הודעה חדשהקטגוריותנושאים אחרוניםעזרהחיפוש שלום, אורח שם משתמש סיסמא זכור אותי שכח את הסיסמה? שכח את שם המשתמש שלך? יצירת חשבון פורום כפר סבא - השכונות הירוקות פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה שכטמן- האם מישהו רואה שם התקדמות? קבלנים, פרויקטים וקבוצות רכישה - כפר סבא הירוקה - השכונות הירוקות Threaded Indented הנושא שכטמן- האם מישהו רואה שם התקדמות? שכטמן- האם מישהו רואה שם התקדמות? 16 שנים 6 חודשים ago #3204 רועי לא מחובר Expert Boarder Posts: 117 אני גר מחוץ לכפ"ס וקשה לי לעקוב בפעם האחרונה שהייתי, בערך לפני שבוע , שום דבר לא זז. האם מישהו מהפורום שעובר בסביבה ראה איזושהי התקדמות? הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה:שכטמן- האם מישהו רואה שם התקדמות? 16 שנים 6 חודשים ago #3205 sam לא מחובר Junior Boarder Posts: 28 הם התחילו לעבוד כבר על היסודות הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד תגובה:שכטמן- האם מישהו רואה שם התקדמות? 16 שנים 6 חודשים ago #3217 רועי לא מחובר Expert Boarder Posts: 117 sam תודה על האינפורמציה. יש כבר כלים כבדים בשטח? האמת שאני מקנא באלו שצירפו תמונות משבירו ואקו. חבל שאני לא יכול להיות שם בשטח , לצלם ולהביא לכאן. הבעייה שכנראה אין פה בפורום "שכטמנים" . לו היו , בטח היו מצרפים תמונות . הפרסום בפורום למשתמשים רשומים בלבד Threaded Indented קטגוריות פורום כפר סבא - השכונות הירוקות - פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה - תשתיות, פיתוח ואיכות הסביבה- כפר סבא הירוקה - עיצוב ואדריכלות פנים - מיזוג אוויר - כפר סבא הירוקה - מערכת החינוך וילדים - כפר סבא הירוקה - דיווח מפגעים - פורום דרושים ויד שניה - היכרות דיירים ונושאים כללים - כפר סבא הירוקה - צילומים - כפר סבא הירוקה - יעוץ משפטי - כפר סבא הירוקה - המלצות ספקים - כפר סבא הירוקה פורום כפר סבא - השכונות הירוקות פרויקטים וקבלנים - כפר סבא הירוקה שכטמן- האם מישהו רואה שם התקדמות? Powered by Kunena