בוקר טוב הוד,
אנחנו רכשנו דירת 6 חדרים בבניין 6 של שבירו ואנסה לענות לך על כמה מהשאלות
1. יש מחסן לכל דירה. הוא רשום בחוזה ואתה חותם על התוכניות שלו במעמד חתימת החוזה.
2. בדירת 6 חדרים מקבלים מזגן מרכזי של 5 כח. אז כמובן שיש מזגן בדירה. בדגם 6 חדרים עם החדר הנוסף ליד הסלון מקבלים מזגן נפרד נוסף של 1 כח לחדר הזה.
3. אין לי מושג.
4. קיבלנו אותה תשובה.
5. גני ילדים אמורים להיות בצמוד לבניין 10 של שבירו, הבניין שעכשיו מתחילים לבנות מול בניין 6 בצד המערבי, וגן נוסף בצמוד לבניין של קבלן אחר מדרום לבניין 6. אבל אף אחד לא יודע אליו גנים ייפתחו ולאילו גילאים.
גנים פרטיים וודאי ייפתחו בהמשך.
בתי ספר - אין לי מושג. אמור להפתח בשכונה בית ספר יסודי.
6. אכלוס בניין 6 - דצמבר 2010
7. ריצוף סלון, מטבח וחדרי שינה - 60X60. ריצוף חדרים רטובים (חדרי אמבטיה, מקלחת, שרותים ומרפסת) ריצוף 33X33 אנטי סליפ.
8. סטנדרט - עניין של טעם. יש 3 ספקים עם מבחר גדול שניתן לבחור בינהם. דווקא בריצוף הסטנדרט די גבוה אצל כולם אבל לצערי כל השאר (קרמיקה וכלים סניטריים) הסטנדרט די עלוב ולטעמי קצת מיושן. אנחנו בחרנו ריצוף אצל מודי קרמיקה (שזה החלק הגדול בבית והיקר לשדרוג) ואת כל השאר שידרגנו.
לגבי מטבח - אותו הדבר, עניין של טעם. זיכוי סביב ה - 6,000-8,000 ש"ח תלוי אצל איזה ספק. שדרוג סביב 25,000 - 30,000 ש"ח (כמובן שניתן להגיע להרבה יותר אבל מדובר בשדרוג של מטבח בסדר גודל של המטבח שמקבלים בדירת 6 חדרים)אנחנו שידרגנו מטבח אצל מטבחי הדקל (מסקר שוק שערכנו - הם היו הכי זולים בשדרוג)
9. בדירת 6 חדרים מקבלים 2 חניות. ניתן לקבל 2 חניות מקורות אחת אחרי השנייה אבל אני לא בטוחה שנשאר (כי היו רק 3 כאלו ולדעתי כולם נתפסו כבר) כל שאר החניות המקורות שמורות מראש לדירות גן והפנטהאוס.
2 המלצות נוספות:
1. תעזרו ברמי קדמי - איש מכירות ותיק של שבירו, מומחה בתחומו, נעים וסבלני.
2. אם אתם זקוקים לעו"ד - יש לנו המלצה חמה לעו"ד זול, מהיר ואמין.
זהו, מקווה שקצת עזרתי, אשמח לעזור בשאלות נוספות
יום טוב