שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 16 שנים 1 חודש ago #6515

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
הכוונה שלי לסטנדרט מה שהראו לנו בקניה היה דגם של נובו(תוצרת הארץ) בגודל 60X60 ומה שהם נותנים בנגב בסטנדרט לאחר מאבק שלנו הוא דגם תורכי זה לא אותו הדבר.
כמובן ברגע שמשתדרים השמיים הם הגבול ווהשרות חשוב מאד
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 16 שנים 1 חודש ago #6516

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אני חושב שיש בו משחק בין עירון שמשחק את האיש הטוב לבין שולי שמשחקת את האיש הרע הם לא מתכוונים לתת את מה שהם הראו הם הולכים לפי החוזה שלא מציין דגם אלה רק גודל.
ברגע שיבינו שהם מאבדים נקודות אולי יחשבו אחרת כרגע לא מעניין אותם
אני חושב כמוך שילמו יותר מכל פרוייקט אחר ואנחנו לא צריכים לקבל פחות

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 16 שנים 1 חודש ago #6517

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
שלום,
לגבי האוגדן דברתי עם אדריכל העיר יאיר גרול 09-7649176/317.
גם בנווה אומרים הם מחוייבים לאוגדן שיצא בזמן קבלת היתר הבנייה.
יש רק שאלה אחת מתבקשת והיא - האם בזמן קבלת היתר הבנייה הקבלן מצהיר איזה חלונות הוא עומד לתת? הם עדיין לא בחרו את ספק החלונות.
אני מתכוונת לפנות שוב לעירייה ולקבל מהם משהו יותר פורמלי. יש מצב שהם רק מצהירים ובפועל לא יבדקו את הקבלנים?!?!

לגבי הפסד הנק' אצל נווה - התחושה שצריך לבדוק אותם על כל דבר למשל:
1. במפרט הם התחייבו בכל הבית על פורצלן מזוגג, בפועל ב- 60*60 בהתחלה נתנו מלוטש - איכות נמוכה של קרמיקה, ועכשיו עשו לנו טובה שהוסיפו את הדגמים של המט לסטנדרט ונראה לי שהתוספת של המט הוא עבור דגמים ישנים.
2. במטבח התחייבו על 3 מטר ארון עליון בפועל נתנו 2. נכון שהסה"כ יותר גדול 8 לעומת 9.8 אבל התחייבות היא התחייבות לא?
3. בדירת 5 חדרים מיקום נק' החשמל באחד החדרים הינה טעות מבחינה עיצובית. המיטה כביכול ממוקמת מול הדלת מה שיוצר מעבר צר בין הארון למיטה. משני מעצבי פנים נאמר לי שזו טעות תכנון. כמובן שנווה לא מוכנים לשאת בעלויות הזזת הנק'.

וכמובן נושא האוגדן

רכשנו דירה בפרויקט הכי יקר במתחם והיינו מצפים שלא נצטרך לבדוק על כל פיפס האם הם פועלים ע"פ ההתחייבות או לא!!!

לדעתי רק עם לחץ של כל הדיירים ב- 4 הבניינים נוכל להגיע למשהו.

עירון באמת בסדר ובמה שהוא יכול להשפיע ולעזור הוא מנסה.

מקווה שהשנה וחצי הזו לא הולכת להיות מורטת עצבים :unsure:

סוף שבוע נעים
אביטל

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 16 שנים 1 חודש ago #6518

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אביטל

אני חושב שכל אחר מאיתנו צריך להגיד לעירון שמדברים בפורום על נוה כחברה לא הוגנת מבטיחים ולא ממשים את ההבטחה ואולי דבר כזה יפריע לו ויתחילו להזיז משהוא.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 16 שנים 1 חודש ago #6519

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
אז לגבי האוגדן דברתי שוב עם משרד האדריכל (הוא לא היה) והתשובה שניתנה עכשיו היא שהקבלן בעת קבלת היתר הבנייה קבל את האוגדן על פיו הוא מחויב. כך גם טוענים בנווה.
השאלה שלא ידעו לענות עליה היא: כל הפרוייקטים שנמצאים בבניה כעת קבלו את ההיתר טרם הוצאת המהדורה המעודכנת ולכן הם לא מחוייבים אליה. אז למה הוציאו מהדורה מעודכנת? ממשיכה לבדוק מול העירייה.

משיחה עם ליאת לגבי הזיגוג לא מקבלים זיגוג כפול, אלא זיגוג מבודד שאינו הזיגוג הרגיל. זיגוג זה יהיה בכל החלונות שאינם פונים לכיוון צפון.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 16 שנים 1 חודש ago #6520

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
טוב אז אחרי מס' שיחות עם כל מיני אנשים מהעירייה ומאיכות הסביבה התשובה היא שכנראה הם צודקים. הם מחוייבים לאוגדן שהיה בזמן קבלת היתר הבנייה כנראה לזה של 2008.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 16 שנים 1 חודש ago #6522

• rambo
  • rambo's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אביטל כתב:
טוב אז אחרי מס' שיחות עם כל מיני אנשים מהעירייה ומאיכות הסביבה התשובה היא שכנראה הם צודקים. הם מחוייבים לאוגדן שהיה בזמן קבלת היתר הבנייה כנראה לזה של 2008.

תאמת, בלי כמובן להצדיק את הקבלן (ואני לא קניתי בנווה אז אני לא מכיר את הסיפור), זו תשובה הגיונית. הקבלן מתמחר ומתכנן את הפרויקט בהתאם לדרישות הקיימות בעת בקשת היתר בנייה. לא הגיוני לחייב אותו לבצע שינויים תכנוניים לאחר מכן.
www.shatefot.com
שתף אותי - דילים לוהטים, קופונים וצרכנות

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 16 שנים 1 חודש ago #6523

• ערן
  • ערן's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
אני מניח שהשירות בחנויות הקרמיקה תלוי מאוד באיש המכירות ובתיזמון. לנו נגב ביטלו פגישה פעמיים וכשהגענו סוף סוף לפגישה, המתנו 40 דקות עד שמישהו ניגש אלנו. אשת המכירות הקדישה לנו 20 דקות כדי לרוץ בין הסטנדרט לפני שזרקו אותנו מהחנות. כשביקשנו להפגש עם מעצבת החנות לשידרוגים, הם דרשו שקודם כל נסגור אצלהם. להגנת ויה ארקדיה, איש המכירות, סבריו באמת בסדר. יש לו סבלנות בלתי סופית והשקיע בנו מבלי להגזים 20-30 שעות של עבודה.

הריצוף החדש בסטנדט הוא מסדרת הלופט שהיא חדשה לגמרי. אני יודע את זה כי כשהתחלנו לברר, הסדרה עדיין לא נמכרה בחנות.

להבנתי חברת "גחלת" נבחרה כקבלן אלומיניום לפרוייקט. מחירון אין עדיין אבל יהיה בקרוב. לא הבנתי כל כך לגבי החלוקה בין צפון לשאר הכיוונים. למה יש הבדל בין הכיוונים ואיזה זיגוג יהיה בסטנדרט לכיוון צפון?

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 16 שנים 1 חודש ago #6524

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אתה צודק אבל זו "שכונה ירוקה" התקן הישראלי מגדיר את נושא הבידוד ולכן אני ממש לא מבין איך ערייה לא מכניסה דרישה כזו במיוחד כשהיא קוראת לזה שכונה ירוקה.

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 16 שנים 1 חודש ago #6525

• אבי
  • אבי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
אביטל
לפי מכתב שקיבלנו מנווה גד האישור שניתן לנווה גד לגבי בנינים 10, 11 היה באוגוסט אז קשה לי להבין

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 16 שנים 1 חודש ago #6526

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
אבי - אוגוסט איזה שנה? נראה לי שאם הנספח להיתר היה מהדורה 2008 אז אין לנו CASE. למרות שהייתי מצפה מפרויקט כ"כ יוקרתי לעדכן את נושא החלונות בהתאם...
לגבי הכיוונים מי ששואל - רשום באוגדן שהזיגוג הכפול רלוונטי לכל הכיוונים שאינם צפון, מאחר וכיוון צפון הוא ללא שמש ויותר קר.
ולגבי נגב זה כנראה עניין של מזל כי אנחנו נפלנו על מישי מדהימה שעזרה לנו מאד מאד וסגרנו איתה היום.

לכל מי שלוקח פרקט תדעו שהריצוף מתחת הוא לא זהה לזה שלוקחים בכל הבית אלא מה שבוחר הקבלן מתוך רשימה מוגדרת. בנוסף בנגב לא פתחו את הדגמים החדשים (מט) לחדר הורים. בבדיקה.

אני כתבתי מכתב מאד חריף לעירון לגבי ההתנהלות שלהם, וספרתי לו שדיירים מאד כועסים, על הצורך לבדוק אותם בכל דבר. נראה מה ילד יום.

וקצת לפינוק לפני שבת תמונות מהאתר...

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 16 שנים 1 חודש ago #6527

• אביטל
  • אביטל's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • THE GARDEN בניין 12
בניינים 10 11
_______________10_11.JPG
עריכה אחרונה: 16 שנים 1 חודש ago על ידי אביטל.