שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 3 חודשים ago #12902

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
וודאי שכדאי לנסות להשיג זיכוי שווה לכולם.
אנחנו סגרנו אצל ספק שהמליץ לי עליו חבר מהעבודה. הספק יושב באזור תעשיה חולון. נתן מחיר זול יחסית, והתרשמנו שהאיכות מצויינת. גם לפי החבר מהעבודה.
תני לי מייל אשלח לך את יתר הפרטים אם את מעוניינת.

בכל מקרה, אצל חמדיה, אין "שדרוג". יש זיכוי ורכישה מחדש. מזכים אותך על הדלתות ופותחים לך הזמנה חדשה.

לנו קרה שרצינו בסה"כ צבע אחר, אז ה"שדרוג" עלה 4,000 ש"ח בערך, אבל לדלתות במילוי כוורת. כך שלא ממש ניתן להתייחס לעניין כשדרוג, אולי שנמוך. במפרט אנחנו מקבלים פלקסבורד.

אנחנו סגרנו במחיר זול בהרבה, כאמור אצל ספק חיצוני, עם כל הצ'ופרים (טריקה שקטה, מנגנון תפוס/פנוי, מעצורים מגנטיים לדלת, פס PVC להגנה מרטיבות מתחת לדלת וכו'...)
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 3 חודשים ago #12909

• tb
  • tb's Avatar
צודק לגמרי... רק רצינו להחליף צבע ויצא שהתחלנו ב- 4000 ש"ח, בלי כל השכלולים! אשמח לקבל את פרטי הספק החיצוני שלך מחולון, המייל שלי הוא: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. המון תודה

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 3 חודשים ago #12910

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
הי תמי

לגבי הדלתות, המאבק שהיה הוא לקבל את מה שמופיע במפרט (לא שדרוג) ונורה סיטואציה שהיו שני מפרטים.

ייתכן והמפרט של בניין 1 הוא שונה ומוגדר אחרת.

בעבר כשנפגשנו חלק מהדיירים, לא היה אף דייר מבניין 1 (האמת שגם היום מתוך כל הדירות אני רואה ב פורום אולי 3 דיירים)

אני מציע לכם לבקש מנווה שדרוג בכדי להתאים לסטנדרט הגבוהה של שאר חברי הפרוייקט, אולם מאבק קבוצתי כאן הוא מעט בעייתי (שהרי לכל אחד בסופו של דבר יש את המפרט שלו).

עירד

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 3 חודשים ago #12911

• tb
  • tb's Avatar
עירד, לא הבנתי- שדרוג למה? מהו הסטנדרט הגבוה שיש לכולם וכדאי לבקש מנווה? כוונתך לדלתות פורמייקה, במקום פורניר?
דיירי בניין 1 אכן מעטים, אפילו לא נמכרו כל הדירות בבניין שלנו לדעתי...

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 3 חודשים ago #12912

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
מה שעירד מתכוון לומר, שנווה רשמו במפרט (בכוונה או בטעות) דלתות מסוג אחד, וסיפקו דלתות מסוג אחר.
אז המאבק היה לקבל מה שכתוב במפרט.

סביר להניח שהם תיקנו את הטעות במפרט, ולכן הזיכוי חזר ל675 ש"ח.
ולכן המאבק צריך להיות על סטנדרט אחיד לכל הבניינים.

בהצלחה!

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 3 חודשים ago #12931

• tb
  • tb's Avatar
בוקר טוב לחברי הפורום

אני ובעלי היינו בדלתות חמדיה ואז בדקנו את המפרט, כי כמה דברים לא הסתדרו לנו. מסתבר ש:

1. לדלת חדר רחצה הורים ולדלת אמבטיה, כתוב שיש דלת עץ + צוהר. משום מה, בחמדיה כשהיינו נאמר לנו שלא ידוע להם אם הקבלן נותן בסטנדרט דלת עם צוהר בכלל והמליצו לשדרג.

2. במרפסת שרות כתוב שתהיה דלת עץ מזוגג חלקח (רפרפה)- אז איך זה הפך לדלת אלומיניום בדיוק?

3. מי שלוקח את הסטנדרט דלתות בחמדיה, ורוצה להוסיף משהו כמו נעילה בטיחותית או צוהר- מחוייב למינימום הזמנה של 1000 ש"ח + 400 ש"ח דמי טיפול! לא הזוי??

מה אתם עשיתם בנידון?.... תודה על העזרה ויום טוב שיהיה

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 3 חודשים ago #12932

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
היי תמי,

לזכרוני, באמת בחמדיה לא הציעו צוהרים. לא זכור לי כרגע מה רשום במפרט שאנחנו קיבלנו.

הדלת של מרפסת השירות אינה מוזמנת בחמדיה, אלא אצל קבלן האלומינים. להבנתי, הסיבה היא שזאת דלת עם חלון, כדי שניתן יהיה לאוורר את המקלחת בלי לפתוח את הדלת.

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 2 חודשים ago #13034

• tb
  • tb's Avatar
לידיעת כל משתתפי הפורום-

מבדיקה עם נציגת אלקטרה (שבדקה עם נציגת חמדיה), דלת מרפסת השירות אף היא צריכה להיות מוזמנת מחמדיה, ולא אצל ספק חיצוני אחר. לתשומת לבכם...

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 2 חודשים ago #13035

• ארז
  • ארז's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • נווה-שיכון ובינוי בנין 13
אתה טועה לגבי דלת מרפסת השירות.

דלת זו מסופקת ע"י ספק האלמוניום וכבר מורכבת במרבית הדירות, אני קניתי בבנין 13 והייתי בדירה ביום שישי והדלת קיימת שם, אתם מוזמנים לראות את הדלת (שבאה עם חלון גם) בדירה לדוגמא או בדירות שלכם

יום טוב

ארז

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 2 חודשים ago #13036

• SNH
  • SNH's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • THE GARDEN- בניין 12
דלת מרפסת השירות היא ללא ספק לא קשורה לחמדיה.
ואם ריקי לא יודעת מזה, היא לא מעודכנת (היא נכנסה באמצע הפרוייקט לתפקיד) אבל חמדיה זה בטוח לא המקום לברר את זה...

תגובה:איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט 15 שנים 2 חודשים ago #13037

• tb
  • tb's Avatar
מסתבר שלדיירים מסויימים בבניין 1- יש למרפסת שירות דלת בנגרות, מחמדיה. עוד לא החלטנו אם זה יתרון שלא נותנים לנו שם דלת אלומיניום או חסרון...

תגובה: איחוד כוחות מול ספקים לפרוייקט "הגן", the garden 15 שנים 2 חודשים ago #13038

• עירד
  • עירד's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • The Garden בניין 13
מסתבר זה מינוח מעניין... :)

מה מופיע במפרט ? יש פיוט של כל הדלתות והחלונות בדירה והמפרט שלהם (טבלה). מה מופיע לכם שם ?

לא ברור לי האם בניין 1 הוא שונה במעט מבניינים 10-13 מבחינה אדריכלית. אולי זה ההבדל...