים 3 שבועות ago #7087

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
הי נועה,
ברוכה הבאה לפורום.
להערכתי רובנו כאן משפחות עם ילדים כנראה קטנים.
אצלנו בחוזה המסירה ב- 31 לאוגוסט.
אין כל סתירה מאחר והיו בוודאי הבדלים של חודשים בין החתימות של רוכשים שונים על ההסכם.
זה לא קשור למסירה בפועל שתהיה לפי שיקול דעתו של הקבלן ובהתאם להשלמת הבניה וקבלת טופס 4.
מתי חתמתם על ההסכם?
  • עמוד:
  • 1
  • 2
  • 3