שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא לעוסקים בקולינריה

לעוסקים בקולינריה 3 חודשים 2 שבועות ago #52879

  • עמית לוין
  • עמית לוין's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • Posts: 642
  • Thank you received: 2
הי חברים!
מי כאן מתכנן להקים עסק בתחום המזון בקרוב? כל עסק בתחום הקולינריה צריך להיות כמה שיותר יעיל וחסכוני. כמובן שלא נחסוך באוכל על הגב של הלקוח, אבל ישנם פרמטרים נוספים שבעזרתם נוכל להיות חסכוניים ולהתנהל בצורה טובה. אני אישית ממליץ בחום לרכוש מדיחי כלים תעשייתיים איכותיים וחסכוניים במים וחשמל, שיאפשרו לכם לנקות כמות גדולה של כלים במהירות וגם ביעילות. אין לכם כמה משמעותי החסכון הזה יכול להיות בעבורכם, גם של זמן וגם של כסף. עוד פרטים תמצאו בקישור המצורף.
בהצלחה!
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד