שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא מחירי דירות!

מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4267

איך לעזאזאל אנשים ממשיכים לשלם סכומים כאלה מטורפים על דירות בפרוייקטים
האם יש סיבה שדירת 5 חדרים פשוטה תעלה 1800000 והאכלוס בעוד שנתיים וחצי?
ברור לי שפראיירים יש מספיק אבל זה מה שהורס את המאבק בהורדת מחירי הדיור.
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4268

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
נראה לי שמיליון שמונה מאות זה הרף המאד עליון לדירות חמישה חדרים בשכונה ובמחיר כזה אני לא חושב שנכון לקרוא להן "פשוטות". בכל מקרה הדרישה לדירות זולות במרכז היא די מנותקת המציאות. בכל מקום בעולם מחירי הדירות בשכונות טובות באיזורים שצמודים לערים הגדולות (כן, 20 דקות לפני פקקים מתל אביב זה מאד קרוב) הם מאד גבוהים אבל רק בישראל אנשים חושבים שיש להם זכות יסוד בסיסית לגור במרכז. המחירים בפריפריה לא גבוהים במיוחד ואין מה לעשות, מישהו צריך לגור גם שם. חלק מאד גדול מהאנשים שאני עובד איתם בארה"ב נוסעים כשעה שעה וחצי לכיוון ברכבת או ברכב. כאין קרקע פנוייה המחירים עולים. זה מה יש.
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4272

• Idit
  • Idit's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • אקו 7 (שלב ב')
דנו פה רבות בעניין מחירי השכונה והתחזיות לעתיד. יש המון דיונים על קיומה של בועת נדל"ן או לחילופין על כך שמדובר בסה"כ בסגירת פערים "טבעית" של שוק הנדל"ן שהיה קפוא במשך שנים.

אני (על סמך אינטואיציה) מרגישה שהמאבק בהורדת מחירי הדיור (כולל הצפת השוק בקרקעות ע"י אטיאס) לא יוזיל את מחירי הבתים בשכונה שלנו אלא אולי ימתן את קצב עליית המחירים. השכונה היא במיקום אטרקטיבי, על כבישי הגישה הראשיים (בע"ה יבנו גם את כביש 531), עם תשתיות חדשות, וגם אם הירוק הוא פיקציה, אני אישית מאמינה שיהיה המון ירוק בעיניים.

לי ברור שלקראת תחילת האיכלוס של השכונה, כשלחלק גדול מהקבלנים יש כבר התרי בניה וניתן לראות בניינים לקראת סיום, תהיה קפיצה נוספת במחירים. נראה לי טבעי. לצערי אני לא מהרוכשים הראשונים של השכונה, וכשאני רכשתי כבר ספגתי עליית מחירים. הכל עניין של תזמון.

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4275

• צחי
  • צחי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שבירו - בניין 7
רמבו צודק,
גם כאן בבוסטון אנשים נוסעים שעה, שעה וחצי כל בוקר לעבודה.
לי אישית זה נראה קשה, אבל מי שרוצה להימנע מזה צריך לשלם בהתאם

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4277

• Gaby
  • Gaby's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו - בניין 2
אני בהחלט מסכים עם רמבו. אף פעם לא הבנתי למה אנשים חושבים ש"מגיע" להם דירה במחיר "סביר" במרכז. אין כמעט קרקעות במרכז והמחירים בהתאם. מי שרוצה לגור קרוב צריך לשלם.
אני אגיד שבאופן אישי כאשר החלטנו לקנות דירה בכפ"ס השיקול היה בעיקר כלכלי, כי זה יותר משתלם ואני אסביר:
כיום אני גר בקרית גת ונוסע כל יום לאמדוקס רעננה. הנסיעה היומית, חוץ מזה שלוקחת לי שעה וקצת לכל כיוון גם עולה לי 2000 ש"ח בחודש מהנטו על הליסינג ובנוסף 700 ש"ח על כביש 6.
עלות חודשית סה"כ - 2700 ש"ח. במקום לנסוע ברכב החלטנו להגדיל את המשכנתא ב-2700 ש"ח ולקנות בכפ"ס.
לכן, מי שרוצה דירות זולות, הן קיימות, רק שעלות הנסיעה למרכז גבוהה. יש איזון במחירים והגיון כלכלי מאוד חזק ברמות מחירי הדירות. אולי אם מחירי הנסיעה היו זולים (תחבורה ציבורית איכותית וזולה) אז המחירים היו יורדים.

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4278

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
מה זאת אומרת עולה 2000 ש"ח מהנטו? אם תגור בכפר סבא תוותר על רכב חברה?
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4279

• Gaby
  • Gaby's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו - בניין 2
אם לוקחים בחשבון את הירידה בברוטו והשווי מס זה עולה 2000 ש"ח בנטו (אני לא מחשיב גם את אובדן הסוציאליות בעקבות הירידה בברוטו).
וכן, כאשר אעבור לכפ"ס אוותר על רכב חברה, יש לנו רכב נוסף שמשמש את אישתי ואם נגור בכפ"ס לא נצטרך 2 רכבים. בכל מקרה, רכב חברה לא כדאי כאשר גרים קרוב לעבודה והקילומטרז נמוך (עכשיו זה כדאי לי כי רק על דלק הייתי צריך לבזבז 1200 ש"ח אם היה לי רכב פרטי).

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4280

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
גבי תקנה קורקינט חשמלי, יש קוקינטים שיש בהם גם מקום לילד אחד שאפשר להקפיץ לגן :laugh:

תגובה:מחירי דירות! 16 שנים 4 חודשים ago #4318

• יריב
  • יריב's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • הזמר העברי
כתבה שהתפרסמה במוסף הנדל"ן
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091201_1131814
שימרו על רוכבי האופניים