שלום, אורח
שם משתמש סיסמא זכור אותי
קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות

הנושא בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3383

• צחי
  • צחי's Avatar
  • לא מחובר
  • Expert Boarder
  • שבירו - בניין 7
המרחק של הבניין ממול למרפסת שלך הוא כמו רוב הבניינים בשכונה. מהחדר שינה לעומת זאת יש לך מרחב פתוח עד לבניין הבא, כך שיש יתרון לדירה זו.
מבחינת המרחק לכביש 4, שבירו 7 עדיף, אך הוא קרוב למנחם בגין
הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3384

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
ביקרתי היום באחד הבניינים של שבירו, נראה טוב מאוד במיוחד התלהבתי מהדירות של ה-6 חדרים הם פשוט ענקיות!!(בטח יקרות נורא:)
ניראה לי שבניין 6 לא משמעותיית יותר קרוב מבניין 5 לכביש 4 וכשיבנה מחסום אז בכלל הרעש לא יורגש.

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3388

• Gaby
  • Gaby's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
  • שבירו - בניין 2
הי אבישי,
בבניין 6 יש 2 כניסות. אם אתה מדבר על הדירה בכניסה הדרומית אז היא ממוקמת טוב, אם מדובר על הכניסה הצפונית אז לדעתי תהיה לך בעיה והדירה תהיה קרה כל הזמן, כי בעצם יהיה לך רק כיוון אוויר אחד למערב כי הדרום יהיה חסום ע"י כניסה ב'.
לגבי המרחק מהבניינים האחרים, כמו שאמרו פה זה כנראה יהיה סטנדרטי, ואולי תוכל לראות זאת כבר עוד חודש. הייתי אתמול בשכונה ובשטח שליד בניין 6 הופיעו שלטים המודיעים על שינויים שהוגשו לעירייה ועל תאריך אחרון להתנגדות של 6 לדצמבר. בשטח כבר פינו את החולות ונראה שאם לא יהיו התגדויות שבירו יתחיל לבנות בחודש הבא.

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3416

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אנחנו רכשנו בשבירו 6 (דרום מערב)
לגבי הרעש מכביש 4 - אכן הבניין יחסית קרוב לכביש אבל כדאי לגשת למקום ולבדוק, צריך לזכור שייבנו עוד בניינים בין בניין 6 לבין הכביש (בניין 10 של שבירו ועוד בניין אחריו) בתוספת מחסום אקוסטי שאמור לעזור.

גבי שלום,
אשמח אם תבהיר לי על אילו שינויים שהוגשו לעירייה מדובר?
מדובר על בניין 10? (מול 6?)

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3420

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
לגבי השינויים - הוצבו שלטים של הועדה לתכנון אזורי המסדירות שינויים טכנים ביעוד הקרקע (גודל הבניין , מתווה וכו' ) מדובר בשינויים טכנים והשלטים הוצבו שם בסמגרת החוק המחייב את הועדה לפרסום ברבים את הכוונה לשינוים ואת סוגי השינויים (החוק גם מחיב את פרסום השינויים בעיתונות הכתובה - כנראה שגם בוצע ) .
השינוים כבר אושרו באופן טכני ע"י הוועדה וכרגע יש למי המעוניין 60 יום להביע התנגדויות מנומקות לשינויים אלו .
מדובר בהליך פרוצדוראלי שיגרתי.

לגבי בניין 6 - הוא ממוקום בלב השכונה ויהיו סביבו מספיק בינינים גם מכיוון מערב - דבר שאמור להפחית רעשים באם יש.
מבדיקות שלי (בניין 5 ) הרעש שישנו כיום הוא מינורי ואם לקחת בחשבון שעוד יהיו בנינים ביננו לכביש 4 ושתבנה חומה אקוסטית , ואת העובדה שהבדיקות שלי נערכו כשהמתחם נטוש ואין בו רעשי רקע טבעיים של סביבה מאוכלסת - אזי עניין הרעש הוא שולי.

לגבי כיווני האוויר - כל אחד ומה שהוא אוהב, מי את השמש החמה ומי את הדירות הקרירות....

לגבי הקבלן - ניתן להתרשם מאיכות וקצב העבודה ב 9 בנינים שונים שהוא כרגע מבצע רק באיזור הזה , אנחנו מאוד מרוצים וכך גם נשמעים הרוכשים האחרים בשבירו.

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3427

• avishay
  • avishay's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
מה לדעתכם השפעת הרעש של הכביש הפנימי העובר בצמוד לבניין מצפון (מדובר בדירה בקומה ה-3 בצדו הדרומי של חלקו הצפוני של הבניין מס' 6...נשמע כמו חידה של חמיצר :laugh: )
עריכה אחרונה: 16 שנים 7 חודשים ago על ידי avishay.

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3435

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
דובר פה רבות בדיונים קודמים בנושא - מדובר בכביש דו מסלולי לכל כיוון שיוביל גם למתחם 80 - בעתיד תהיה במתחם 80 יציאה ישירה לכביש 4 (צפונה בלבד מאיזור קניאל וגם להשתלבות במחלף רעננה צפון, יש פה הטוענים שהוא יהיה הומה מכיוון שישתמשו בו כנתיב יציאה נוסף מכ"ב ויש הטוענים שמשום שהוא ממוקם דרומית לכביש המוביל מאיזור בית חולים מאיר אז פחות ישתמשו בו בגלל ששימוש בו יאריך את הדרך, לדעתי האישית מדובר בכביש שיהיה שימושי מאוד לתושבי השכונה , העומס על הכביש באם יהיה - יהיה בבקרים , מלבד זאת לא מדובר באוטוסטרדה או כביש סואן במיוחד......

אבל........ ויש אבל גדול ..... יש פה בפורום לא מעט שחושבים שאני חולם , ואם הקימו כביש כזה אז צריך (אני אומר שבתכנון נכון תמיד צריך ללכת העל הגרוע ביותר ולקחת מרווחי ביטחון - ראה דוגמאת רחובות הנשיאים והמלכים ברעננה גם שם יש שני נתיבים לכל כיוון - והם דיי שוממים במשך רוב ביום למעט הבוקר)

פתח דיון חדש בנושא ותקשיב למה שלכולם יש לומר......

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3439

• אריק
  • אריק's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
  • בנין 4 ECO (שלב א')
תסתכל בתב"ע ותראה שמעל הכביש הפנימי הזה הולך להיות גשר הולכי רגל בעוד שמעל "האח" שלו בצד השני אין גשר הולכי רגל. כלומר זה כביש מקשר שמתוכנן להיות הומה יותר להבדיל מהכביש השני שהינו כביש שכונתי פנימי.

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3444

• Chen
  • Chen's Avatar
  • לא מחובר
  • Platinum Boarder
מכיר היטב את התב"ע , ברור שהכביש הזה באופן טבעי יהיה הומה יותר - השאלה הנשאלת היא עד כמה , הגשר אינו אינדיקציה אלא לרוחב הכביש ולא לעומס שיגדוש אותו .
גם רחוב ויצמן בכ"ס הוא דו מסלולי לשני הכיוונים - והרי אנחנו לא מדברים על רחוב כזה.
הגשר לדעתי הוא רק יתרון - מעבר בטוח לילדים בתוך השכונה (תסכים איתי שגם כביש עם נתיב אחד לכל צד יכול להוות סכנה לילדים ) וככל שיהיו יותר גשרים כאלו כך יהיה טוב לכולנו גם אם זה יהיה מעל לכבישים צרים יותר.

בסופו של יום בתוך מכלול כל הבינינים בשכונה כל אחד מאיתנו לקח החלטות על סמך נתונים ידועים (כמו כבישים קימים , מבני ציבור , מפעלים וכו ) ונתונים פחות ממשים (כבישים עתידיים , סוגים של מבני ציבור עתידיים , שכנים ושאר מטרדים לא צפויים שיכולים לצוץ).
אני מעריך שבכל בניין ודירה אפשר למצוא יתרונות וחסרונות , בהערכות שאנחנו עשינו הכביש המדובר היה שיקול שלקחנו בחשבון - ואת דעתי הסופית עליו השמעתי בפורום .

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3445

• dudig
  • dudig's Avatar
  • לא מחובר
  • Gold Boarder
  • רשום לקבוצת רכישה ב-60
אני מסכים עם חן, בנוסף אני חייב לציין שהייתי באיזור פיזית ביום שבת ובחנתי את המרווח שבין שבירו 3 ושבירו 5 , אומנם לפי התבע אמורים להיות 2 נתיבים לכל כיוון אבל טכנית זה ניראה לא הגיוני תוסיפו שצריכה להיות גם מדרכה וגם חניה בשוליים איך יכנסו שם 2 נתיבים???

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3452

• אילן
  • אילן's Avatar
  • לא מחובר
  • Junior Boarder
מאיה שלום , אנו מתעניינים ברכישת דירה בבנין 6

אודה לך באם אוכל לדבר איתכם בטלפון

תגובה:בעד\נגד רכישת דירה בשבירו בניין 6 16 שנים 7 חודשים ago #3453

• מאיה
  • מאיה's Avatar
  • לא מחובר
  • Senior Boarder
אילן שלום,

תשאיר לי בבקשה את מספר הטלפון שלך ומתי נוח לך שנתקשר.
או שתשלח לי למייל ל This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

בברכה,
מאיה